Şimdi Ara

Sistem yükseltme mi yoksa 0’dan toplamak mı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 2500-3000 arası bütçem var(3000 i göremem bile) eski bir pc var ta 2009’da aldığım. Phenom 9600 x4 ati radeon 4800 var 4 gb ram var. Gta 5 akıcı şekilde oynayabileceğim bir sistem benim için yeterli. Yükseltmek mantıklı mıdır yoksa 2500-3000 tl bütçeye pc mi toplayayım. Aklımda bir sistem var açıkçası r5 1600- rx580 4 gb- 8gb corsair(bir ay sonra elime para geçerse bir tane daha aynısında alacağım çift kanal da olsun diye) asus a320m(overclock yapmayacağım) adata 240gb ssd-500gb hdd(resim vs yüklemiyorum sadece oyun oynuyorum yeterli olur bana eski pcninki 1tb yavaşlatmazsa onu da kullanabilirim kalan parçalarını satıp) crimso guard 500W psu. Eğer sistem topla derseniz eski pc 2. Elde kaça gider? Monitör vs. Var onlar onları almayacağım. Ne kadar ucuza kapatırsam o kadar iyi aslında.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • yükseltme yapmanızı tavsiye etmem. anakart seçiminizi iyi yapmanızı tavsiye ederim. ileride daha iyi bir cpu takabilirsiniz böylece. b450 çipsetlere bakmanızı tavsiye ederim.
  • Hocam muhtemelen bir daha pc almam veya yükseltmem.4-5 sene beni götürse yeter. Bir de benim pc’yi toplamam 3-4 ayı bulacak kur bu civarlarsa seyrederse fiyatlarda düşme olur mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akıcı Gta5 oynamak istiyorsanız sadece anakartınız destekliyorsa Phenom II x4 965 gibi 2.el bir işlemci alıp Ddr5 1 Gb bir ekran kartı takmanız yeter. Tabi ne kadar akıcılık istediğinize bağlı bu özellikle, oynamak istediğiniz grafik kalitesini ve fps i belirtebilirseniz yardımcı olabilirim. Fiyatlarda şuan pek kıpırdanma olacağını sanmıyorum ama yavaş yavaş azalma olacaktır donanım fiyatlarında.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Anakartım am2 galiba. Am3 uyar diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum.Zaten anakartı da değiştirirsem sanki komple yenilemek daha doğru olur. Açıkçası lowda 35-40 sabit fps alabileceğim bir sistem eğer ucuza sistemi yenileyerek elde edebilirsem yeterli benim için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçenizi biraz daha artırıp sistem toplamanız daha mantıklı eski sisteminizide ikici el olarak satarsanız bütçenizi bir miktar artırabilirsiniz.
  • Donanım arşivi falan sistemleri takip et 3 bine canavar sistem sattılar monitörlü bide öyle Bi şey görürsen yapıştır hem kaliteli parça kullanıyorlar hep

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben yeni olduğumdan tam bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz nerelerde bulabilirim bu fırsatları 2. El mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.