Şimdi Ara

DuckDuckGo Browser

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • https://apps.apple.com/tr/app/duckduckgo-privacy-browser/id663592361?l=tr

    DuckDuckGo eğer kişisel bilgi güvenliğinize önem veriyorsanız kullanmayı düşünebileceğiniz bir arama motoru.

    Google, Yahoo, Yandex ve Bing gibi yaygın olarak kullanılan arama motorlarının yaptığınız aramaları ve kişisel tercihlerinizi saklamasından sıkıldıysanız sizin için aranan çözüm olanilen DuckDuckGo temel olarak kendisi üzerinden yaptığınız aramalarla ilgili herhangi bir detayı kaydetmiyor. Sözü geçen yaygın olarak kullanılan arama motorlarından herhangi bir arama yaptığınızda aramalarınız sonradan size hatırlatılmak üzere veya tercihlerinizle ilgili reklamlar gösterilmek üzere kayıt altına alınıyor. Bu kayıtlar sizin izniniz olmasa bile istenmeyen kişilere gösteriliyor ve tercihleriniz, alışkanlıklarınız bilginiz dışında izinsiz görüntülenebiliyor. DuckDuckGo bu problemi ortadan kaldırmak üzere tasarlanmış bir güvenli arama motoru.

    DuckDuckGo ile bir arama yaptığınızda size otomatik öneriler sunulmakta. Bu önerilerin haricinde yaptığınız aramayla ilgili detaylı bilgilere arama sonucu sayfasında yer veriliyor. Resmi siteler, kurumlar ile ilgili detaylı bilgiler, alt alanlar arama sonuçlarında karşımıza çıkıyor.

    DuckDuckGo her ne kadar aramalarımızı güvence altına alsa da internet sitelerinin tercihlerimizi kayıt altına almasını kontrol edemiyor. Bu nedenle DuckDuckGo'yu sadece aramalarınızı güvence altına almak için kullanmanızı tavsiye ediyoruz.



    DuckDuckGo Browser

    DuckDuckGo Browser

    DuckDuckGo Browser

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.