Şimdi Ara

Instagram oynanmış fotoğrafları tespit edecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Instagram üzerinde fotoğrafını beğenmeyen veya daha güzel olmasını isteyenlerin oynama yaptığı bir gerçek. Hatta pek çok tasarımcı takipçilerine yeteneklerini göstermek amacıyla Photoshop ile oynanmış fotoğraflarını paylaşıyor.



    Sıkıntı oluşturabilir



    Bununla birlikte bu tür fotoğraflar artık filtreye takılabilir. Bilindiği üzere bazı fotoğrafların manipüle edilerek sahte haberler oluşturulduğu bir gerçek. Instagram da son dönemdeki sahte haber tepkileri nedeniyle önemli bir adım atmış durumda.



    Ayrıca Bkz.Tam kablosuz kulaklık sınıfında Apple mutlak hakim



    Kullanıcılar tarafından rapor edilen bilgilere göre üzerine oynama yapılmış fotoğraflar Yanlış Bilgi etiketi ile etiketleniyor. Bu aslında manipüle edilmiş fotoğrafların tespiti için ancak görünümünü güzelleştirmek için fotoğraflarda oynama yapanlar için de risk oluşturuyor. Çok doğal çıktığınızı düşünen takipçileriniz bir anda Yanlış Bilgi etiketi ile karşılaşabilir.



    Facebook, üzerinde oynanmış fotoğrafların silinmeyeceğini ancak etiketleneceğini belirtiyor. Moderatörler etiketlenen fotoğrafları inceleyerek nihai kararı verecek. Bu bakımdan sadece görünüşünü güzelleştirmek isteyenler bir süre sonra bu etiketten kurtulabilecek. Sonraki dönemde bu algoritmaların daha iyi hale getirileceği belirtiliyor.



     




  • Türkiye'ye de gelmeli. Manipülatif haberler kol geziyor sosyal aglarda

  • İnstagram fotoğraflarıyla gerçek halinin alakası olmayan fotojeniğim diyen kadınlarımıza yazık olacak

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • clickbait içerikleride tesbit etse keşke

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İnstagram önce fotoğrafların kalitesini düşürmeyi bıraksın. Raw fotoğraf koyuyoruz. Galeride ve instagramda yakınlaştırınca ikisi arasında dağlar kadar fark var. Raw fotonun etkisi instagramda çok az.
  • ..

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.