Şimdi Ara

Twitter'da Bitcoin'le bahşiş dönemi başlayabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Sosyal medya devlerinden Twitter'ın Bitcoin tabanlı bir ödeme sistemi üzerinde çalıştığı söyleniyor. İddialara göre mikro blog sitesindeki kullanıcılar bu yeni özellikle birbirlerine bahşiş gönderebilecekler.



    Ayrıca Bkz.Google, arama sonuçlarının görünümünü güncelliyor



    Kullanıcıları kripto para birimlerine teşvik edecek



    Teknik olarak, Twitter'da kripto para birimi ile bağış yapmak zaten mümkün. Bir kullanıcı, başka bir Twitter kullanıcısa Bitcoin (BTC) göndermek isterse, sadece kullanıcının Bitcoin adresine ihtiyacı vardır. Ancak bunun doğrudan Twitter platformuna entegre edilmesinin daha kolay ve verimli olacağı düşünülüyor. Şirketin ayrıca gönderilen bu bahşişler için işlem ücreti almayacağı da belirtilmiş.





    Twitter'ın Bitcoin ile bahşiş özelliğini, kripto para birimlerinin yaygınlaşması için getireceği de iddialar arasında. Zira daha önce hiç kripto para birimi kullanmayan kişiler, bahşiş alabilmek için bir elektronik cüzdana sahip olacaklar ve bu da dijital para birimlerinin daha fazla kullanılması demek. Twitter şimdilik konuyla ilgili olarak resmi bir açıklama yapmış değil ancak şirket CEO'su Jack Dorsey'in Bitcoin'e olan ilgisi göz önüne alındığında, bu söylentinin gerçekleşmesi yüksek ihtimal olarak gösteriliyor.








  • paralı mi bu geçtim ama

  • ,,

  • Twitch de olsa güzel olur.

  • bu ne zaman olacak ya :( yeni gelişme var mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.