Şimdi Ara

The Witcher'ın ikinci sezon çekimleri bu ay başlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • The Witcher'ın ikinci sezon çekimleri bu ay başlıyor



    Netflix'in popüler dizisi The Witcher ikinci sezonuyla yakında ekranlara geri dönecek. Yapılan resmi açıklamalara göre dizinin yeni sezonu için ön hazırlıklar artık büyük anlamda tamamlanmış durumda. Netflix, ikinci sezon çekimlerinin bu ay içerisinde başlayacağını söylüyor.



    İkinci sezonda görev yapacak olan yönetmenler de şimdiden belirlenmiş: Ed Bazalgette (Doctor Who, The Last Kingdom), Sarah O'Gorman (Cursed), Stephen Surjik (The Umbrella Academy, Daredevil), ve Greeta Patel (Meet the Patels).



    The Witcher dizisinin ilk sezonu bildiğiniz gibi sekiz bölümden oluşuyordu. Yeni sezonda bölüm sayısının değişmesi beklenmiyor, yine muhtemelen sekiz bölümlük bir sezon izleyeceğiz. Yukarıda ismi geçen yönetmenlerin ikişer bölüm yöneteceği tahmin ediliyor.



    Ayrıca Bkz.Netflix, The Witcher dizisinin izlenme rakamlarını açıkladı



    Netflix, geçtiğimiz haftalarda yaptığı bir açıklamada The Witcher'ın ilk sezonunun tam 76 milyon farklı kullanıcı tarafından izlendiğini ve "en çok izlenen ilk sezon" rekorunu kırdığını duyurmuştu. Dünya genelinde müthiş bir popülariteye ulaşan The Witcher'ın yeni sezonlarıyla uzun yıllar ekranlarda kalması bekleniyor.



    The Witcher ikinci sezonu 2021'de yayınlanacak. Yeni sezonun konusuyla ilgili henüz herhangi bir bilgi verilmedi.




    Kaynak:https://www.whats-on-netflix.com/news/the-witcher-january-news-recap/







  • Ya arkadaş 1. Sezonu ne ara bitirdiniz? Hiç bilmiyor bunlar dizi nasıl çekilir. Yapın Türk dizileri gibi bir sezonu 100 bölüm

  • Ben yabanci dizi izlemeye basladigimda lost, prisonbreak,24 gibi diziler de bir sezon 24 bölümdü. Sonra 12 bölümlük diziler artti. Simdi de internet dizileriyle 6-8 bölüme düstü. Ilerleyen zamanlarda 8 bölümlük dizileride aramayiz umarim,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Lanaya- -- 3 Şubat 2020; 13:16:24 >
  • Triss değişsin nolur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1,2,3-7,8 bölümler gayet iyidi. Araya 4-5-6. bölümleri resmen sıkıştırmışlar çok sıkıldım. Dizi bence 13 bölüm tasarlanmış ama netflix demiş heralde 8 yap 2 ye bölelim. Arası yok bu işin. Normal diziler 22 bölüm olur her sene çıkar. Netflix 8 bölüme düşürdü ve her yıl geleceğinin de garantisi yok. En iyisi dizi bittikten sonra izlemek. :D

  • -Lanaya- kullanıcısına yanıt
    O eski dizilerin bölüm sayısı fazla olmasına rağmen kaliteliydi ve kendini izlettiriyordu. Şimdiki diziler 24 bölüm olsa kalite düştüğünden erken bitiriyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Lanaya- kullanıcısına yanıt
    rick and morty 5 bölüm .d

  • Sezon ve 8 bolum yan yana gelince cok komik durmuyormu sizcede?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.