Şimdi Ara

Neden kendinize bunu yapıyorsunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dün yapacak bişey bulamadım dedim bari eski Raid achievementlere sarayım hem de binek düşürürüz dedim. 2 kişilik bir achi için arkadaşa mesaj attım katılır mısın diye. Aldığım cevap “çok isterdim ama 4 tane alt karakterimi yeni patch gelmeden geliştirmem lazım” oldu.
    Şimdi eğer bundan keyif alıyorsa insanlar bize saygı duymak düşer ama sanki bu insanlar oyunu kafa dağıtmak, eğlenmek için değil kendini zorunda hissettiği için oynuyor gibi geliyor bana. İster istemez soruyorum kendi kendime “neden” diye.

    Evet tek karakterim var. Her classı denedikten sonra kararımı verdim Paladin oynuyorum son 2 yıldır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Muhtemelen keyif almıyordur ama yeni patch geldiği zaman da yapacak olan şeylerden keyif alıyordur. Bunları yapabilemesi içinde belirli bi seviyeye ketirmesi gerekiyor karakterlerini.

    Bence aradığın cevap buydu :)
  • oyun da itiyor insanlari alt kasmaya mesela son birkac yildir ek paketi aldiginda kafadan boost verdi blizzard haliyle kullanildi. meslek isleri olsun gold kasma olaylari olsun cok yadirgamiyorum ben.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WoW aslında zevk alınarak oynanan bir oyun değil, bağımlılık yapan bir oyun.
    Hani bir ara mobilde çok modaydı ya çiftlik kurma, şehir kurma gibi oyunlar. Her gün işte 3 saat sonra şunları toplaman lazım 5 saat sonra bunları. Bu yapılanlar eğlenceli değil, ama oyun arkandan kovalayarak seni bir şeyler yapmaya itiyor. WoW da bu tarz bağımlılık yaratan bir oyun.
    Mesela rep kasmanın nesi eğlenceli? Gayet sıkıcı her gün aynı şeyleri yaparak exalted olmaya çalışmak, ama o da eksik kalmasın bu da derken WoW'da insan zevk aldığından çok bir şeyleri zorunluluk gibi hissettiğinden oynuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.