Şimdi Ara

Realme 5 Pro [ANA KONU] (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.581
Cevap
28
Favori
100.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bugün fark ettim yüzümde maske varken kilit açılıyor bu normal mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: huseyinhoca

    Arkadaşlar telefonun şifresini unuttuk.Telefonu açamıyoruz.Format da atamıyoruz.Android 10 sürümünü yüklemiştik en son.Güncellemelerin hepsi yapılmıştı.Benim çocuğa almıştım telefonu.O da kimse kurcalamasın diye şifreyi değiştirmiş.Şimdi de unuttuğu için açılmıyor.Bunun bir çözümü var mı?Yardımcı olursanız sevinirim.
    Telefonu kapatın açarken, Güç tuşu + Ses kısma tuşuna basın bir ekran gelecek oradan recovery mode seçin yeniden başlatıp başka bir yere girecek oradan Wipe Data yapın öyle deneyin..(verileriniz silinecek)
    Edit : Wipe data yaparken de şifre girilmesi gerekiyormuş.. Root atamazsınız bootloader kilidi kapalı benim aklıma servis dışında bişey gelmiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre845 -- 11 Nisan 2020; 9:56:10 >
  • Cevap için teşekkürler.Şimdi şifre olarak desen geliyor.Normal şifre gelse biliyoruz.Ama deseni unuttuk.Normal şifreye de dönmüyor.Bir kaç kere denedik.Acil aramada değişik kodları denedim olmadı.Telefona usb ile başladım fakat bilgisayar görmedi.Hangi programlar bu sorun çözülür bilemiyorum.İnternetten araştırdım pek karşılaşılan durum değil sanırım.Büyük ihtimal servise gönderecez sanırım.
  • Arkadaşlar android 10 sürüme güncellemeli miyiz ne diyorsunuz kronik bir sorun var mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NetMark

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    İlginiz için teşekkürler.Dediklerinizi aynen yaptım ama google amca yanımda duran cihazı bulamadı. :) Artık servise göndereceğiz.Tekrar teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyinhoca -- 12 Nisan 2020; 4:15:54 >
  • Daha önceden içine hiç sim kart takmamıştım.Oğlum tablet gibi oynuyordu.İleride hat alırım diyordum. Gmailde telefon gözüktü ama sıfırlanmadı.Ben de biraz önce servise gönderdim.İlginiz için teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Weisanstein

    Aldığımdan beri ColorOS ile kullanıyordum cihazı. Güncelleme niyetim de yoktu. 72 saate yakın bekleme ve 9 saat civarı ekran süreleri almıştım. Geçen birden ekrana yine güncelleme bildirimini verdi ben telefonla uğraşırken. Sanıyorum kafamın kıyak olduğu bir anda gece güncelleye tıklamışım. Sabah uyandığımda Realme UI dedikleri naneye geçmişti. Henüz 1-2 gün oldu ve factory reset de yapmadım ama pil ömrünü hiç beğenmedim. WIFI'de, ekran baya kısık kullanmama rağmen geri sayım yapar gibi düşüyor batarya. Realme UI geçmeyen varsa geçmeyin derim. C02 dedikleri sürümü de geçtim ama tadı yok. Yazık oldu bataryaya.
    Android 10 güncellemesi sonrası Cuma günü telefonu bir kez Android menüsünden sıfırladım. Bir kez de açılıştaki menüye girerek wipe data yaptım. İki kez üst üste sıfırlandı yani. Şarjda gözle görülür bir iyileşme oldu. Önceki sayfalarda 10 saate yakın ekran süresi aldığım ekran görüntüleri atmıştım. Şimdi karantina yüzünden full WIFI, gündüz LTE yok ama yine de en azından 8-9 saat ekran süresi almayı başardım Android 10 ile. Bu da bir şeydir. 5,5 saat ekran süresi veriyordu ColorOS üzerine direk kurunca. Formatlayınca biraz kendine geldi telefon. Yapmayan varsa tavsiye ederim.




  • Realme 5 Pro yu iade edip realme 6 Pro almak mantıklı mı ne dersiniz ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba Telefonun ekranı ile ilgili ilginç bir sorunum var.

    İphone 6 da mesela instagramda sağdaki resme geçicekken ekranı tutup çok az çekerek diğer resme geçebiliyordum. 5 yıllık samsung t110 tabletim bile bu konuda sorunsuz.

    Ancak Realme'de sağdaki resme geçmek için nerdeyse ekranın en sağından en soluna kadar parmağımı hareket ettirmem gerekiyor resmi kaydırmak için. Yarıda bırakınca yine aynı resme geri dönüyor diğer resme geçmiyor. Bu hepsiburada gibi yanyana resim olan diğer uygulamalarda da bu şekilde.

    Acaba bu durumu sadece ben mi yaşıyorum, ekranın orijinal jelatininden midir, bunun bi ayarı varmıdır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zahidow Z kullanıcısına yanıt
    5 pro yu ne kadara aldın
  • poyraz058 P kullanıcısına yanıt
    1620 TL

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu vowifiden haber yok mu?
  • Arkadaşlar 2.5 aylık cihaz kaça satılır? Cihaz sıfır ayarında...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimki de 1 aylık ve 0 ayarında. Ben de satmak isterim de alıcı çıkmaz sanırım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.