Şimdi Ara

Marshall major 3 (kablol) izlenimlerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar yaklaşık 3 hafta önce media markttan 480 tlye marhsall major 3 kahverengi kablolu kulaklık satın aldım ürün ile ilgili izlenimlerimi size aktaracağım

    Kulaklık malzeme kalitesi olarak gayet kaliteli kulak padleri aşırı yumuşak değil sertte değil tam orta çok akıllı bi süngeri yok
    dışı suni deri koklarsanız değişik bir kokusu var ama kullanırken asla koku gelmiyor veya boyunda asılıyken de koku gelmiyor. Kablo kalitesini beğendim uzunluğu yeterli zaten kablonun bir kısmını akerdeon şeklinde yapmışlar baya bi uzuyor.

    Ses kalitesi olarak midleri güzel veriyor baslar eğer vursun istiyorsanız pek fazla tatmin etmez ama genel olarak berrak güzel ses kalitesi var.
    Aktif ses engelleyici yok. Pasif olarak süngerler sesi baya güzel kesiyor metroda vb (Ankara koru metrosunda) o tren sesini insan sesini kesiyor. Sesi ne kadar açarsanız açın dışarıya ses vermiyor verse bile çok çok az yanınzdaki tarafından asla uyarılmazsınız.

    rahatlık ve ergonomi konusuna gelince kulaklık 30 dakika müzik dinledikten sonra kulaklarınızı ağrıtıyor baya baya ağrıtıyor film felan izlemek istiyorsanız unutun öyle bişey imkansız. Kare yapısı nedeniyle kulağı tam olarak içeri almıyor kulak kepçesinin sivri kısımları süngere denk geliyor ve o kısımlara uzun süre baskı uygulanınca kulak ağrımaya başlıyor. Ağırlık olarak rahatsız etmiyor boyunda taşırken müzik dinlerken gayet rahat.
    Şimdilik bu kadar aklıma geliyor sorularınız varsa yardımcı olabilirim.Teşekkürler



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.