Şimdi Ara

Bir cat6 kablosu ile iki çıkış alabilmek mümkün mü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba televizyonuma ve aynı zamanda uydu alıcıma İnternet bağlamam gerekli. Çok fazla kablo çekmek istemiyorum. bir cat6 kablosundan iki ayrı internet bağlantısı alınabileceği başlığını ulaşım birkaç yerde. İnternet sadece 4 kabloyu kullanıyormuş cat6 da 8 kablo var. Bu konuda da hangi deneme yapan fikir verebilecek birileri var mı. direk kabloyu belli renklerde 4 ayırıp sağdan dördünü bir jacka soldan dördünü bir jacka karşılıklı bağladığım zaman internet alabilir miyim. Olduğunu varsaysak İnternet hızını etkiler mi bu durum.
    Bir diğer sorunum ise cat6 kablosunu normal elektrik kablolarının olduğu borudan geçirmem de internet bağlansın etkileyen bir durum var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Aynı anda iki cihazdan internete erişilmez çakışma oluşur, eğer amacınız iki cihazı aynı anda inrernet erişimi vermek ise router veya çoklayıcı işinizi görecektir, birinden birini kullancaksanız yukarıdaki arkadaşın attığı vide işinizi görecektir.

    https://m.n11.com/tp-link-mercusys-ms105-5-port-10100-switch-ethernet-coklayici-P311459032

    Bu çakışma yaratmaz tek negatif yönü adaptörden güç alması gerekir.

    https://m.n11.com/moda-rj-45-coklayici-konnektor-P89565157

    Buda çakışmaya sebep olacak ürün.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan1x -- 20 Ocak 2020; 6:48:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • cat 6 nın 4 damarını kullanırsan 100 mb bağlanırsın 8 telini kullanırsan 1G ye kadar ulaşırsın 1-2-3-6 damar ı bağlarsan 100 mb baglarsın yanı bir cat6 kablosunun ıkı ucunuda acıcan 2 ucunuda konnektörde 1-2-3-6 ya denk getirip sonlandırcan bi tarafını modemde artık 1-2 nolu porta takarsın diğer ucunuda uyduyla tv ye baglarsın tek kabloyla işi çözersin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.