Şimdi Ara

Laptop Temizlik Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • lenovo y510p ideapad laptop var 5 yıldan fazla oldu alalı ve daha fan hariç temizlik yapmadım.Sizce termal macun alıp kendim mi temizleyeyim yoksa temizleteyim mi çünkü biraz karışık cpu ya ulaşmak. Eğer termal macun alırsam ne içerikli almalıyım önerisi olan ve de kullanmayınca kuruma yapar mı? Eğer temizlet bir yere diyorsanız kaç para civarı olur sizce dolandırılmayalım birde.



  • Kendin yapabilirim dersen videoları youtube da var servise vereceğine parayı kaliteli bir macun alıp sürersin ama riske gerek yok dersen 50 60tl ye servisler yapar ama bilgisayarcıya internet cafeye falan tanımıyorsan götürme teknik servisler daha iyidir.

    -https://www.webdenal.com/arctic-mx-4-2019-edition-4g-termal-macun_998650.html?ref=akakce&v=1.16.5
  • Herşeyin bir ilki vardır fakat, daha önce laptop sokmediyseniz ve eliniz bu işlere yatkın değilse hiç bulaşma derim, 5 6 senelik masaüstü bir PC olsa al sür geç derdim alan geniş, risk daha az, parça kırıp bozsan ikinci el parça bulursun vs. Ama dizüstü öyle değil maalesef,


    Ben Xigmatek PTI-G3606 kullanıyorum ve memnunum 30 lira bandında alınabilecek güzel fiyat performans ürünü, istersen macunu kendin al ve servise kendi aldığın macun ile işlem yaptır yada ben yapabilirim diyorsan sana kalmış.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sakın bulaşma. Servise ver düzgünce yapsınlar sana. Bir şeyleri kırma ihtimalin %99.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.