Şimdi Ara

Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU] (4701. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
98.169
Cevap
237
Favori
4.378.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
250 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 46994700470147024703
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu fotoğraf dün doğal tarımla ilgili büyük bir facebook grubunda paylaşılmış...yorumları görseniz kafayı yersiniz,ülkece büyük bir cahiliye dönemindeyiz..safları sıkı tutun o yüzden. Bu arada Sputnik aşısı da güvenlik kriterlerini karşılamadığı için,WHQ'dan onay alamamış..bir ara burda üretilecekti hatırlarsanız.
    Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 21 Eylül 2021; 6:59:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • BJK kullanıcısına yanıt
    Turkiyede siradan bir durum . Ayni olayi yasadim. Uzak bir komsunun kapisinda cenaze var, eve giren cikan belli degil. Komsu ya bassagligi diledik, disarda yakinlarina. Sorduk nesi vardi yasli idi bir suru hastaligi vardi, Coronada varmis. Cenazeden 3 gun sonra ölen adamin yakinlarindan ve cenazeye gelenlerden Coronaya yakalananlar oldu. Geneli asili oldugu icin pek tinlamamis, bende dogal bagisiklik vardi. 3 doz asi olan bir amca agir gecirdi, hastanede yatti 2 hafta. O yuzden bu haberi okuyunca aklima geldi. Bizde salginin onune gecmek cok zor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Order 66

  • ABD'li at sahipleri,ivermektin sıkıntısıyla karşı karşıya


    Bazı ABD'li at sahipleri, anti-parazitin insanlarda Covid-19 için kanıtlanmamış ve potansiyel olarak tehlikeli bir tedavi olarak popülaritesi nedeniyle ivermektini bulmakta zorlanıyor.


    Washington Post'un bildirdiğine göre, Nebraska'daki bir hayvancılık tedarik distribütörü olan QC Supply, atlarda kıl kurdu ve çipura mide solucanlarının tedavisinde kullanılmak üzere ivermektin macunu stoğu kalmadı. Diğer mağazalar da kıtlık bildirdi.

  • Amerika birleşik devletleri'nde, hayatını kaybedenlerin sayısı 675,000'i geçerek, covid-19'dan ölenlerin sayısı, 1918 ispanyol gribi salgını'ndan ölenlerin sayısından daha fazla oldu.


    Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU]




    Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU]
    Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU]Ergin Kocyildirim, M.D.twitter
    “amerika birleşik devletleri'nde, hayatını kaybedenlerin sayısı 675,000'i geçerek, covid-19'dan ölenlerin sayısı, 1918 ispanyol gribi salgını'ndan ölenlerin sayısından daha fazla oldu.”
    https://twitter.com/kocyildirim/status/1440243967832907782




  • Sağlık Bakanlığı "Temaslı Takibi, Salgın Yönetimi, Evde Hasta İzlemi ve Filyasyon" rehberini güncelledi. Buna göre, en az iki doz aşısını yaptırmış veya son 6 ay içerisinde Kovid-19 geçirmiş kişiler, pozitif biriyle temas ettiğinde, HES kodu riskli görünmeyecek ancak Vaka Takip Modülü'ne temaslı olarak kaydedilecek. Bu kişiler maske kullanımı, sosyal mesafe, hijyen gibi koruyucu önlemlere uyarak ve kendi semptomlarını da takip ederek günlük yaşamına devam edebilecek. https://www.sabah.com.tr/gundem/2021/09/21/en-az-iki-doz-kovid-19-asisi-yaptiranlar-temasli-oldugunda-karantinaya-girmeyecek





  • BJK kullanıcısına yanıt
  • BJK kullanıcısına yanıt
    675.000 vefat dile kolay İspanyol Gribini bile geçmiş. Korkutucu

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • apolyonn A kullanıcısına yanıt

    Covidiotlar bitmediği sürecek bitmeyecek ne yazık ki.

  • Şöyle bırakalım da kafası karışanlar bir baksın kim bu site diye

    Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • agtr A kullanıcısına yanıt

    ingiliz dergisinin haberiymiş bu site de onu yazmış.


    farklı kaynak

    Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU]
    Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU][your]news
    New England Journal of Medicine Backtracks – Now Says COVID Vaccine May Not Be Safe for Pregnant Women - [your]NEWS
    https://yournews.com/2021/09/20/2223656/new-england-journal-of-medicine-backtracks-now-says-covid
  • Öncelikle yayın yeni değil. Daha sonrasında o ingiliz dergisi d ediğinizde aslında öyle bir "dergi" değil.


    Bence bu tip şeyler yerine eğerki ingilizceniz var ise ama kaynağı okumanızı tavisye ederim.



    Hepsine ek makalede anlam düzeltilmesi yapılmış o anki çalışma ile ilgili bir düzeltmede değil.


    The article has now been updated. In the fifth paragraph of this editorial (page 2342), the first sentence should have read, “Among 827 registry participants who reported a completed pregnancy, 104 experienced spontaneous abortions and 1 had a stillbirth,” rather than, “…a completed pregnancy, the pregnancy resulted in a spontaneous abortion in 104 (12.6%) and in stillbirth in 1 (0.1%); these percentages are well within the range expected as an outcome for this age group of persons whose other underlying medical conditions are unknown.” In the same paragraph, in the sentence beginning “Among live-born infants” (page 2343), the expression “were also consistent” should have read, “were consistent.” In the seventh paragraph, beginning “Given that,” the first sentence should have ended, “…limitations in their ability to draw conclusions about spontaneous abortions, congenital anomalies, and other potential rare neonatal outcomes,” rather than “…to draw conclusions about congenital anomalies and other potential rare neonatal outcomes.” The editorial is correct at NEJM.org.





  • İngiliz derginin referansı olan yayını da okudum, yorum hatası var bence. May not be safe diye bir ifade, orijinal metinde görnedim. Gönüllü test programına katılan aşılı hamilelerin sayısının sınırlı olması ve başka rahatsızlıkları konusunda veri yetersizliği nedeniyle, hamilelerde daha fazla çalışma yapılmalı diyor. Hatta;

    With the pandemic ongoing and pregnant women at high risk for serious illness if infected with Covid-19, vaccination is a critical prevention strategy.

    cümlesi, yournews un yaklaşımını desteklemiyor. Orijinal makaleyi may or may not olarak yorumlamak lazım ki may tek başına da öyle yorumlanır zaten. It may rain, her zaman Or it may not da demek malum, probabillity anlamında kullanıldığında, pernission anlamında değil


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 66 yaşında hayatını kaybeden Ayşe S.'yi ölüme götüren çarpıcı iddialarla dolu süreç dava konusu oldu. Şeker, tansiyon gibi kronik rahatsızlıkları bulunan Ayşe S., geçen ekim ayında ateş, kusma, titreme gibi şikayetlerle özel bir hastaneye başvurdu. Covid-19 salgını yaşanırken, virüsün gösterdiği benzerliklerle aynı şikâyetleri taşıyan yaşlı kadına yapılan testlerde, ailesine virüsü taşımadığı söylendi. Kızı, COVİD-19 virüsü taşıdığı kesinleşen annesine yanlış tedavi uygulayarak, psikolojik bunalıma ittiğini ve gereksiz ameliyatlar nedeniyle annesinin ölümüne neden oldukları iddiasıyla hastane ve doktorlardan şikayetçi oldu. https://www.sabah.com.tr/yasam/2021/09/22/yanlis-teshis-oldurdu-iddiasi-hastaligin-psikolojik?paging=2





  • aşı nedeniyle öldüğü sanılan kişileri gösteren bir site: (raporlanan ölümler kanıtlı değil)

    https://openvaers.com



    Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4D62BFE91 -- 22 Eylül 2021; 13:16:35 >
  • "ABD’de 14 Aralık 2020’den 16 Ağustos 2021’e kadar 357 milyondan fazla doz aşı uygulandığı belirtiliyor. CDC aşı olduktan sonra herhangi bir nedenden gerçekleşen ölümlerin FDA tarafından sisteme girilmesinin şart koşulduğunu belirtiyor. Ancak VAERS’e bildirilen, aşının ardından gerçekleşen ölümlerin nedeninin aşı olduğuna kanıt olmadığını da vurguluyor.

    Dolayısıyla CDC aşılamanın ardından gerçekleşen ölüm, beklenmedik yan etkiler gibi durumların aşıdan kaynakladığı anlamına gelmediğini, ölümler ile aşılar arasında nedensel bir bağ kurulamadığının altını çiziyor. CDC aşıların güvenli ve etkili olduğunu da vurguluyor.

    Sonuç olarak VAERS’e bildirilen bu ölümlerin aşıdan kaynaklandığına kanıt yok.

    Benzer şekilde, CDC'nin Covid-19 aşısına bağlı ölüm sayılarını gösterdiği iddialarını daha önce Reuters ve USA TODAY de incelemiş, VAERS'E bildirilen ölüm rakamlarının aşıdan kaynaklandığına dair bir kanıt olmadığını ortaya koymuştu."

    https://teyit.org/analiz-cdcnin-covid-19-asilarindan-dolayi-13-bin-68-olum-acikladigi-iddiasi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • sitede şunuda yazıyor neden bunu eklemediniz?


    Reports are not proof of causality




    diyorki bilgiler nedenselliğin ispatı değildir diyor

  • quote:

    Orijinalden alıntı: -massive-

    sitede şunuda yazıyor neden bunu eklemediniz?


    Reports are not proof of causality




    diyorki bilgiler nedenselliğin ispatı değildir diyor

    ekledim Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU] 


    Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU]
    Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU]twitter
    “ABD'de daha önceki yıllardaki aşı ölümleri ile bu yılki aşı ölümleri karşılaştırması. VAERS (aşı yan etki kayıt programı) kayıtları. Yalnızca ABD'de 5888 aşıya bağlı ölüm. Aşağıdaki grafik korkunç. Daha ne anlatmalı? https://t.co/qso1CU4X8A”
    https://mobile.twitter.com/drozcanyucel/status/1404453080452767745




  • Öncekiler fos çıktığı için buna bakmayacağım neoRadko

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 46994700470147024703
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.