Şimdi Ara

Tr Filo Oto Kiralama - Eryaman Oto Kiralama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
92
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Eryaman Oto Kiralama
    Eryaman Oto Kiralama her daim ekonomik fiyatlarla hizmet vermeyi amaçlamaktadır. Son dönemlerde yapılan kampanyalar araç kiralama sektöründe büyük yankı uyandırmıştır. Sektörün eski işletmeleri arasında yer almanın avantajıyla sizlere en iyi fiyatları yansıtmaktayız. Son model arabaları ekonomik fiyatlarla kiralamayı düşünüyor ve eşsiz hizmetlerimizden faydalanmak istiyorsanız doğru adrestesiniz.

    Eryaman Oto Kiralama – Eryaman Araç KiralamaTr Filo Eryaman Oto Kiralama
    İşinde uzman ekibimiz siz değerli eryaman araç kiralama hizmeti alan müşterilerimize kaliteli bir hizmet sunuyor. Günün her saatinde eryaman oto kiralama talebinde bulunabilirsiniz. Ekibimiz sizlere dilediğiniz saatte araç teslimatı yapmaktadır. En dikkat ettiğimiz konulardan birisi araç teslimat saatleridir.

    Eryaman Rent A Car – Eryaman Oto Kiralama
    Eryaman Oto Kiralama ayrıcalığıyla son model arabalar kiralamak artık çok kolay. Web sayfamız ayrıcalığıyla kolay bir şekilde ön rezervasyon talebinde bulunabilirsiniz. Son model araçlar için daha fazla vakit kaybetmeden sizlerde sadece bir kaç adımda online araç kiralama talebinde bulunabilirsiniz.

    Eryaman Oto Kiralama AvantajlarıTr Filo Eryaman Oto Kiralama
    Eryaman ; Etimesgut Ankara’nın batısında yer alır 2015 verilerine göre nufusu 527.959 dir. Bölgenin en büyük sembolü şüphesiz Eryaman semtinde bulunan Göksü Göletidir. Yapracık, Güzelkent, Elvankent (Atakent), Eryaman, Emirler, Bağlıca ve Elvan Mahallesi en düzenli bölgeleri olarak gösterilebilir.

    Ankara’nın gelişmiş diğer ilçelerine göre arsa fiyatları daha ucuz olduğunu söylemek yanlış olmaz bununla paralel olarak ev kiraları ve fiyatları da Yenimahalle ve Çankaya gibi ilçelere göre daha uygundur.

    Etimesgut’un Tarihi – Eryaman Tr Filo Kiralama
    Etimesgut’un tarihine dair en önemli bulgular 1991 yılında Eryaman semtindeki Göksu Göleti’nin modernize çalışmaları sırasında ortalama MÖ 4000 yıllarına ait önemli arkeolojik bulguların bulunması sonucu o dönme ait çanak, çömlek gibi araştırmacılar tarafından Etimesgut’ta yaklaşık 40.000 yıldır insanların yaşadığı belirlenmiştir.Etimesgut’un şuanki bölgesinde ilk olarak Frigyalılar’ın yaşadığı ise yine arkeoloji kazıları sonucu bulunan Frigya Aslanı ile belirlenmiştir. Bilinen ilk ismi Amaksis olan ilçenin daha sonra Ahi Elvan gibi büyük bir zat dan dolayı Elvanköy olarak almıştır ve en son olarak adı Etimesgut olarak değiştirilmiştir.

    20 Mayıs 1990 tarihinde ilçe olmuştur ve ilke belediye seçimini de 19 Ağustos 1990 tarihinde yapmıştır. Bugün Etimesgut Türkiye’nin 2. Ankara’nın 1. En hızlı gelişen ilçesi durumundadır. Bölgede insanların ihtiyacını karşılayacak her şeye ulaşmak mümkündür konser alanlarından , kültür ve kongre merkezlerine , sinemalar, yüzme havuzu son dönemde ülke genelinde oldukça moda olan AVM ler bölgede Optimum AVM, Dolphin AVM, Göksu AVM, Ankor AVM, Arasta AVM, Galaxy AVM, Gimsa AVM, Evsa AVM adı ile yer almaktadırlar.

    Eryaman Filo Kiralama – Tr Filo Kiralama Eryaman Oto Kiralama Fırsatı
    ETİMESGUT KONUMU VE ULAŞIM
    Ankara – İstanbul ve Ankara – Ayaş yolları üzerine kurulu ilçeye kara yolu ile gelmek isteyenler İstanbul yolunda geliyor ise Şaşmaz kavşağından, Eskişehir yolu üzerinden geliyor ise Zırhlı Birlikler kavşağından, Ayaş yolundan geliyorsa Şeker Fabrikası önü ve çevre yolu bağlantı girişinden ilçe ulaşabilirler.

    Etimesgut tarihi İpek Yolu üzerinde kurulmuştur. Bugün de Ankara – İstanbul demiryolu, Ankara – Ayaş ve Ankara İstanbul karayolu Etimesgut’tan geçmektedir. Ayrıca Ankara – Eskişehir karayolu ilçenin güney sınırını teşkil etmektedir. Ankara otobanı çevre yolunun büyük bir bölümü Etimesgut sınırları içerisindedir. İlçeye dolmuş yada otobüs ile ulaşım sağlamak isteyenler Eskişehir yolu ve İstanbul yolu üzerindeki güzergâhlarında ki durakları kullanabilirler. Banliyö treni de ilçenin tamamına ulaşım sağlamaktadır.

    ERYAMAN OTOMOBİL KİRALAMA – ERYAMAN OTO KİRALAMA
    Eryaman, Ankara’nın Etimesgut ilçesine bağlı oldukça büyük ve sürekli büyümeye devam eden bir semttir. Semtin adı Eryaman köyü üzerine kurulduğundan buradan gelmektedir. Dönemin Cumhurbaşkanı Turgut Özal tarafından TOKİ’ye yaptırılan semt 2005’ten sonra yine TOKİ tarafından inşa edilmeye devam etmiştir.


    Etimesgut ilçesinin mahalleri (Göksu, Şeyh Şamil, Şeker, Şehit Osman Avcı, Tunahan, Güzelkent, Eryaman, Yavuz Selim, Altay) ile Yenimahalle ilçesinin mahallesi olan Susuz mahallesinin birleşmesinden oluşmuştur.


    Bölgede ilk başlarda etaplardan oluşmuştur 1+1 stüdyo diye adlandırılan evlerin çokluğu günlük kira yönünde semtin çok ilgi duyulan biyer olmasını sağlamıştır ayrıca bu küçük evlerin eşyalı ve çabuk ısınması öğrencilerinde ilgisini oldukça çekmetedir. 2014 verilerine göre bölgenin nufusu 41.178 ulaşım açısından türlü sıkıntılar yaşansada metronun tamamlanması ile bu sorun kısmen giderilmiştir.

    Eryaman TrFilo Kiralama – Eryaman Filo Kiralama – Eryaman Araç Kiralama
    Elvan Kent Hakkında Bilgi – Eryaman Araba Kiralama

    2004 yılında resmi adı Atakent olarak değiştirilen Elvankent, Ankara’nın Etimesgut ilçesine bağlı bir semttir . Bölgeye ilk toplu konutu Emlak Bankası yapmıştır sonrasında bunu diğer kooperatifler takip etmiş ve gittide büyük bir semt olmuştur.

    Eryaman Tr Filo Oto Kiralama – Eryaman Araç Kiralama
    Kiepert’ın çizmiş olduğu haritada Etimesgut’un olduğu yer “Amaksyz (Akmasyz)” olarak belirtilirken bağlı köylerinden bazılarına da yer verilir: “Alvan, Baghlydja, Emirjaman”. “Etimesgut’un bugünkü yeri Hititler döneminde “Amaksis” olarak adlandırılmıştır. Osmanlılar ise bu yeri “Akmasus” olarak anmışlardır” (Gülekli, 1948).

    Eryaman Oto Kiralama Ahi Mesud Etimesgut isminin esin kaynağı olan Ahi Mesud, Osmanlı devrinde Ankara’da yaşayan bir ahi reisidir. Ahi Mesud hakkındaki bilgiler sınırlıdır. Doğum ve ölüm tarihleri konusunda net bir bilgi bulunmamaktadır. Ahi Mesud Zaviyesi 1462 yılında oğlu Minnet’in tasarrufunda olduğuna göre bu tarihten önce vefat etmiş olması gerekir.

    Onun ismini, Etimesgut Bağlıca Köyüne kurduğu zaviyesi ve oğlu Ahi Sinan’a ait Ahilik şeceresinden öğrenmekteyiz. Mesleği debbağlık (deri tabaklama) olan Ahi Mesud’un Kırşehir’de doğduğu, Ankara’ya da oradan geldiği kabul edilmektedir.

    Eryaman Oto Kiralama Ahi Evrenin neslinden geldiği şeklindeki ifadeleri, akrabalık olarak kabul etmek yerine Ahilik bağı, mesleki intisap olarak kabul etmek daha doğru olur. Etimesgut bölgesi için tarihi seyir içerisinde “Amaksyz”, “Amaksız”, “Amaksis”, “Akmasus” isimleri kullanılır. Ahi Mesud’un zaviyesinin Bağluca köyünde olması hasebiyle bu köye bazen, Ahi Mesud ismi de kullanılmıştır. Mayıs 1928’de Atatürk’ün emriyle “Ahi Mesud Örnek Köyü” kurulmuş, Haziran 1928’de “Ahi Mesud Nahiyesi” ismini almıştır. 1930 yılında “Etimesut” ve Aralık 1937’de de “Etimesgut” olarak ismi değişen nahiye, Mayıs 1990’da ilçe statüsü kazanmış ve Ağustos 1990 tarihinde de Eryaman Oto Kiralama Etimesgut Belediyesi kurulmuştur.

    Eryaman Oto Kiralama full kaskolu araçları ile 7 gün 24 saat hizmetinizdedir.Tr Filo Eryaman Oto Kiralama

    Blogumuz da kısaca sizlere için eryaman hakkında kısa bilgilerde bulunduk.

    Eryaman Oto Kiralama firması TRFİLO KİRALAMA güvencesiyle eryaman ve çevre ilçelere araba kiralama hizmeti sunmaktadır.

    Tr Filo Eryaman Oto Kiralama







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.