Şimdi Ara

Arablarin en zeki ve akılli irk olmasi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bence arablar gelmis gecmis en zeki en akıllı milletlerden biri. Düşünsenize thor gibi allfather odin gibi hayali bir karakter yaratıp bu karakterle 1300 yıl önce bir milleti katliamlarla kendinize köle yapıyorsunuz. Ve 1300 yıldır bu milleti kendiniz icin çalıştırıp kendiniz icin savastirip isinize gelmediğinde de onlara saldırıyorsunuz. Ne kadar hainde olsaniz ne zaman başınıza birsey gelse maddi manevi o milleti kullanıyorsunuz. Bu kandırılan millet öyle bir millet ki kendine degil bu hayali karakteri ortaya çıkaran millete hizmet edip onları sırf bu hayali karakterden dolayi el üstünde tutuyor ve bu millet 1300 yıldır hayali karakterden medet umuyor. Bu hayali karakterin herseye gücü yetsede sakat dogan cocuklarin kolu kopan bir kisinin dahi iyileştiği görülmüyor bu karakterin yarattigi hayali karakterlerin hiçbirini kamera üretildikten sonra göremiyorsunuz. Sanırım buda bu hayali karaktere inanan milleti gelmis gecmis en gerizekali milletlerden biri yapıyor. Bu milletin icinde çıkan birkaç okuyan araştıran çıksa da istisnalar kaideyi bozmuyor. Büyüksünüz vesselam Arablar..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teramycin -- 2 Şubat 2020; 14:20:48 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • araplar en karışık milletlerdir.

    peygamberlerin çoğunun o coğrafyaya gelmesi tesadüf değildir.

    thor da odin de anlatılmak isteneni yanlış yorumlamışsın.

    odin çekim kuvvetinin yetmeyeceğin bahseder, sonsuz bir büyüme yalnızlaşma ve soğumadan bahseder.

    semavi dinlerse armegedon vari bir sondan bahseder .

    çekim kuvvetinin eninde sonunda galip gelip tersine büzüşmeyle sıcaklık artışından bahseder.herşey birbirine girecek.

    güneş tersten doğar gibi.

    entropi bunun neresinde , entropi sanki odine daha yakın gibi.

    ama 2000 yıllık yazılı tarih le embiryo halimizle bunun kesin yorumlamakta yanlış.

    araplar 300 500 yıl önce veya daha önce ileri bir toplumdu diyebiliriz.

    son 100 yıl onların sonunu getirecek gibi.
  • kuran için cenevre'de yazıldı sonra arapçaya cevrildi deniliyor. muhammedin soyundan geldiğini söyleyen rahim aga khan cenevre dogumlu! islam orta avrupa soylularının, uzak coğrafyalarda yeni köleler koloniler oluşturmak için icat ettiği birşey olmalı. arapların kendileri onca şeyi başarabilecek çapta değil zaten. suudi yarımadası avrupa & amerikalı bankerlerin yatırımları ile o zenginlikte, arapların kendileri sayesinde değil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

    kuran için cenevre'de yazıldı sonra arapçaya cevrildi deniliyor. muhammedin soyundan geldiğini söyleyen rahim aga khan cenevre dogumlu! islam orta avrupa soylularının, uzak coğrafyalarda yeni köleler koloniler oluşturmak için icat ettiği birşey olmalı. arapların kendileri onca şeyi başarabilecek çapta değil zaten. suudi yarımadası avrupa & amerikalı bankerlerin yatırımları ile o zenginlikte, arapların kendileri sayesinde değil.
    o kadar da gömmeyin

    bir zamanlar araplardaydı bilim.

    günlük tarihle bir yere varılmaz.
  • Ben Araplar aptaldır demedim ki?

    Sadece Kuran İsviçre'de yazılıp Arapçaya cevrildi yani İslam onların değil dedim.

    Örneğin Bill Gates için 167 IQ'lu 82 Milyar dolarlık kişi deniliyor fakat temel Basic bilen bi programcı 167 IQ'lu olamaz. Ona bakarsan herkes 167 IQ'lu. Ve o IQ ile 82 Milyar dolar kimse kazanamaz, o kadar para ancak birileri tarafından izin verilirse kazanılır, IQ marifetiyle değil.

    Peki bunlar Gates aptaldır demek midir? Tabi ki değil. Gates aptal değil, sadece 82Milyar dolar kazanacak kadar deha değil demek. Budur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arablar üstün ırktır. hz peygamber de arabtır. reisin hanımı da arabtır. ondan dolayı ki arablar dünyanın en temiz ve en zeki milletidir. aynı zamanda ümmet kardeşlerimizdir. hepsini evimize alıp evimizde beslemeliyiz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-0FD1540C7

    arablar üstün ırktır. hz peygamber de arabtır. reisin hanımı da arabtır. ondan dolayı ki arablar dünyanın en temiz ve en zeki milletidir. aynı zamanda ümmet kardeşlerimizdir. hepsini evimize alıp evimizde beslemeliyiz.
    Müslümanlık:

    Irk,dil,renk ayrımı gözetmez.Hz.Mevlana sözünü hatırlarsanız"Ne olursan,gel"diyor.Bir ırkı veya milleti kayırmak yanıştır ve hatadır.

    Ayrıca,Kur'an-ı Kerim kitabımız tek araplara indirilmedi,Hz.Muhammed A.s tek arapların peygamberi değil,tüm islam aleminin peygamberidir.

    İroni yaptığınızı düşünüyorum,siz sevebilirsiniz ama ben şahsen arapları sevmiyorum.

    Trump,Yüzyılın anlaşmasını israil ile imzalarken 3 DÖNEK arap ülkesi de destek için(BAE,Bahreyn,Umman) vardı.

    Not:Bugün bile Arabistan,kendi topraklarını korumaktan aciz ve her yıl,topraklarını koruyan ABD askerleri için ABD'ye milyon dolar akıtıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vommel -- 2 Şubat 2020; 14:16:21 >
  • Arablar üstün ırktır kardeşim adamlar çok ama çok zeki düşünsene sen a milletisin sonra b milletini savaş zoruyla kendi dinine inandırıp 100yıllar boyunca senin için senin dinin için savaştırıyorsun ve gelişmelerinin önündeki en büyük engel oluyorsun. Bundan büyük bir meziyet var mı şu dünyada ? Şu an bile osmanlının zamanında işgal ettiği yerler geri kalmış durumda :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum senin bu dediğin konuyla ilgili eskiden birkaç yazı okumuştum . Hatta şöyle birşey var roma zamanında hristiyanlar yeni bir mezhep gibi islamı oluşturup arab coğrafyasını kontrol altına aldığı söyleniyor. Muhammedle ilgili tarihsel hiçbir kanıt kayıt olmamasından mütevellit hayali bir karakter olduğu söyleniyor . Ki mısırlılar antik mısır zamanında bile tarihini hiyerogliflere kayıt altına almıştır ama mısırda musayla alakalı tek bir kayıt yok , firavunun tüm ordusunun suda kaldığıyla alakalı kölelerin kaçışıyla ve firavunun kovalamasıyla alakalı hiçbirşey yok :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-0FD1540C7

    arablar üstün ırktır. hz peygamber de arabtır. reisin hanımı da arabtır. ondan dolayı ki arablar dünyanın en temiz ve en zeki milletidir. aynı zamanda ümmet kardeşlerimizdir. hepsini evimize alıp evimizde beslemeliyiz.
    Islamda Herhangi bir milletin veya insanın üstünlüğü ile ilgili hadis veya ayet yoktur. Üstünlük takva iledir denir.

    Takva:
    Dinin emir ve tavsiyelerine uyma, haram ve günahlardan kaçınma hususunda gösterilen titizlik anlamında bir kavram.

    Veda hutbesinden
    " Arabın Arap olmayana,
    Arap olmayanın da Arap üzerine üstünlüğü olmadığı gibi; kırmızı
    tenlinin siyah üzerine, siyahın da kırmızı tenli üzerinde bir üstünlüğü
    yoktur. Üstünlük ancak takvada, Allah'tan korkmaktadır. Allah
    yanında en kıymetli olanınız O'ndan en çok korkanınızdır. Azası
    kesik siyahî bir köle başınıza amir olarak tayin edilse, sizi Allah'ın
    kitabi ile idare ederse, onu dinleyiniz ve itaat ediniz."


    Ayet
    “Ey Peygamber! De ki: Ben size, Allah’ın hazinelerine sahibim, demiyorum; gaybı da bilmiyorum; bir melek olduğumu da iddia etmiyorum. Ben sadece bana vahyedilene uyuyorum. De ki: Hiç görmeyen ile gören/körü körüne iş yapan ile vahye tabi olan bir olur mu? Siz hiç düşünmüyor musunuz?” (Enam/50)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halil altın -- 2 Şubat 2020; 15:2:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum kuranı okumadan niye yorum yapıyorsunuz googlea 2 kelime yazarak ? Kim demiş bunu ya ?

    Bakara 122 : O Children of Israel, remember My favor which I have bestowed upon you and that I preferred you over the worlds.

    Yusuf 12-1-2 : Alif, Lam, Ra. These are the verses of the clear Book.Indeed, We have sent it down as an Arabic Qur'an that you might understand.

    Taha 20-113 : And thus We have sent it down as an Arabic Qur'an and have diversified therein the warnings that perhaps they will avoid [sin] or it would cause them remembrance.

    Zümer 39 -28 : [It is] an Arabic Qur'an, without any deviance that they might become righteous.

    Fussilet 41-3 : A Book whose verses have been detailed, an Arabic Qur'an for a people who know,

    Kuranda israiloğullarının üstün kılındığı ve arapçanın arabların sürekli göz önünde olduğu birsürü ayet var . Kardeşim cahil bir ailede yetişmek kimsenin suçu değil ama cahil kalmak kişinin kendisinin suçudur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.