Şimdi Ara

Getir platformuna Silikon Vadisi'nden 40 milyon dolarlık yatırım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Müşterilere temel ihtiyaç malzemelerini 10 dakika gibi kısa bir sürede motokurye aracılığı ile ileterek zamandan ve enerjiden tasarruf etmesini sağlayan Getir uygulaması son dönemin en dikkat çeken girişimleri arasında. Öyle ki Silikon Vadisi de buna yabancı kalamadı.



    Dünyada yıldızı parlıyor



    BiTaksi platformunun da sahibi olan Nazım Salur tarafından 2015 yılında hayata geçirilen Getir girişimi uygulama üzerinden verilen siparişleri depolardan 10 dakika içerisinde motokurye ile ulaştırmayı hedefliyordu.



    Ayrıca Bkz.Giriş seviyesi oyuncu odaklı telefonlar için Helio G70 tanıtıldı



    Markette raf raf dolaşmaktan çok hazzetmeyen ve 25-40 yaş arasında olan genelde beyaz yakalı orta-üst seviye kullanıcılar hedefleyen Getir bunda başarılı oldu. Kullanıcılar GPS üzerinden motokuryenin yerini görerek ne kadar sürede ulaşacağını bile görebiliyordu.



    Lojistik şartlar nedeniyle ilk etapta İstanbul'da başlayan Getir sonrasında Ankara, İzmir, Kocaeli ve Bursa illerine yayıldı. Yine belirli bölgelerde 10 dakika içerisinde kurye sözü veriliyor. Hali hazırda konsept aylık 1.5 milyon sipariş rakamına ulaşmış durumde ve büyüme oranı yüzde 300-500 gibi devasa rakamlarda.



    Getir konsepti global anlamda benzeri ve rakibi olmayan bir mekanizma işlettiği için yabancı yatırımcıların da gözünden kaçmadı. Geçen yıl Sequoia Capital ortağı Sir Michael İstanbul'a gelmiş ve 25 milyon dolar yatırım yapmıştı. Sonrasında bir 13 milyon dolar daha yatırım ile Getir girişimi 38 milyon dolarlık yatırımı garantilemiş oldu.



    Bu yıl ise Silikon Vadisi yatırımcılarından Michael Moritz toplamda 40 milyon dolarlık bir meblağı serbest bıraktı. Böylece iki yılda Getir uygulamasının toplam yatırım miktarı 80 milyon dolara yaklaşmış oldu.



    Getir girişimi yurt dışına açılma hazırlıklarını sürdürüyor. İlk etapta Londra şehrinde sonrasında Sao Paulo, Paris ve Mexico City şehirlerinde Getir ismiyle faaliyetler başlayacak. Toplanan yatırımlar özellikle bu hedef için kullanılacak.



     








  • Normalden biraz daha pahalıya satıyorlar ama hizmet çok iyi ve çok hızlı. 20 Lira indirimli alışveriş yaptım, yine 20 Lira indirim verdi. Kullanıcıyı kazanmayı biliyorlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaylandIZMIR -- 15 Ocak 2020; 12:46:39 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Getir get it. İsmi yurt dışı için gayet uyumlu

  • Çok başarılı bir girişim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Getir üzerinden yemek siparişi vermiştim. Restoran yanlış ürünler yollamış, Paketi zımbaladıkları iyice sardıkları falan için alırken kuryeyi bekletip kontrol edemiyorsun zaten sıkıntı olursa getire yazın diyip gidiyor neyse...

    Daha sonra bir kez daha deneyeyim bakalım aynı olayı yaşayacak mıyım diye ve bir sonraki siparişimde de parasını verdiğim ürünler eksikti.

    Canlı destekten yazdım durumu böyle böyle yanlış ve eksik getirmişler diye, restoranı uyardık dedi ve chatten ayrıldı. Bakın ben kapatmadım cevap verdi ve ayrıldı chatten. İki kez yaşadım bunu.

    Açıkçası o an uğraşmak istemedim üşendim ve kaldı öyle. Ertesi gün mail yolladım ancak iki haftadır cevap yok. Muadil uygulama örneğin glovo da böyle bir durum yaşadığımda direkt iade veya değişim şansı veriyorlar yada eksik olan ürünün ücretini iade ediyorlar üstüne özür diliyorlar ve restoranı gerçekten uyarıyorlar. Bundan dolayı getir kullanmıyorum bu da böyle bir anımdır...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Market uygulaması için yıllardır Migros Sanal Market var. Seçenek sonsuz ve fiyat ucuz sadece belli saatleri seçiyorsun ve geliyor o saatte.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • getir gerçekten çok iyi kaç kere sipariş verdim hem hızlı hemde kampanyalarla çok güzel fiyatlara alabiliyorsunuz.
    asıl bence yazın kazanıyorlar çünkü kendim ve çevremde birçok kez dondurma siparişi verdik.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alemburda34 -- 15 Ocak 2020; 22:46:58 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hızlı sozu tamamen zaman ve loaksyona baglı, klasık turk sırketı sıparıs verıyorsun yogunuz dıyor, 8dk sonra sıparısın yola cıkar 5 dk ya gelır dıyor, sonra 35 dk oluyor hıc bır sekılde bılgıedırme yok.... arıyorsunuz ya ıste yogunuz sıze sıra gelmedı daha ıste bıraz daha beklersenız sıparısınzı yola cıkar... ne kadar bıraz dıyorum fıkır yok tabı.... velhasıl bır faydaları varmı var ama musterıye durust olmayan kalıtesız hızmet verdıklerı de dogru mu ?..dogru.. klasık esnaf kafası iste bırseyıde a-z ye dogru yapıpn yapamadıgınız yerdede musterıye durust olun bırakın sıze sadık olup olmamayı musterı tartsın.... ama nerde.... bız yanlıs yaptık biz eksigiz demek bizim dna mızda yok arkadas

  • Bay Robot kullanıcısına yanıt
    Ben de benzer durum yaşadığımda aksine yardımcı oldular çek tanimladilar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay be paraya bak

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • getir muhteşem bir hizmet ve fikir. böyle yatırımlar ülkemiz içinde çok önemli. iş başvurusu ve getir iletişim için görüşmeye gidicem. Acaba motor kuryeler ne kadar ücret alıyor. ?

  • Nazım bey teknolojinin değerini iyi bilen biri bir çok bu tip işlerde imzası yatırımı var helal olsun

  • gun kullanıcısına yanıt

    Konularda gezeceğine forumunu düzelt


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .BUTTERS STOTCH. kullanıcısına yanıt
    Sorunu iletirseniz elimizden geleni yaparız.
  • gun kullanıcısına yanıt

    Hangi birini sayayım?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .BUTTERS STOTCH. kullanıcısına yanıt
    En uzun yolculuklar bile tek bir adımla başlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.