Şimdi Ara

SİLİNSİN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
1.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fernandao -- 27 Şubat 2020; 22:24:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Sinirlendiğim için tamamını okumadım. Kardeşim kusura bakma kız 8 sene sana bağlı kalmış yok fiziği güzel ünv mezunu diye başkasına bakıyorsun. Bırak kızı bence fikren aldatmışsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl hayatlar var arkadaşım ya. içimden bir ses sen ikisiyle de mutlu olmazsın diyor ama..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yorumum için şimdiden özür dilemek istiyorum. Kızı aldatmışsınız ve bir ton da kılıf uydurmuşsunuz. (Eminim kızın haberi yoktur bundan.) Yok vicdan azabı yok ben maddi olarak pek bir şey istemiyorum falan geçin bunları. Şuan konuştuğunuz kızın maaşını, ileride kalabilecek mirası, alacağınız arabanın fiyatını vs. şimdiden hesaplamışsınız. Bana kalırsa ikisiyle de mutlu olamayacaksınız. Birini tercih ettiğiniz an neden diğeri olmadı diye düşünüp duracaksınız. Muhtemelen eski kız tercih edilirse ileride eğitim durumu, fiziksel özelliklerini bir kusur olarak yüzüne vuracaksınız. Şimdi aldattınız belki ileride de aldatırsınız kim bilir... Yeni kız tercih edilirse de eskisinin vicdan azabını çekeceksiniz. Bence ikisini de salın gitsin. Daha zenginini bulabilirsiniz.
  • Bir yıl askerlik yapmış biri olarak söylüyorum. Kızın iyisi askerde belli olur. Ben ki -evliliği hiç düşünmeyen biri olarak- bir kız askerlik boyunca beni beklemiş olsa idi ne yapar eder onunla evlenirdim -ki beklemedi de zaten-

    Şimdi sen diyeceksin ki birini seçsem aklım diğerinde kalacak. Biraz dramatik bir söz olacak ama yuva yıkanın yuvası olmaz demişler. Bir kişinin dediğine değil yaptıklarına bakacaksın. Eski kızdan ayrılarak yapmışsın bir hata, bir an önce hatanı düzeltmeye bak.


    Bir kızı tanıdıkça bi bakıyorsun o da osuruyormuş, o da s*çıyormuş. Lan bu da insanmış diyorsun. İlişkinin başlarında yaşanan o heyecanın zamanla bitmesi normal. Kiminde 3 ay sürer kiminde 3 yıl ama eninde sonunda o heyecan bitiyor. Kimseyle evlenmek zorunda değilsin ama illa bir seçim yapmam gerek diyorsan eski kız arkadaşını seçmelisin.
  • kardeş hakaret olarak alma ama beş para etmez birisin, aldatan herkes gibi.
    yaptığın o küçük hesaplar adam olanın yapacağı hesaplar değil, hayat basit matematikle çözülmez, yolun açık olsun.
  • vay be olaya bak. millet evlenecek düzgün kız ararken sen hangisiyle evlensem acaba diyorsun resmen :D

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • çok da başarılı bir csb denemesi olmamış. ben hayır diyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen elinle evlen çünkü yapacağın evlilikten hayır çıkmaz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yeni kızla evlen,hayat kaliteni düşürme,aşk diye,unutamiyorum diye birşey yok eninde sonunda unutacaksın,ama gel gelelim o kızın sana ihanet edip etmeceğini senden daha iyisini bulunca gidip gitmeyeceğini bilemezsin ki eskisi seni askerdeyken bile beklemiş,eskisi için işi garanti değil demişsin yeni kızın işi garanti,seninkinin herhangi bir garantisi yok,yani eski kıza karşı bulduğun ayrılma sebeplerinden biride yeni kıza karşi senin dezavantajın.Her neyse ben olsam yinede yeni kızı seçerdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okurken çok sinirlendim. yazık sana güvenen şu iki kızcağıza. ama en çok da sana 8 senesini harcayan o kıza yazık. 8 yıllık sevgilini bir başkasıyla kıyaslayabiliyorsan zaten bırak kızı. senden çok daha iyilerini hakediyor o kız.
  • Editliyorum dayandım hepsini okudum eski kız inş başkasını bulur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calamityeas -- 28 Ocak 2020; 20:37:42 >
  • eğer gerçekse,kulaklarını iyi çınlattım
  • Eğer bu gerçekse gerçekten çok yazık. Karşınızdaki iki insanın da düşüncelerini önemsemeden, kalplerini kırmak gerçekten çok kolay değil mi? Size güvenen değer veren insanların sevgisini bir çırpıda söküp atmak size gerçekten kolay geliyor olabilir ama hayat hiç de böyle değil. Sizin ağzınızdan çıkacak ufacık bir sözü bile önemseyen, 8 senedir her daim yanınızda olan insanı bırakıp hiç tanımadığınız birine sözde maddi imkanları önemsemediğinizi söyleyerek yaklaşmışşınız. Onun da kalbini çalmışşınız sonra da kırmışsınız. Burda kalbi kırılan 2 insan var. Hayatın ne kadar acımasız olduğunu bir kez daha gösterdiğiniz için gerçekten çok teşekkür ediyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ağır kişilik bozukluğu var bu arkadasta

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hacı sen 2 si ile de evlenme. mutsuz olursun. bekar kal...
  • Başta zaten 8 yıllık ilişkine ESKİSİ olarak bakmandan bitirdiğin belli. O sana dokunan vicdanı biraz daha deşeyim ben. Kız sana 8 senesini vermiş. Özel şeyler de yaşanmış. Bu kızı bildiğin kullanıp atmışsın. Burda senelerdir kızlarla ilgili konuştuğumuz daha iyisini bulunca gitme olayını şimdi sen yapmak istiyorsun.

    Biraz iğrenç olacak ama durumunu değerlendirelim;

    Arkanda bıraktığın, huyunu suyunu bildiğin, seninle kuru ekmeği bile paylaşababilecek, fedakar, seni ne yazıkki seven 8 senesini vermiş biri,
    Karşında, yeni tanıştığın, huyunu daha bilmediğin, standartlarının daha üst seviyede olduğunu düşündüğün, muhtemelen sana düğünde güzel fatura çıkarabilecek, Sevgisinden emin olmadığın biri var.

    Tercih yapacaksan önce sana böyle birşey yapmış olsaydı ESKİSİ dediğin kız ne yapardın onu düşün?

    "Cok vicdan yapan biriyim ve benimde oyle yukseklerde gozum yok iste audi den asagisina binmem 150 metrekareden asagi yasamam biri diyen degilim asla."
    diyip devamına;
    "Ama eskisiyle 30 binlik araba,yenisiyle 60 binlik. Eskisiyke 20 yillik bina yenisiyke 10 yillik bina." demişsin. Burda kulaklarını iyi çınlattım.

    Tercih yaparken lüksü huzura tercih ediyorsan yapacak birşey yok. Ettiğini illaki bulacaksın.

    Son olarak; Umarım ESKİSİ senden daha iyisini sadakatlisini zenginini bulur, sende 60 binlik araba beklerken metrobüsle işe gider gelirsin.




  • eğer gerçekten 1.sini sevseydiniz 2.si olmazdı. 2.siyle takıl 1.sinide bırak.Aldaltmışsın zaten kızı.Bırak bir daha konuşma.Karakterli ol.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vivdan muhaseben seni sıkıntıya sokmuş.Öğretmenle evlen

    3.5 yıl saçımı süpürge ettiğim ilişkim bir çırpıda bitti.Neden saçımı süpürge ettiğim için.Bu kadar değer vermesem böyle olur muydu sanmıyorum.

    Eski dediğin kız sana tamamen bağlı falan ama yarın öbür gün ne olacağını yine bilemezsin.

    Öğretmen iyidir ya öğretmnele evlen sen.Yaşam kaliteni neden düşüresin.Eski dediğin kıza senden zengini yürüse yazsa evlenmek istese srni srçer miydi?Sanmam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 27 yaşında bir abin olarak şunu söylemek isterim: sen ahlaklı bir insan değilsin .

    Ula oglm fizigi düzgün diyorsun yeni kız evlendikten sonra çocuğunuz olduktan sonra kilo alsa onu da mi bosayacaksin?

    Yeni kız yaslanirsa onu da mi bosayacaksin

    Yeni kzin kangren olup bacağı kesilirse bacağı yok disaridki kadınların iki bacağı var DYp onu da mi bosayacaksin?

    Lise mezunu olmasının iyi yanlarını da düşün en azından çocuk olursa annesiyle bolca vakit geçirir anne sevgisi ile büyür .kreşlerde büyümez

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.