Şimdi Ara

Xbox'ın Aksine PlayStation 5'in Çıkışında, PlayStation 5'e Özel Oyunlar Olacak (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wayward Son

    quote:

    Orjinalden alıntı: Berkayselcuk

    Yine ms özel oyun yapmıyor pc ye çıkartıyor diyen keskin zekalı bir insan ve ona like atan 9 kişi. Forumun girişine tabela yaptirticam windows da ms in diye artık. Belediye hizmeti sanıyor bunlar korsan kullanınca windows u.


    Kardo, eğer keskin zekayı baz alıyorsak, senin yorum bayağı talihsiz olmuş.

    Adam daha iyi grafik, yükleme süresi, yapay zeka ve bol içerik talep ediyor. Sen gidip eski nesle de aynı oyunu çıkarıyorsun. Bu yüzden oyun motoru eski kalıyor, alması gereken teknolojik gelişmelerden mahrum kalıyor. Cihazın potansiyeli 100 ise sen gidip 50 ile çalıştırıyorsun. Direkt Windows'a ve Xbox One'a çıkarsın o zaman oyunları. Yeni cihazın tek numarası 60 FPS mi olacak şimdi? 4K zaten var. Salsınlar abi şu cihazı. Gerçek gücünü görelim.

    Ya da mesela Ubisoft, EA gibi sürekli oyun çıkartan firmaların, mevcut nesil için destekleri kesilince o firmalar tü kaka mı olacak? Firmaların kahır ekseriyeti olabildiğince çabuk yeni nesil + Windows'a dönecek. Talep ve istek doğrultusunda. Açıkçası bundan sonra duyurulacak (E3 ve sonrasında) tüm oyunların yeni nesil + Windows olması tercihimdir. Exclusive olanlar hariç elbette.

    Korsan kullanmayan veya kullanamayan (öperler) gevurların büyük kısmı da bu durumu eleştiriyor ayrıca. Twitter'a bakılabilir. Ha PC oyuncularından bahsederken söylenen en sivri zeka argüman da bu korsancılık mevzusu. Konuşulan konuyla alakalı fikir ek bir söylem bulamayınca "E işte korsan hübe hebe" deniliyor. Ne alaka abi bu konuyla korsanın? :) Bir de sanki korsan kullanınca söyledikleri otomatik olarak yanlış olacak hasfhashfa.
    Wut? Hacım bi sayfa yazı yazmışsın ama ben windows a da oyun çıkması özelinde yazdım? Korsan mevzusunu da bu konuyla ilgili yazmadım zaten herkesin pc de windows olunca bu işletim sistemini pc nin doğal parçası olarak görüyorlar. Bu yüzden de adam ms çatısı altına çıkan oyunu exc olarak degerlendirmiyor. Millet okumuyor diye kısa yazıyoruz bu sefer de anlaşılmıyor herhalde ahahaha

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Berkayselcuk

    Wut? Hacım bi sayfa yazı yazmışsın ama ben windows a da oyun çıkması özelinde yazdım? Korsan mevzusunu da bu konuyla ilgili yazmadım zaten <img src="https://forum.donanimhaber.com/images/image/s2.gif" align="middle" border="0" alt=""> herkesin pc de windows olunca bu işletim sistemini pc nin doğal parçası olarak görüyorlar. Bu yüzden de adam ms çatısı altına çıkan oyunu exc olarak degerlendirmiyor. Millet okumuyor diye kısa yazıyoruz bu sefer de anlaşılmıyor herhalde ahahaha


    Sen yaz hocam ben okurum:)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Öbür eski nesile çıkma konusunda da millet niye bu kadar büyütüyor anlamıyorum. Evet arkada kötü bir sisteme de çıkıyor olmak geri tutar fakat bu tüm nesil devam etmeyecek. 1 2 sene sonra gelecek oyunlar tamamen yeni nesil için yapılacak açıklamaya göre. Önceki nesillerde de bu iş olmuştu ama diğer başlıkta bir arkadaş uyardı açtım baktım iki ayrı oyun yapılmış farklı ekiplerce. E ortada neslin başında çıkacağına emin olduğumuz tek büyük oyun halo, o da bi zahmet iki nesle de çıksın, adamların en büyük oyun markası. Gerisi bleeding edge, grounded, everwild gibi oyunlar olacak büyük ihtimalle. Senua sadece tanıtıldı, ne zaman çıkacağı belli değil. Ps4 e sağlam first party exc ler infamous i saymazsak uncharted 4 le falan geliyor ki 2016 da çıkmış. Ms e3 de der ki nesil başında ben size 4 5 aaa oyun vereceğim hemen, o zaman konuşuruz bu olayın etkisini.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkayselcuk -- 13 Ocak 2020; 20:54:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Berkayselcuk

    Yine ms özel oyun yapmıyor pc ye çıkartıyor diyen keskin zekalı bir insan ve ona like atan 9 kişi. Forumun girişine tabela yaptirticam windows da ms in diye artık. Belediye hizmeti sanıyor bunlar korsan kullanınca windows u.
    Kardeşim bu çok bilmişler hangi taraftan atlıyor foruma. Herkes biliyor mu bunu? Bilmeyen de var soruyorlar yeni nesilde nasıl olacak. Sen bilsen de yazıyoruz işte forum burası. Ülkede xbox ne bilmeyenler var yeni takip etmeye başlamışlardır. Dik dik konuşmak yerine fikrini belirtsen olmaz mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Berkayselcuk

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Anlama yollarında tıkanıklık mı var? Ben bilmiyorum demedim bilmeyenler için belirtmiş oldum. Bir konuda fikrimi yazarken senin gibi "wut?" yazan tiplerden izin almama gerek yok. Exclusive ehuhue yazan biri değilim, yazanlarda umrumda değil. Herkese cevap yetiştirme derdindesin problemin ne?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Berkayselcuk

    Bu mesaj silindi.
    Ben değil sen mahvettin tartışma ortamını. Attığın bütün mesajlar saldırmak amaçlı.
    Senin yorumlama kabiliyetin bir harika, gözlerimiz şenlendi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Berkayselcuk

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Bu mesajda saldırı mı var? Ms özel oyundan çok game pass abonesi peşinde sony'ye teklif yapabilir ama sony için garip bir durum olur diye gülme emojisi koydum. Çünkü sony de özel oyunlara odaklanmış. Microsofta aşağılama yok. Bu xbox - ps savaşı ne pismiş millet ne yazsak saldırı diyor. Bu oyuncakların parası bizden çıkıyor sanki firmalar bize para veriyor.
    Sen neyi açıkladın? Tüm mesajlarında "ahahaha, bunlar, adamlar" yazıyorsun sürekli sataşma peşindesin. Sende var bir fanboyluk.
    "İkisi de aynı firmanın yazdık o bile çok." Sen kendini ne sanıyorsun?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OdATA- -- 13 Ocak 2020; 22:47:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Allah allaaaaaaah, yoruldum artık helal olsun yordun beni. Hala wayward la olan mesajlasmadan kelimeler cımbızlamaya çalışıyorsun. Adam beni yanlış anlamış, arada niye saldırı olsun. Yazdık ettik bitti. Forumda içi dolu mesaj yazan sayılı insandan biri.
    Ha sana gelince de sebebini açıkladım. Yanlış biliyorsun, doğrusunu yazdık. Devam ettirdin sen soylesin böylesin diye, ben de aynı tonda devam ettim. Sataşma arasam başta mesajını alintilardim. Karşılıklı atışma işinden bi hayır geldiğini görmediğim için böyle mesajlarda yazana bildirim gitmesin gelip saatlerce kafa sisirmesin diye etiketlemiyorum alintilamiyorum. Bu kadar sataşmaya düşmansan diğer başlıklarda millete kaç defa hakaretler edildi, aşağılamaya çalıştılar. Git o insanlara yaz.
    Tekrar söylüyorum sataşma, karşılıklı kavga işini seven bir insan değilim. Özellikle internette yazarken insanları bile isteye yaralamaya çalışmıyorum, bunu deniyorum. Yoksa ben de biliyorum mesaj geçmişini, profilini karıştırıp sen şusun busun diye aşağılamayı.
    Bu kadar batıyorsa üslubum tekrar söylüyorum blokla. İnternette random bir adamın keyfini kaçırmak bana bir keyif veriyor değil. Üstte seninle olan mesajları da siliyorum. Sana da aynısını tavsiye ederim madem bu kadar konuyu baltaladığımı(zı) düşünüyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.