Şimdi Ara

İnventus'la sorun yaşıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çocukluğumdan beri tüm sistemlerimi buradan toplamış biri olarak İnventus beni hayal kırıklığına uğratmaya devam ediyor. Oradan Ryzen 3900X aldım. Normalde AMD Rewards kapsamında 2 tane oyun + 3 aylık PC for Gamepass hediyesi vermeleri lazımdı. Kendilerine mail atıp kodlarımı istediğimde cayma hakkımı beklememi istediler. 15 gün geçtikten sonra tekrar mail attım. Oyun kodumu verdiler fakat Gamepass kodunun ayrı olması gerektiğini gördüm, onu da istediğimde cevap alamadım.

    Muhtemelen meşgullerdir, görmemişlerdir vs diye dört beş günün ardından tekrar mail attım, gamepass kodumu da verir misiniz diye, yine cevap yok. Sonra bu böyle olmayacak bari arayayım dedim. İnventus'u aradım şuan bununla ilgilenen beyefendi yok ben not alıyorum kendisi geldiğinde ileteyim size geri dönüş yapsın dedi, üzerinden bir hafta geçti tekrar geri dönüş yok. Ardından bir mail daha attım. Ona da cevap yok.


    Bu konudan bağımsız mail ile stok soruyorum mesela, eğer o ürün stokta yoksa olumsuz bile olsa geri dönüş yapmıyorlar. Sadece stoklarda varsa size geri dönüş yapıyorlar. Yani eğer sonuç olumsuz ise geri dönüş yok, sonuç olumlu ise geri dönüş var. Resmen çalışma şekiller bu şekilde. Aynı sorunu arkadaşım da yaşıyor. Ürünleri satana kadar her şey çok güzel fakat sattıktan sonra destek konusunda eski hallerinden eser yok. Resmen kendilerini salmış durumdalar.

    Beni rahatsız eden 3 aylık gamepassden mahrum kalmak değil, hiç geri dönüş yapılmaması. En azından buradan görürler diye konu açayım dedim.


    Edit: Konunun linkini kendilerine mail gönderdim, bes dakika sonra kod kendilerine geldiginde bana göndereceklerini soyleyen mail attılar. Başka türlü cevap alamazmışım iyi ki konuyu açmışım diyorum :)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • İyi bari işlemciyi göndermişler hocam başlığı görünce yüreğim hop hop etti nedenini sorma bende bilmiyorum ☹️

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu donanımının oyun hediyesi sisteminin komple değişmesi gerekiyor.

    Amazon(usa) bile satın alma aşamasında hediyesi var yazmasına rağmen bazı zaman kodu göndermiyor, bana bir kere kullanılmış kod göndermişlerdi. Vatan 2020'de son kullanma tarihi 31 aralık 2019 yazan kodlar gönderiyor vs.

    Bir çözüm üretilmesi gerekiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: No Way Out

    Bu donanımının oyun hediyesi sisteminin komple değişmesi gerekiyor.

    Amazon(usa) bile satın alma aşamasında hediyesi var yazmasına rağmen bazı zaman kodu göndermiyor, bana bir kere kullanılmış kod göndermişlerdi. Vatan 2020'de son kullanma tarihi 31 aralık 2019 yazan kodlar gönderiyor vs.

    Bir çözüm üretilmesi gerekiyor.
    İAde işi olduğu sürece oyun kodu gibi şeyler suistimale açık şeyler malesef.
    Yada oyun kodunu alan cayma hakkını kaybeder diye kural getirilirse ne beklenir nede sıkıntı çıkar gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam üstüne yatıyorlar belli ki
  • Bende geçen hafta sinerjiye kod için mail attım baktım dönen eden yok bugün bir arayayım dedim sanırım satışları iyi değil inşallah artar kimsenin zarar etmesini istemiyorum adımı söylediğim anda sipariş kayıdımı buldular oyun koduyla ilgili biz size geri dönüş yaptık zaten beyefendi dediler kendi kendime Allah Allah dedim neyse ben bir mailime bakayım dedim telefonu kapattıktan 10 saniye sonra kodlar geldi.
  • Oyun kodlarını ürünün içine koysalar daha iyi olur kutuyada sticker yapıştırsınla bu üründe şu şu oyunlar hediyedir diye.Ne dert ne tasa en güzeli.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH | equ*

    Oyun kodlarını ürünün içine koysalar daha iyi olur kutuyada sticker yapıştırsınla bu üründe şu şu oyunlar hediyedir diye.Ne dert ne tasa en güzeli.
    iade durumu için yapamıyorlar sanırım bende alışveriş yaptığımda kod için hiç yazmadan 20 gün sonra filan mail gelmişti oyun kodu, çok şükür sorun yaşatmadı bugüne kadar inventus



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 31 Ocak 2020; 21:36:0 >
  • Ben hiç sorun yaşamadım şuana dek inventusla. hatta başka yerden aldığım sorunlu işlemciyi gittim inventusun ofisinde test ettim(oradan da başka parça almıştım o sırada). adamlar istese yürü git kardeşim bize ne diyebilirdi.
    Başkası sorun yaşamaz demiyorum ama ben hiç yaşamadım ve yaşatacak gibi görünmüyorlardı.
  • İnventus candır yine de , ama muhtemelen maillere bakan arkadaş yardımcı olamayacakları için dönüş yapmıyor, dönüş yapıp açıklasa güzel olur tabi. Ben bu koddur kupondur bunların hediye olarak dağıtılmasını doğru bulmuyorum. Ne gerek var millet gitsin kendisi alsın.
  • İnventus gene de güzel, ama işte sistemleri sıkıntılı işliyor. Kendi içlerinde bir bürokrasileri var. Senin olayında o arada bence kaynamış, sana cevap verilseydi bu sefer başka sorun yaratacak diye cevap verilmemiş. Arada memuriyet gibi düşün, bürokrasi işliyor vs o sistem var. Bu işte bir yandan iyi ama senin gibi sıkıntı olduğunda da işleyemiyor. Parça alırsın satışa kargoya ve teslime kadar çok iyi, kargo günü gününe veriliyor vs.

    Kargoya bir özen var ben öyle özeni bir amazon.de yada .com'da gördüm birde bunlarda gördüm. 10 küsür yıldır internetten alışveriş yapıyoruz, termal macun almıştık baya oluyor herifler onun kutusunu bile 4 5 kat balonlu poşete sarmışlardı. Ya dedim bu nasıl macun kargo büyüktü. Psu aldık aynısı kendi kutusunun dışını da herifler sarmışlar birde yetmemiş onu da ayrı kutulamış. Bunlar iyi şeyler ama işte sistem bürokrasi olarak işliyor demektir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrcunFix -- 2 Şubat 2020; 13:25:53 >




  • Hala kodumu vermediler. Maillerime hic bir türlü cevap vermiyorlar.


    Edit: Kodumu bugün nihayet gönderdiler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkesin övdüğü ancak henüz hiç alışveriş yapmadığım İnventus ile sorun yaşayan bir kişiyi görünce hemen baktım. Meğer oyun kodu ile ilgiliymiş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PSU almıştım, gayet ilgililerdi.
  • İnvetustan monitör almıştım. Ölü piksel çıkınca değişim isteğimi belirtip geri gönderdim. Yeni monitörü de kontrol edip gönderir misiniz demiştim. Kontrol edip göndermişlerdi. Müşteri memnuniyeti konusunda oldukça iyiler bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exclbr -- 1 Mart 2020; 16:23:14 >
  • İnventus internet sitesi ile konu sahibinin belirttiği durumun benzerini bende yaşadım, RTX 3080 ekran kartı satın almayı düşünüyordum, ürünü satın almadan önce inventus'a e-posta gönderdim, EVGA RTX 3080 XC3 Ultra Ekran kartı satın alımına "Call Of Duty Black Ops Cold War" Oyun kodu promosyonunu sizde de geçerlimi diye, tarafıma gelen cevapta cayma süresi sonunda oyun kodu gönderilecektir diye belirtmişlerdi.


    Bende buna mütevellit ekran kartını 10.11.2020 tarihinde satın aldım sonrasında kendilerine e-posta ile bir kaç kez başvuru yaptım en son cevap yazmışlar 'nvidia oyun kodunu gönderince tarafınıza gönderilecektir' diye, fakat hala tarafıma kod gelmedi.


    Bu durumun bir benzerini yine inventus firması ile AMD 3900x işlemci satın alımına verilen Assasins Creed Valhalla oyun kodu promosyonunda yaşadım onda hiç cevap dahi vermemişlerdi sevmediğim bir oyun olduğundan ve inventus sitesinde Assasins Creed oyun kodu hediyesi ile ilgili reklam vs. olmadığından pek üstüne düşmemiştim, özetle belirtmem gerekirse, elbette firmanın da hakkını yememek gerekir, şimdiye kadar bir çok ürün satın aldım ve aldığım ürünler ile ilgili problem yaşamadım fakat bu tarz hususlarda biraz sıkıntı olabiliyor malesef, elbette bir oyuna muhtaç vs. değilim fakat firma taahhüt ettiği bir şeyi yerine getirmeli.


    Ekleme : 04.12.2020 tarihi itibari ile İnventus Call Of Duty Black Ops Cold War ve Geforce Now promosyon kodunu göndermiştir, teşekkür ediyorum kendilerine.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imphetus -- 4 Aralık 2020; 21:51:26 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.