Şimdi Ara

AirHawk Duo İnceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şu an fiyatlar çok yüksek ve 500-550 lira bandında düzgün bir kasa bulmak güç. Alternatifleri var fakat ön full Mesh panel, havadar olması ve ARGB olması bu kasayı ön plana çıkarıyor. Bu kasayla ilgili detaylı bir inceleme zaten mevcut:
    https://www.youtube.com/watch?v=zD0D9j0bfT0&feature=emb_logo


    Bu videoyu detayları net bir şekilde görebilmek adına rehber olarak attım. Neticede satıcı ve kullanıcı incelemesi her zaman farklı olur. Video yeterince detaylı olduğu için tek tek fotoğraflar ya da videolarla uğraşmadan kendi deneyimimi aktarmak istiyorum.
    Dezavantajları: Gözüme çarpan ve bir kullanıcıyla beraber karar kıldığımız en büyük dezavantaj, malzeme kalitesi. 700 lira üzerine çıkmadan malzeme kalitesinden çok bir şey beklenmez, evet ama bu kasada canımızı sıkan nokta sanki dayanıksız ve ince bir malzemeyle üretilmiş. Ekran kartı plaka kısmını çıkarırken hafif eğildi. Ön panel mesh olduğu için midir bilmem, kırılgan duruyor biraz. Abartacak kadar kalitesiz olmasa da premium bir malzeme kalitesi yok. Bir diğer dezavantajı USB portları dayanıksız. Takıp çıkarırken sanki kırılacakmış hissi uyandırdı, benden kaynaklı olabilir tabi. Onun haricinde gözüme batacak büyük bir dezavantaj yok.
    Avantajları: Öndeki iki fanın 20 CM olması nedeniyle içeriye giren hava çok iyi olduğu gibi fanlar sessiz. Arka fanı da 12'lik bir fan için gayet kaliteli. Fakat -Bu da bir nebze dezavantaj sayılabilir- önden çok iyi hava alsa da havayı aldığı kadar iyi atması için arkadaki fan biraz yetersiz. Bunun için üste 1 veya 2 tane 12-14 CM'lik fan takılarak sorun çözülebilir. Hava akışını şöyle anlatayım: Ekran kartım eski kasamda (Kasa: Frisby Coax 8890G Ekran kartı: RX590 Nitro+ SE) Witcher 3'te 1 saatlik oyun sonunda 78-80 derece arası seyrederdi. Bu kasaya geçtiğimde ise aynı şekildeki kullanımda 65-68 derece dolaylarında gezdi, 70 dereceyi geçmedi. Kasanın için geniş, kablolama kolay, her türlü anakart, ekran kartı rahatlıkla sığıyor. Önü 3, üstü 2, arkası 1, toplamda 6 adet fan destekliyor. SATA SSD ve HDD için PSU bölmesinin yanında raf yapılmış, rahatlıkla oraya monte ediliyor. Renk geçişleri güzel, ben Reset Switch'e bağladım, gayet rahat bir şekilde geçiş yapabiliyorum. PSU bölmesi gizli, üst ve altta filtre mevcut. Onun haricindeki çoğu şey videoda anlatılmış. Ben sadece kullanıcı olarak deneyimlerimi ekledim ki kasanın iyisi kötüsü bilinsin.
    Umarım faydalı olabilmişimdir, okuyan herkese teşekkürler.

    İsteyen olursa kendi kasamın resimlerini buradan paylaşabilirim.
    Konu sahibi arkadaş ile ortak yorumlarımız sonucu bunu paylaştık.

    Telegram grubumuz:https://t.me/airhawkduo



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meself -- 31 Ocak 2020; 19:52:56 >



  • Elinize sağlık, mükemmel inceleme.
  • zaman hızlı geçiyor hocam. memnuniyet ile kasayı kullanmaya devam ediyorum.

  • meself kullanıcısına yanıt
    Allah pişman etmesin. Gruba buradan arkadaşları da mı çağırsak hocam...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bluelife27 kullanıcısına yanıt

    olabilir hocam neden olmasın :)

  • Biz uplayalım arada konuyu. Kasayı kullanan veya kullanmayan pcyle ilgili her arkadaş bizimle iletişime geçebilir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Güncel.

  • Bir güncel de benden.

  • Güncel olarak hala kullanıyorum. Full tower bir kasaya geçiş yapmadığım sürece değiştirmeyi düşünmüyorum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Güncel olarak kullanmaya devam ediyorum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.