Şimdi Ara

Triger seti değişim fiyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 2014 benzinli 1.5 ecoboost ford kuga aracım için triger setini değiştirmem gerekiyor. Sanayide işçilik 600, parça fiyatı 300, toplamda 900 lira fiyat verdiler. İşçilik biraz yüksek geldi bana. Yetkili servisi de aradım. Onlar da trigerle birlikte V kayışını da değiştiririz, fiyat olarak triger seti + V kayışı parça ve işçilik toplam fiyatı yaklaşık 1300 lira tutar dediler.
    Şu şartlarda servise götürmek daha mantıklı geldi bana ama siz ne dersiniz. Fiyatlar nasıl?



  • Triger ile birlikte V kayışı değiştirilmesi daha uygun olur. Çünkü o kadar işçilik verdikten sonra V kayışını değiştirmek için tekrar o kadar işçilik vermek gerekir. Hatta devirdaim pompasını da değiştirirler genelde triger ve V kayışı ile birlikte.

    4 yaş üzeri araçlar için servisler güzel teklifler yapıyorlar. Bence ne olduğu belirsiz sanayi esnafındansa garantili servis daha uygun. Hem yapılan işlemin garantisi ve faturası da oluyor. O servis kapansa bile Türkiye geneli garanti oluyor ama esnaf kapattığı zaman garanti falan işlemez.
  • V kayışını da eklediğinizde zaten özel servis 1000 tl yi bulacak. 300 tl için değmez. Kesinlikle şu durumda yetkili servis mantıklı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.