Şimdi Ara

Sahibinden satıcısı şaibeli hareket

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sahibinden üzerinden cep telefonu almak için bir satıcı ile mesajlaştım. Almak istediğim telefon yurt dışından gelmiş. Ardından kendisi beni aradı. Kredi kartı ile almak istediğimi söyledim. Kredi kartı ile satış yapamayacağını, çünkü fatura kesmesi gerektiğini, bunun da kendisine daha pahalıya geldiğini, ancak nakit avans çekip alırsam nakit avans ücretini kendisinin karşılayacağını söyledi ve bana 200 lira indirim yaptı. Fiyat piyasa fiyatının epey altına geldi. Yarın parayı gönderip alışverişi yapmak üzere anlaştık.

    Aynı satıcının cep telefonu, Apple watch ve bir de Philips televizyon dahil olmak üzere sahibindende toplam 10 ilanı vardı. Biz anlaştıktan 20 dakika sonra tüm ilanları ve bu ilan sayfalarından aranabilen sahibinden üzerinde kayıtlı cep telefonunu kaldırdı. Şu anda hiç ilanı yok ve cep telefonuna da sahibinden üzerinden erişilemiyor.

    Sahibinden üzerinde kayıtlı cep telefonu numarası ile beni aradığı telefon numarası aynı idi.

    Satıcının şaibeli hareketleri sonucu ben de alışverişten vazgeçtim. Daha önce benzer durum başına gelen var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hashus000 -- 25 Ocak 2020; 1:34:8 >







  • Bulaşmayın böyle tiplere ayrıca neden budar cesaretiniz var anlamış değilim? Türkiye kayıtlı bir cihaz bakın riske girmeye değmez
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Portraitclub

    Bulaşmayın böyle tiplere ayrıca neden budar cesaretiniz var anlamış değilim? Türkiye kayıtlı bir cihaz bakın riske girmeye değmez
    Ben de almaktan vazgeçtim ama kendisine henüz birşey demedim. Satıcının bana verdiği fiyat 2000 ₺. Aynı telefon Türkiye garantili 4000 ₺ maalesef. Yurt dışından gelen aynı telefon güvenilir satıcılarda da 2400 ₺. Fiyat farkı gerçekten çok büyük. Yurt dışı telefon alacağım kesin ama arada böyle satıcılar da denk geliyor.

    Bir tane daha böyle şaibeli hareketleri olan satıcı var. Sürekli ilanı yayından kaldırıp tekrar yayına koyuyor.

    Son dönemde dolandırıcı sayısı artmış gibi. Önceden hiç denk gelmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.