Şimdi Ara

TT Taahhütüm Bu Ay Bitiyor ÖNERİLERE İHTİYACIM VAR İçeri Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar 24 aylık türktelekom taahhütüm bu gün bitti.16 Mbit internet sağlamalarına rağmen memnundum.Kopmalar yoktu ve ping sorunum dolaba fazla uzak olmadığım için yoktu zaten.Bu yüzden 2012'den beri aynı firmayı tercih ediyordum.Fakat son 24 aylık taahhüt süremde başıma gelmeyen kalmadı.16Mbit internet hızımı bina tesisatım kaldırmıyor gerekçesiyle 3 Mbit hıza düşürmeleri mi dersin hem de bilgi vermeden (Askerde olduğum için farkına çok geç vardım evdekiler de sadece telefon ile bağlandıkları için farketmemişler), kutudan daireme kadar Cat6 kablo çekip bağlamalarını istediğimde Elit hizmete giriyor 200-400 tl arasında bir ücreti var demeleri mi dersin, sürekli yaşadığım ağ gecikmeleri ve kopmalar mı dersin daha sayamadığım bir sürü rezillik.Bu yüzden TT ile ilişkimi sonlandırma kararı verdim.

    Burada sizden tecrübeleriniz konusunda yardım bekliyorum.Şuan kullandığım TT'yi de eklersek geçmeyi düşündüğüm 4 firma var.TT, Türkcell Süperbox, TürkNet, ve Millenicom.Bu 4 firmanın altyapı sorgulamalarını ekran görüntüsü olarak ekliyorum.

    TT Taahhütüm Bu Ay Bitiyor ÖNERİLERE İHTİYACIM VAR İçeri LütfenTT Taahhütüm Bu Ay Bitiyor ÖNERİLERE İHTİYACIM VAR İçeri LütfenTT Taahhütüm Bu Ay Bitiyor ÖNERİLERE İHTİYACIM VAR İçeri LütfenTT Taahhütüm Bu Ay Bitiyor ÖNERİLERE İHTİYACIM VAR İçeri Lütfen

    TT ile yaptığım görüşmede hattımın maksimum 16Mbit kaldırdığını kesinti yaşamamam için 12Mbit ile sabitlediklerini söylediler.Fakat daha önce Sokağımda altyapı çalışması yaptılar ve sorgulamada gözüktüğü gibi Hipernet yani 61 Mbit hız alabiliyorum.Diğer firmalardan da Millenicom 60 Mbit TürkNet 50 Mbit verebileceğini gösteriyor.Bir de Türkcell Süperbox var 3g'li telefonumdan yaptığım testte 11 Mbit hız aldım 4.5G ile daha fazla olacaktır.Modem arayüzünden de aldığım görüntü aşağıdadır.Maksimum 12 gösteriyor.
    TT Taahhütüm Bu Ay Bitiyor ÖNERİLERE İHTİYACIM VAR İçeri Lütfen

    Türktelekom aynı paket aynı hız,aşağıda ekran görüntüsüne bakabilirsiniz, 75 tl 24 aylık taahhüt verdi beni aradıklarında kabul etmedim tabiki.Millenicom ve TürkNet taahhütsüz oldukları için iyi bir seçenek olarak önüme çıkıyorlar hem de aynı fiyat.Ama bu iki firma için de çok fazla şikayet görüyorum.Başvurularından sonra %30-40'lık bir kesim dahi olsa 1 aylık bir süreçte anca internet alabiliyorlar.Türktelekomdan kaynaklı büyük ihtimal ama bir sorun yaşadığımda ne kadarlık bir sürede çözüme ulaştıracakları beni endişelendiriyor. Süperbox ise pahalı olduğu için en son çarem olarak bekleyecek.
    TT Taahhütüm Bu Ay Bitiyor ÖNERİLERE İHTİYACIM VAR İçeri Lütfen

    Çok kararsız kaldım araştırma yapmama rağmen birkaç görüşe daha ihtiyacım var.Yardımcı olursanız sevinirim.İyi forumlar

    Dip not:Türktelekom hattımın VDSL olduğunu söyledi son görüşmede.Bakalım uygun bir fiyat vermezler iptal edeceğim mecbur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lBaBaCaNl -- 2 Şubat 2020; 22:29:6 >







  • Ben de araştırıyorum. Bu hafta ve geçen hafta turknet ile bir sürecim oldu ama bağlayamadılar interneti iptal ettim. Diğerlerine zaten güvenmiyorum. Köleliğe devam.
  • CRAZY Hero kullanıcısına yanıt
    Ben o kadar beklemem hocam taahhüt ettikleri sürede bağlamazlarsa hemen iptal ederim.Maksimum 5 gün internetsiz kalabilirim.
  • Ya zaten 1 hafta görüşme ve evrak gönderme ile geçiyor. Bu hafta içi de bağlamalarını bekledim, kuruluma gelen eleman sinyal yok dedi. Sonra etiketleme yok dediler. Ben de dilekçe yollayıp iptal ettirdim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CRAZY Hero -- 2 Şubat 2020; 21:13:25 >
  • CRAZY Hero kullanıcısına yanıt
    Ben bu gün bittiğini sanıyordum fakat bana gönderdikleri mail'de tarihi yıl/ay/gün olarak yazmışlar ben de gün/ay/yıl olarak dikkate aldım bir ayım daha varmış bu süre zarfın son bir hafta kala başvuru yapsam başvurum değerlendirilir mi acaba taahhütüm bitmediği için.Bu konuda bir bilginiz var mı?
  • Geçiş yapmak için diyorsan değerlendirilir tabi. 2 Hafta önceden başlatmak en iyisi. Turknet 150 galiba, ödüyordu taahhüt bozma bedelini.
  • CRAZY Hero kullanıcısına yanıt
    Türk telekom taahhüt bozma işinde çok çirkef davranıyor 2 ay önce gına geldiğinde iptal ettirmek istedim 500 lira cayma bedeli çıkardılar işin komiği 3 aylık fatura bedelim 210 lira tutuyor.Tüketici mahkemesinde alırım parayı ama uğraşmak istemiyorum en iyisi bitmesini beklemek olacak.Aradan geçen zamanı mobil ile kapatırım diye düşünüyorum.
  • Evet çok terbiyesizler. Monopol olmanın verdiği rahatlıkla bunları yapıyorlar. Fiyatlar pahalı 1 kuruş indirim yok. Diğer firmaların taleplerini geciktiriyorlar. Bir tane kurum yok kulaklarını çekecek. Araplar hortumladı ceremesini biz çekiyoruz.
  • Bende aynı durumdayım taahüt bitti arayan yok her bir müşteri temsilcisi ayrı konuşuyor fiyat veren yok ben aramasam onlarda çok pahalı. Bakalım arasınlar diye istek bıraktık dün ses soluk yok ne olacak yarın sabah tekrar arayacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türknete geçmeyin de.ne yaparsanız yapın türknete bulaşan eninde sonunda yanıyor aman deyim!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türktelekomu şimdi aradım.Alabileceğim hızı öğrenmek istiyorum hat sorgulamasında Hipernet çıkıyor ama siz beni aradığınızda hep ADSL paket sunuyorsunuz dedim ve beni bir kez daha şaşırtmayı başardılar hattınız VDSL bu yüzden 61 Mbit'e kadar hız kaldırıyor dedi.

    Peki neden 16 Mbit paketimden maksimum 12 Mbit alıyorum bu yaptığınız soygun değil mi diye sorduğum da -eee,-emmm,-hımmm diye cevap aldım.Bir de isterseniz 50 Mbit'e kadar sınırsız 119 tl hattınıza tanımlayabilirim 24 aylık sözünüze deyip sitelerinde yazan fiyatı kakalamaya çalışınca sinirden güldüm ve kapattım telefonu.
  • mustalation kullanıcısına yanıt
    Hocam TürkNet ve Millenicom'a temkinli yaklaşıyorum zaten.Şu kalan 29 gün boyunca de kullanıcı geri dönüşlerini takip edeceğim forumdan.Olmadı Türkcell süperonline'a geçeceğim 50 Mbit için Türktelekom ile aynı fiyatı veriyorlar 12 aylık taahhüt ile.En azından Türktelekom'dan 12 ay daha az bir taahhüt süreleri var.
  • Daha 1 ay varsa iyi düşünün son 1 hafta kala işlemlere başlayın ben gibi yüksek faturayla karşılaşmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • i_brahi_m İ kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam diğer konuda yazdıklarınızı okumuştum 160 lira gibi bir fatura çıkarmışlardı size galiba rezil herifler.
  • Aynen dün de geri arayacaklardı aramadılar çoğu kişi de 2 3 ay sonra çok kötü demiş yarın arayıp netspeed deneyeceğim olmazsa kapatıp tekrar ttnete geri dönerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TürkNet almada ne alırsan al türktelekom da yaşadıklarına şükredersin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KomutanLogar_

    TürkNet almada ne alırsan al türktelekom da yaşadıklarına şükredersin
    Türktelekomdaki rezilliklere TürkNeti de eklerim fakat 120 lira fatura ödemem.En fazla 2 hafta internetsiz kalır iptal ederim.Herkese aynı sorunlar çıkacak diye bir kaide yok.Deneme yanılma elimizdeki seçenekler bunlar hocam kaldı ki çok inatçıyım hakkımı yedirtmem TT'ye uygun bir fiyat teklif etmezlerse.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lBaBaCaNl -- 2 Şubat 2020; 23:10:4 >
  • Etmezler hocam sitede hangi fiyat varsa onu teklif ediyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • i_brahi_m İ kullanıcısına yanıt
    Bekleyip göreceğiz hocam
  • Aynen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.