Şimdi Ara

Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU] (3618. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
98.169
Cevap
237
Favori
4.378.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
250 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 36163617361836193620
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Roland Deschain kullanıcısına yanıt
    olması gereken insanların kalabalık yerlerden uzak durması,maske mesafeye dikkat etmesidir.2 dk cafe de oturup hikaye atacak diye kendi canını ve diğer insanların canını tehlikeye atmaması gerekir.Yine esnaf verilen fırsatı iyi değerlendirmeli geçen seferki gibi masaları dip dibe sıkıştırmamalı ,garson ve diğer personeller maske ve hijyen kurallarına dikkat etmelidir.Ama görüyoruz ki ne insanlar nede işletmeler dikkat etmiyor.Hangi restauran cafe baksan masaları azaltırsam ben nasıl para kazanırım diyorlar.İnsanımız böyle işte verilen fırsatın kıymetini bilmiyor sonra da devlet önlem aldımı özgürlükler kısıtlanamaz deniliyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dinc10 kullanıcısına yanıt
    bak en başından diyorum böyle paravan yapılmaydı.Maliyeti de çok değil çoğu işletme tamamen kapanmasındansa yaptırırdı.Burada gördüm çok ta güzel , adam hapşırırsa hapşırsın zaten çoğu kişi hapşırmayı öğrendi, masafe parafan da var.Tek kullanımlık ürünler hijyende olduğu sürece hiç sıkıntı yok.Hem brandacı camcılara da iş kapısı olurdu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meeb -- 6 Mart 2021; 14:33:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • meeb kullanıcısına yanıt

    Senin özgürlüğünü kısıtlamıyorum ki korkuyorsan veya endişen varsa evinden çıkma bu kadar basit senin korkun yüzünden benim özgürlüğüm kısıtlanıyor ?

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan " salgınla mücadelede olumlu gelişmelerle birlikte nisan ayında turizm engelsiz ve güvenli biçimde başlayabilir. " diye belirtti.


    Kısacası tüm bu normalleşmeye rağmen vaka sayılarındaki artış asla gösterilmeyecek, eskisi gibi saklanacak. Doktor falan olsam şu ülkede bir saniye durmam.

  • radko kullanıcısına yanıt
    Son dalga digerlerine hic benzemeyecek. Bu defa bulasicilikta yuksek.
  • bazen üzülüyorum kullanıcısına yanıt
    yahu korktuğumu nerden çıkardın.Siz pandeminin başında evinizden çıkmaya korkarken ben işime , pandemi hastaları servislerine giriyordum işim gereği.Market pazar çarşı avm ye hiç bir zaman korkarak girmedim.Ama bu hastalığın olmadığı, acil servislerin covid vakaları ile dolmadığı,yaşlısı genci covid ten ölmediği anlamına gelmiyor.Ben de istemem kapanmak ama anlatmak istediğim insanlar kurallara uysunlar dikkat etsinler yoksa eşimle ben de gezmeyi çok seviyoruz ki şuana ladar 35 il gezdik.Boydan boya ege akdeniz karadenizi gezdik.Nasipse bu yazda doğu ya gidicez.Galiba tur fiyatları da düşmüş kaçırmak istemiyoruz.Tabi umarım herşey yolunca gider yoksa bu pis illetten kim haz duyar.Ama görmemişliğe , aşırı eğlenceye tavizim de yok saygımda yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adolf_Hitler kullanıcısına yanıt
    Geç dalganı bakalım,fazla gez ki yoğun bakım boş kalmasın.
  • radko kullanıcısına yanıt

    ya bırak komşum oğlu yüzünden öldü zaten takmıyordu işyerinde bile maskesiz dolanıyordu 36 yaşında kendi orta ileri seviyede geçirdi yoğun bakıma girdi ,babasınada bulaştırdı babası öldü,babamın katili oldum diye ağlayıp duruyor şimdi nerde görsek adam, yaşarlarda akılları başına gelir ama geç olur, ölüm acısıylada lay lay lom diye oynarsınız burda ozaman kesin, davulun sesi uzaktan hoş geliyor bunlara tabi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 6 Mart 2021; 15:24:55 >
  • Yahu şu asosyaller ağlıyor diyen ezikler var ya, korktuğum şey kendim değilim ailem ve benim bencilliğim yüzünden hastalanabilecek sağlık çalışanları. Hayatınızda selam verdiğiniz kız kadar tinder date'im olmuştur bugüne kadar hala, kendisinden başka insanları düşünenleri ehe ehe asosyal ezikler diyen bir zihniyetle karşı karşıyayız.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Adolf_Hitler

    Bir de şu stadlar açılsaydı gidip bir güzel deşarj olup iyice rahatlasak

    Seni asosyal kudurtucu seçiyorum Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU] 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • felsefesever kullanıcısına yanıt
    Bunların çoğu eğitimsiz kesim hocam. Dillerinden düşürmedikleri o müthiş sosyalliği de görsen utanırsın. Zannetmeyin yani viyana’ya operaya, fransa alplerinde kayağa falan gitmiyolar. Sahilde kayalıklarda gazete kağıdına sardıkları bira içmek için toplumun sağlığını, istikbalini hiçe sayan tipler 👎
  • Özgürlüğümüz kısıtlanıyor diyenlerin donanımhaberde takılma sürelerine baksak bir oyun bağımlısı asosyalden daha fazladır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen gez toz, kalabalıkta fink at maskesiz, çalışmak zorunda olan insanlara bulaştır evden çıkmayan sevdikleri hastalığa yakalansın sen gezip, tozmaya devam et, hastalananlar sağlıklı 1 nefese muhtaç kalsın. Kendi özgürlüğün, heveslerin için hastalığa yakalananların özgürlüğünü kısıtladığını unutma tabi eğer empati yaparken. Geçen yıl Nisan ayında sadece 6 gün bu meret şüphesi ile yoğun bakım değil hastanenin normal servisinde yattım. 2. gece uyuduğum esnada yakındaki odalardan birinde kalan yaşlı amcanın nefes alıp verirkenki inleyişleri bazen hala kulaklarımda çınlamakta. Yoğun bakımdakilerin halini sen düşün birazcık vicdanın varsa otur 1-2 dakika düşün.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: SW4RTHY

    Seni asosyal kudurtucu seçiyorum  



    Alıntıları Göster

    hahahahKoronavirüs (Covid-19) [ANA KONU] Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU] 





  • Ankara'dan bildiriyorum 10 güne kırmızıya döner burası gene.. Sanırsın virüs bitmiş o havada herkes !! çol çocuk ailecek boş boş gezmeler filan.. Avm ler olmasa ne yaparmış bu millet.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendisi ya da yakını 2. defa covid geçiren var mı? Şuan annemin kemik ağrısı, boğaz ağrısı, baş ağrısı ve üşümesi var. İlk covid pozitif tanısını temmuz ayı gibi almıştı. 2. defa yakalanmasından korkuyorum.

  • SekreterAdam kullanıcısına yanıt

    yakınım değilde kardeşim öğretmen velilerinde bayağa var 2.defa geçiren çoğu işçi takımı kalabalık yerlerde çalışıyorlar tabi korunmaları zor oluyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 6 Mart 2021; 16:31:25 >
  • Buyrun avmlerin sokakların hali bu millet usalnmaz

    Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU]



    https://twitter.com/izmirdecevirme/status/1368193297462796288?s=21




  • Ateş düştüğü yeri yakar.


    Parkta çocuklarda maske yok. Covid bulaşsa ölse üzülmem fakat virüsü ailesine bulaştıracak Ailesi iş yerindeki arkadaşlarına bulaştıracak, çocuk belki okula gidecek öğretmenlerine, arkadaşlarına bulaştıracak zincirleme hareket 1 gerizekalı parktaki çocuğun hatasını önemsememesini yüzlerce insan ödeyebilir. Okuldaki öğretmenin ve ailesinin ne suçu var veya Çocuğun anne ve babasının iş yerindeki arkadaşının ailesinin ne suçu var ?


    vicdanı olan toplum içinde kurallara uyar uymayanda vicdansızdır. Allah korkusu yoktur

  • 
Sayfa: önceki 36163617361836193620
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.