Şimdi Ara

Bu yıl Google Stadia'ya 120'den fazla oyun eklenecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Google, geçtiğimiz yılın Kasım ayında, Stadia adlı bir oyun akış hizmetini başlattı ve bu hafta ise geliştiricilerle birlikte önümüzdeki aylarda ne gibi planları olduğunu duyurdu.



    Ayrıca Bkz.Windows 10 Hesap Makinesi uygulamasına grafik modu geliyor



    Google Stadia içeriği zenginleşecek



    Son zamanlarda Stadia kütüphanesine, Stadia Pro üyeleri için altı oyun da dahil olmak üzere birkaç yeni oyun eklendi. Kullanıcıların Stadia'yı birden çok ekranda çalıştırabilmeleri için Chromecast Ultra cihazlara güncellemeler de yapan Google, 2020 yılı için Stadia içeriğini zenginleştirmeye yönelik çalışmalarına devam ediyor.





    Şirketin açıklamalarına göre geliştiricilern 2020 yılının sonuna kadar en az 120 oyun yayınlamayı vaat ediyorlar. Ayrıca bu yılın ilk yarısına kadar ise sadece Google Stadia'ya özel 10 oyunun yayınlanacağı belirtiliyor. Oyunların ne zaman geleceği, isimleri ve türleri ise henüz açıklanmış değil. Google'ın, yakın gelecekte de oyun endüstrisinden yeni ortaklarla iş birlikleri yapacağı belirtilirken, Stadia için yeni Android cihaz ve web için 4K desteği sunacağı ifade ediliyor.








  • Stadia oyun kasacağına önce input lag sorununu çözsün. İncelemelere baktım adamlarda Türkiyede öyle bir download upload hızı görsem datacenter açarım dedirtecek internet var ama ganede input lag var.

  • Benim anlamadığım çıkmadan önce onca editörün ahkam kestiği Stadia için, çıktıktan sonra bir tek Türk editör bile oturup deneyimleme gereği görmedi! Youtube'un altını üstüne getirdim bir tek Türk kullanıcı bile şu Stadia olayını çıktıktan sonra kullanıp görüşünü paylaşmamış! Sizin ne tür bir düşmanlığınız depreşti ki bu platforma hala kullanmadınız çok merak ediyorum? Anlıyoruz sponsorlarınızın hepsi oyun konsolcusu, bilgisayarcısı, ekran kartcısı şusu busu haliyle bu platformun tutması onların aleyhine ama bu kadar da korktuğunuzu belli etmeyin bari.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 18 Ocak 2020; 14:39:15 >
  • Kesinlikle katılıyorum iş hızdada bitmiyor input lag olduğu sürece konsol un yanına yaklaşamazlar ki öyle kolay çözeceklerinide düşünüyorum hele Türkiye’de tamamen hayal ürünü

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ..

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.