Şimdi Ara

Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU] (3445. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98.165
Cevap
238
Favori
4.378.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
250 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34433444344534463447
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: theorientjournal

    Eğer biz de istersek yapabiliriz. Adamlar iki haftada 1 milyon kişiyi aşılamışlar. İsrail’de her 10 kişiden 1’i korona virüs aşısı oldu

    Bu adamlardan korkulur... Hangi ara hangi parayla kimden aldınız...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • radko kullanıcısına yanıt

    tamam işte iyi halt etmişler evine yollayıp sanki laf anlayan milletiz de adam evde oturacakKoronavirüs (Covid-19) [ANA KONU] yakındır yayması türkiyeye hayırlı olsunKoronavirüs (Covid-19) [ANA KONU] 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dinocan Gökçek

    Şükür saçma espriler ve büyük resimciler harici okunacak bir yorum bulduk konuda

    Büyük resmi görenler de iyi oluyor ama. Kendi teorilerini desteklemek için yaptıkları taktikler, algılar, çarpıtmalar falan ne olduğunu ortaya koyuyor. Böylece normal bir insan bunları görüp "yok artık, bu kadar da olmaz" diyebiliyor ve düşüncelerini ona göre şekillendirebiliyor.Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU] 

  • Ocakta yasaklar devam eder mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Londra yürüyüş videolarına bakıyorum millet halen maske takmıyor, ölenlerin yaşlarına bakıyorum hepsi çoğu +50 sert bir grip virüsü olduğu kesinleşti arada bünyesi zayıflar var diye yüksek öldürücü diyemeyiz, baktılar aşı olacak insan sayısı az mutasyon diye korkutuyorlar, çok kötü şöyle böyle denilen yerde 2 milyon vaka sayısında ölüm 64bin.


    her şeyi geçtim Çin artık olayı takmıyor ki böylesine yüksek nüfuslu yerde saçma sapan yayılma göstergesi fiziğe ters, ülkeler kafasına göre veri paylaşıyor korku lazımsa yükselt ekonomin batıksa suyunu çıkarana kadar her gün aynı veriyi paylaş kimse bir şey demez hatta dsö takdir bile eder. Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU] 


    nöbetçi büyük resimci olarak sağlıklı günler diliyorum.

  • Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU]
  • Şu cisimden bulaşı hikayesi ne oldu? Bununla ilgili ciddi bir çalışma, bilgi var mı? Ben hala manyak gibi bu konuya dikkat ediyorum. Evde bile sürekli el yıkıyorum, çok yormaya başladı artık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gfblugano35

    Şu cisimden bulaşı hikayesi ne oldu? Bununla ilgili ciddi bir çalışma, bilgi var mı? Ben hala manyak gibi bu konuya dikkat ediyorum. Evde bile sürekli el yıkıyorum, çok yormaya başladı artık.

    bir tandığımız mesai arkadaşının nöbetteyken yatağında yattığı için corona oldu adamı tanımıyor bile.

  • Aşı değilde niye aşı görevi gören şurup gibi bişey yapmazlar anlamıyorum Belki bir bildikleri vardır ama daha basit uygulama.Herkes alıp evinde uygulardı.Fobisi olanlarında sayısı az değil.

  • Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU]
  • quote:

    Orijinalden alıntı: getta

    Ocakta yasaklar devam eder mi

    Evet,eder

  • Baskalarinin adina konusmaktan vazgecin. Yazdiklariniz yaniltici ve yanlis bilgiler. Oncelikle
    Saglik Personeli degil Medikal Bilisimciyim. Ikincisi Covid salginina karsi olmak ibaresi kasirgaya karsi kollarini acmal gibi birsey. Ortada bir salgin var ve kucumsenmemesi gerekiyor. Ilk basta bende bu

    salgini siradan grip gibi saniyordum ama yanildigimi anladim. Doktorlar bu salgindan ek kazanclari olmadigi gibi bu salgindan en cok zarara ugrayanlar saglik personelleridir.

    Simdi bu salgina uzun sure karsi durmustum yani dedigin gibi meslegim geregi karsi duramaz iddianiz bununla birlikte curumustur. Bu forumda yazdiklarim ortada.

    Covid asisini olmak istemem. Cunku gerekli test sureclerinden gecmeden alelacele cikmistir. Bulundigim ulkede Biontech Pfizer asisi vurulacak, bu asi insanlik icin cok yenidir. Bu sebeplerden dolayi asi olmak istemiyorum dahasi cikmasini bekledigim bir ilac var eger o ilac cikarsa bu hastalikla yasam normale donecektir.

    Birtakim videolarda birseyler bulupta genele atfermek saglikli bir dusunce sekli degil.

    Insanlari salgin yok diyerek yanlis yonlendirmekten vazgecin. Cunku bu virus cok acimasizdir. Iyilesti diye evine gidenler birkacgun sonra ölüyorlar. Bu viruse karsi yapilacak en guzel sey ondan uzak durmak.
  • John WICK kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Örnek olarak ne yapılabilir alamancı kardeş, maske takılabilir mi diyorsun? Yoksa maskeleri de mi çiplemişler, sizin alman köylerinde yaşamamızı mı öneriyorsun? Bizim burada tek başına çalışan zeytinci teyzeleri bile bahçesinden topluyorlar, kimselere rahat yok. Sizin köylerde durum farklıysa bilelim, oraya göç edelim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gamermn

    Aşı değilde niye aşı görevi gören şurup gibi bişey yapmazlar anlamıyorum Belki bir bildikleri vardır ama daha basit uygulama.Herkes alıp evinde uygulardı.Fobisi olanlarında sayısı az değil.

    Hakkaten zekisin de, o da bir çeşit aşı. Canlı aşı diyoruz. Burundan fısfısını geliştiriyorlar şu aralar onun. Millet cansız aşılardan korku temalı destanlar yazıyor, hiç bunlardan ama korkan yok. Bilindik verilerle açıklanabilecek bir hadise değil, herhalde iğne korkusu ile açıklanabilecek bir durum dediğin gibi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mete Can Karahasan kullanıcısına yanıt
    Ne yapilabilecegini sen iyi biliyorsun kardes, kapali ve kalabalik yerlerde maske, elleri yikamak ve mesafeyi korumak. Maskeleri bedava niye çiplesinler, sana bedava cep telefonu verdilermi simdiye kadar hic . Buralarda hava almak gezmek icin sokaga cikilabiliyor surekli kapali yerde kalmakta sagliksiz. Nereye goc edersek edelim durum uc asagi bes yukari tum dunyada ayni.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 2 Ocak 2021; 2:44:10 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gfblugano35

    Şu cisimden bulaşı hikayesi ne oldu? Bununla ilgili ciddi bir çalışma, bilgi var mı? Ben hala manyak gibi bu konuya dikkat ediyorum. Evde bile sürekli el yıkıyorum, çok yormaya başladı artık.
    Çok yorulmak istemiyorsan az kalmış cif kutusuna su katıp çalkala, köpüğünü sık. Çok güzel köpürüyor, hiçbir yüzeyi de sökmeden bırakmıyor. Yüzeydeki cilayı bile söker valla, ben yaymak için şu sihirli sünger denen mutfak nanelerini kullanıyorum. Masayı çizik içinde bıraktı her ne kadar dediğim gibi sırf köpüğünü kullanmış olsam bile. Yüzeylere bu kadar zararlı birşeyin tozla gelen kirlere hiç yaşama şans payı bırakmayacağını düşünüyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özellikle şu son mutasyon masalıyla insanların uyanması lazım ya, ciddi anlamda.

    Tüm dünyada insanlar yasaklara uymamaya başladı, yeter lan virüsüne protestoları düzenlenmeye başlandı, hopppp virüs mutasyon geçirdi %70(! eliyle saymış sanki alageyik, küsürat falan da veriyor) daha hızlı bulaşıyor.

    Türkiyede insanlar aşı olmamaktan bahsediyor hoppp mutasyonlu virüs tr de tespit ediliyor, nasıl tespit ediliyorsa artık burası da ayrı bir tartışma konusu.

    Yav işe bak ki mutasyon şu ana kadar üretilmiş aşılara da etki etmiyor vayyytt ne kadar şanslıyız.

    Tiyatronun türü : Komedi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Deccal 2000 yılında vücut buldu ise bu yıl 21 yaşında..."






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-84B7F5BB9 -- 2 Ocak 2021; 3:56:3 >
  • 
Sayfa: önceki 34433444344534463447
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.