Şimdi Ara

The Outer Worlds, 6 Mart'ta Nintendo Switch'e geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • 25 Ekim 2019 tarihinde PC, Xbox One ve PS4 için yayınlanan The Outer Worlds sonunda Nintendo Switch için de geliyor. 6 Mart tarihinde yayınlanacak oyun için Private Division Twitter üzerinden bir duyuru yayınladı.



    Uzay temalı bir rol yapma oyunu olan The Outer Worlds, çıktığı dönem oldukça beğenilmişti. 30-40 saatlik oynanış süresiyle bazı rol yapma oyunu hayranlarına kısa gelen yapım, Switch gibi mobil bir platformda oldukça tatmin edici bir deneyim yaşatabilir. İleride bir DLC ile de taçlandırılması beklenen oyun bu anlamda iyi bir yatırım olabilir.



    Ayrıca Bkz.Half-Life: Alyx duyurusu Valve Index satışlarını patlattı



    Metacritic ortalaması %84 civarında olan oyun, alternatif bir evrende ABD hükümetinin idareyi güçlü şirketlere bırakması ve kapitalizmin kurulan koloniler aracılığıyla uzaya hükmetmesi teması etrafında dönüyor.






    İçinde indirme kodu bulunan kutulu veya dijital sürüm olarak tercih edilebilecek oyunun yurtdışı satış fiyatı ise 60 dolar olarak görünüyor.




  • Oyun kısa bir süre sonra çok sıkıcı hale geliyor, sürekli konuşmalar, ara sahnelerden yoksun, kilişe içeriklerle hemen silinmeyi hak ediyor. Grafiklere birşey demiyorum ama. Skyrim, Dragon Age, Witcher gibi oyunların çeyreği olmaz... Son zamanlarda oynadığın en iyi oyun Star Wars Fallen Order idi. Geçişler bile sinematik olunca süreklilik arz ediyor. Bu zamanda ikide bir yükleme ekranı olan oyunlar aşırı gıcıklık yapıyor.

  • recep.ali R kullanıcısına yanıt
    %100 katılıyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: recep.ali

    Oyun kısa bir süre sonra çok sıkıcı hale geliyor, sürekli konuşmalar, ara sahnelerden yoksun, kilişe içeriklerle hemen silinmeyi hak ediyor. Grafiklere birşey demiyorum ama. Skyrim, Dragon Age, Witcher gibi oyunların çeyreği olmaz... Son zamanlarda oynadığın en iyi oyun Star Wars Fallen Order idi. Geçişler bile sinematik olunca süreklilik arz ediyor. Bu zamanda ikide bir yükleme ekranı olan oyunlar aşırı gıcıklık yapıyor.
    Hocam bu kadar cahil olunmaz. Yapan firma Obisidian. Adamların en ünlü oyunu Fallout New Vegas, kanımca en iyi Fallout oyunudur. (Evet 2'den bile güzel)
    Yani sinematik bu oyunun dünyasına aykırıdır. Witcher aksiyon-rpg ve yüzeysel bir oyun, kıyaslamanız yanlış. Dragon Age fanıyımdır ama taktiksel bir RPG oyununu Outer Worlds ile kıyaslamanız gülünç. Aynı başlığın farklı kulvarlarındaki oyunlar Ayrıca yapan adamlar büyük bir oyun firması değil ellerindeki kısıtlı imkanlar ile yaptılar.

    Öte yandan Obsidian'ın diğer oyunlarının Pillars of Eternity ve Neverwinter Nights 2 olduğunu belirtmek isterim. Bir incele istersen bu oyunları

    Sen istediğin kadar öt, sinematik geçişli oyunlar oynamaya devam et
  • Cahalet değil, sevmemek mevzu, ben sevmedim, Pillars of Eternity'de sevmedim belli biri süre sonra konu aynı diye. Ama Neverwinter Nights 2 için aynı şeyi söylemiyorum. Senin tarzın olabilir, sorun yok. Bir şeyi sevmemek bilmemeyi gerektirmez zaten oyunu alırken Obisidian yapmışsa oynanır diye aldım ama ben beğenmedim, bir yere kadar zorluyorum, ama bir mevzu için gezegen gezegen dolaşıp duruyorsun ama roman gibi, o ona bunu demiş, nasıl olmuş, grafik hep aynı. Doğrusu Fallout serisini sevemedim :( Çok cahilim ne yapacaksın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.