Şimdi Ara

Instagram, uygulama ana sayfasındaki IGTV simgesini kaldırıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Instagram'ın 1 milyardan fazla kullanıcısı olmasına rağmen, bağımsız IGTV uygulamasını indirilme sayısı lansmanından bu yana 18 ay içinde 7 milyonda kaldı. Başlangıçta önemli bir özellik olarak görülen ancak yeteri kadar popülerliğe ulaşamayan IGTV, Instagram uygulamasının ana sayfasında yer alan hızlı erişim özelliğini kaybediyor. Bu gelişme, hem IGTV'nin kendi uygulamasının indirilme sayısını arttırmak için hem de popüler olamayan uygulamanın Instagram tarafından arka plana atılması gibi iki farklı yaklaşımla değerlendirilebilir.



    Tıklanma sayısı çok az



    Facebook şirket sözcüsü; “İnsanların IGTV içeriği oluşturmasını ve keşfetmesini kolaylaştırmak için çalışmaya devam ettikçe, çoğu insanın Feed'de önizlemeler, Keşfet'teki IGTV kanalı, içerik oluşturucuların profilleri ve bağımsız uygulama aracılığıyla IGTV içeriğini bulduğunu öğrendik. Instagram uygulamasında ana ekranın sağ üst köşesindeki IGTV simgesine çok az kişi tıklıyor.” ifadelerinde bulundu.



    Ayrıca Bkz.Honor, V30 serisine bir model daha eklemeyi planlıyor



    Şirket sözcüsü yaptığı açıklamaların devamında ise Instagram'ı her zaman mümkün olduğunca basit tutmayı amaçladıklarını bu nedenle topluluktan gelen geri bildirimleri temel alarak bu simgeyi kaldırdıklarını ifade eti.




  • Youtubeda olan içerikleri, 5 sene önce konuşulan mağaraya karışmış içerikleri bi de igtvde görüyodum direkt bakmadan geçtiğim bi özellik olmaması daha iyi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • igtv cok gereksiz. keske bu topa hic girmeselerdi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende çoktandır kalktı. Bende mi hata var diyordum çok iyi olmuş arada elim çarpıyordu DM’e basarken, telefon kasıyordu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes işini yapsın

  • İnstagram yenilikçi bir uygulama olsa da kullanılabilir ve pratik gelmiyor bana. Birilerine danışmadan bir şeyi kullanamıyor isen kesinlikle kullanıcı dostu değildir zaten.

  • Bence hikaye özelliğide kalkmalı yada onun için snapchat gibi ayrı bi uygulama yapılmalı eskiden insanlar özene bezene resim çekerlerdi şimdi ise tuvalete gitseler bile paylaşıyolar

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.