Şimdi Ara

Muhteşem Lg Hu80ksw 4K projeksiyon (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
7.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kullanıcı olarak bu güne kadar ki kullanımımda şu da olsaydı keşke dediğim bir özellik olmadı. Sanırım artık piyasada mevcudu da kalmadı. Bu yüksek enflasyon ortamında gelir mi artık bu fiyata bilmem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prosecutor -- 6 Mayıs 2020; 16:9:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • prosecutor kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba bende bu cihazi takip ediyorum oyun konsolu deneme şansınız oldu mu?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayır çünkü konsolum yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prosecutor -- 24 Aralık 2020; 21:31:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • prosecutor kullanıcısına yanıt
    LG'nin HU80KSW ve HU70LS cihazlari hic bir yerde yok gozukuyor. Siz nereden almsitiniz hocam cihazi?
  • lg

    Bende bu cihazı inceliyorum dediğiniz gibi hiç biryerde stokta görünmüyor.linkteki yerde gördüm sadece mail attım cvp gelmedi henüz.
  • Sanırım benim incelememden sonra talep patladı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olethros kullanıcısına yanıt
    İncelememde yazmıştım. Vatan bilgisayar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cihazı lg mağazalarına sormanızı tavsiye ederim. Onlarda olabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba,


    Cihazı nasıl konumlayıp kaç inç lik bir görüntü elde ettiniz? Kısa mesafeli bir cihaz olmamakla birlikte çok uzağa konumlamak da güç görünüyor. Teşekkürler

  • motdecle M kullanıcısına yanıt
    Projeksiyon ile görüntüyü yansıttığım duvarın arası 4,5 metre. Görüntü diagonal olarak 3.20 mt

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,


    Sanırım stoklara geçen sene girdiği için bu cihaz yurtdışında 2 Bin USD üzerinde olsa da şu an Türkiye'de 16-18 Bin TL arasında satılıyor. Bu sene çıkan 2 Bin USD lık cihazlar Türkiye'de neredeyse 30 Bin TL'ye satılıyor. Yani iyi bir yerli satış fiyatı olduğunu düşünüyorum.


    Sizce bu cihazın alınmaması için herhangi bir büyük eksisi var mı? Yeni bir LG ya da farklı marka 4K projektör ile değiştirmeyi düşündüğünüz oluyor mu? Oluyorsa sebebini öğrenmek isterim.


    Benim için ilk projektör deneyimi olacak, inanılmaz beklentiler içinde değilim ama taşınabilir olmasını, smart özelliklerinin olması ve iyi bir ses gücünün olmasını önemsiyorum. Yani ek cihaz takmadan (ses ya da yayın için) açık ya da kapalı alanda film ve maç seyretmek için kullanmak istiyorum.


    Teşekkürler

  • Merhaba,


    LG HU80KSW ürününü Beşiktaş demo odamızda test edebilirsiniz.






  • motdecle M kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle öneririm. Çok sık kullanmıyoruz evde ama performansı ilk günkü gibi. Ben internetten yeni çıkan modelleride takip ediyorum. Sizin belirttiğiniz özellikler düşünüldüğünde beklentilerinizi karşılar diye düşünüyorum. Çin malı ucuz çözümlerde var ama kaliteleri ve kullanım kolaylıkları yönünden tercih etmezdim ben. Bence projeksiyon konusundaki tüm olumlu özellikleri bünyesinde taşıyan en iyi cihaz bu. Türkiyede kalmamıştı, ben alırken LG magazasına da uğramıştım. Bir kaç hafta önce aradılar stoklarımıza girdi ürün diye. Geç kaldınız uzun zaman önce aldım dedim😊 Evde temizlikçi zulmüne uğramasın diye bir kılıf diktirdim kullanışlı oldu.
    Muhteşem Lg Hu80ksw 4K projeksiyon



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prosecutor -- 19 Ekim 2020; 20:44:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • benq w2700 ile bu cıhaz arasında kaldım. benım ıcın lazer lamba onemli degil. görüntü kalitesi ilk kriterim. kontrast, netlik , renk vs. kullanan arkadasların yorum ve tavsiyelerini merak ediyorum.

  • prosecutor kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkür ederim, çok makbule geçti geri bildirimleriniz. Ben de canlı olarak bir görüp öyle almayı planlıyorum. Sizdeki model başlıkta olduğu gibi KSW modeli değil mi? KA, KS ve KG modellerine de rastlıyorum. En önemli fark sanırım en son versiyonda 2000 lumen + 500.000 kontrast varmış. Türkiye'de galiba 2500 lumen + 150.000 kontrast olan versiyonu var. Bunlar benim için birşey ifade etmiyor ama yazılım güncellemesi alması açısından en yeni versiyonu almak önemli. Tekrar teşekkürler, ben de aldıktan sonra yorumlarımı yazarım.

  • Konuya bayıldım her şey uzun uzadıya anlatılmış, hepsini okudum. Dikkatimi evde kullandığınız go flex depolama sistemi çekti. Daha önce böyle bir şey duymamıştım. Bir depolama noktası var, kablosuz olarak dosyalarınızı oraya yazabiliyorsunuz ve kablosuz olarak istediğiniz cihazda oynatabiliyorsunuz, doğru mu? O ürün çok eskiden çıkmış ve stok veya fiyat bilgisi bulamadım internette. Ne diye aratmalıyım? Mesela oraya film yükleyip salondaki TVde oynatmak istiyorum.

  • Seagate goflex home 10 sene önce çıkmış bir cihaz, gigabit ethernet bağlantısına sahip. Uzun zaman önce satışı bitti. Ben 10 seneye yakın zaman önce bu forumun ilan bölümünden sadece dock olarak almıştım.

    Aldıktan sonra bu cihaza pro özelliği ile torrent indirme yeteneğinin kazandırıldığını öğrendim ve yaptım. 10 usd yi paypal ile ödemiştim o zaman.

    Hatta bir kaç tane daha alıp arkadaşlarıma hediye etmiştim. Bu dock'un yuvasına başka bir sata harddisk te takabiliyordunuz (dengede durma destek sorununu çözerseniz tabi).

    İkinci el olarak aldığım seagate home cihazın hdd sini benim pro versiyon olanda kullandım ve film arşivimi ona yükledim. Ethernet üzerinden büyük boyutlu dosya yüklenmesi biraz sorunlu yanlız. O nedenle ben son dönemde sadece torrentten film indirmek için kullanıyorum. Cep telefonum ile safari üzerinden İP sini yazıp seagate bağlanıp whatchsomuch sitesinden istediğim filmin torrentini cihaza gönderip indirmesini sağlayabiliyorum. O kadar hızlı indiriyor ki. İçinde oluşturduğu torrent klasöründe kısa bir müddet sonra film inmiş olarak hazır oluyor. indirdiğim filmler 1080P ve 4K, DD ve DTS(5.1,7.1,hd ve atmos sesli ripler)

    Cihaz içine yüklediğiniz filmleri ağ üzerinde bir NAS cihazı olarak ağınıza sunuyor ve ağdaki bir sunucudan içerik oynatan herhangi bir program ile bilgisayar veya medya playerdan seyredebilmenizi sağlıyor. Tabi LG HU80KSW de bu özelliğe sahip. Ağ'a 5ghz ağından bağlanıp seagate daki içeriği kesintisiz oynatabiliyorum. Apple Airport Extreme router kullanıyorum bu arada.

    Bu cihaz aslında piyasada rahatlıkla bulabileceğiniz bir NAS cihazı. Benim için en önemli özelliği torrent indirmesi ve zamanındaki uıygun fiyatıydı. Evin her yerinden kaliteli bir router ile sahip olduğunuz içeriğe rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Size şu anda satılan NAS cihazlara bakmanızı öneririm. uygun fiyatlı bir tane bulacağınızı umuyorum bütçenize göre.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prosecutor -- 22 Ekim 2020; 7:20:45 >




  • motdecle M kullanıcısına yanıt

    Türkiyede LG KSW modelini getiriyor sanırım. 2500 lümen olması bence önemli bir özellik. O nedenle bu modeli almanızı öneririm.eski led projeksiyonum 1500 lümendi mesela ve çok fark hissettim 80 ksw ile parlaklık açısından. Televizyonumuzda (SonyX3500'de )çok parlak görüntü tercih etmeyip arka ışığı 6 seviyesinde kullansamda projeksiyonda ışık şiddeti önemli ve ev ortamında 2500 lümen son derece yeterli, hatta fazla bile.

  • atalay_xxx kullanıcısına yanıt

    Söylediğinizinm aksine Laser lamba öyle önemli ki. Yıllar geçse de görüntü parlaklığı ve tonlaması asla değişmiyor. Bence Benq dan uzak durun. LG yi kullandığınızda anlayacaksınız dediğimi. Benq nun fiyat avantajı var gibi görünüyor ama Lg'nin sırf adaptörünün olmaması ve taşınabilirlik yönleri bile tercih edilmesi için yeterli.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prosecutor -- 24 Aralık 2020; 21:37:1 >
  • Merhaba hocam bilgiler için teşekkürler. Yalniz benim kriterim görüntü kalitesi. Uzun ömür vs. Ben bunları pek önemsemiyorum. Haftada 3-5 kez sadece flim izlemek için kullanılacak. Oyuzden öncelikli kriterim seyir zevki. O yüzden arada izlenecek, islemisken bu fiyat aralığında iyi bir goruntu almak. Benim amacım İkisi arasında kontrast ,renk dolgunluğu, görüntü netliği, mercek kalitesi gibi bilgiye ulaşmak. Tekrar teşekkürler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.