Şimdi Ara

Erdoğan, İsmailağa Cemaatini ziyaret etti (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
158
Cevap
1
Favori
10.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Numenorian Man kullanıcısına yanıt
    Yahu siz iftiralar atarken, hakaretler ederken, imalar yaparken, saldırılar yaparken, algılar yaparken iyi oluyor ama ben zihniyetiniz bu deyince mi kötü? Tabi siz istiyorsunuz ki siz forumda istediğiniz gibi at koşturun ama kimse size laf etmesin.

    Nerede sana aktroll demişim? Kime iftira atmışım? Son zamanlarda seni forumda çok sık görmeye başladım tek yaptığın kin ve nefretle chpye saldırmak. Bence sen ara ver biraz.

    Ayrıca çok samimiysen aynı lafları akp ve forumdaki akpliler için de edersin ama yukarıda görüldüğü gibi akpliye laf etmek yerine destek oluyorsun. Başka sözüm yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Numenorian Man

    Bunun konusunu açıp rahatsız olmadıysan.



    Bunun konusunu açıp da rahatsız olmayacaksın.



    Bu kadar basit.
    Hocam ben hiçbir siyasi kişinin dini yerlere gitmesini tavsiye etmem. Din ve devlet sisteminin ayrıldığı Laik sistemde bile böyle ziyaretler hassas konular. Bunlar yanlış şeyler bana göre. Mesela ben yapmazdım. Bu da Cumaya gitsem bile kesinlikle önceliği bunun haber yapılmaması , kamera olmaması , nereye gittiğimin bile kimseye söylenmemesi olurdu. Rastgele bi camiye giderdim cumaya.

    Lakin ilk fotoda ermeni patriği , ortodoks , katolik vs varlığından rahatsız olmaya gelirse o zaman taaa Fatih sultan mehmet'e gider bu olay. Siz o zaman Fatih'in yaptığı kararı eleştirmeye getiriyorsunuz konuyu. O zaman bunların kaldırılma şansı vardı. Kaldırılmadı din özgürlüğü ile. Yüzyıllarca da kaldılar ve kalıyorlar.

    Cemaatin devlete yarattığı ve yüzlerce insanın hayatını kaybetmesine sebepli olaydan sonra yine başka bir cemaat ile görüntü vermeyi doğru bulmuyorum.
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Akpye destek olmadım. 7/24 akp saldırıyorsunuz ama dilek imamoğlunun demirtaşla takılmasına şaf etmiyorsunuz. İbb nin selonun kitaplarını satmasına bir şey demiyorsunuz. Gelip erdoğan cemaati ziyaret etti bilmem ne. CB zaten sana soracaktı kimi ziyaret edeceğini. Adam gayet gitmiş muhabbet etmiş gelmiş. Müslüman adamlar.

    Sanki CB istese bundan haberin olacaktı senin. Gayet ayan beyan gitmiş. Fotoğrafı vs ortada. Gizli saklı bir şey yok.

    Birazcık CHPyi eleştirdiğinizi görsek diyeceğiz tmm bunlar samimi biz de akp eleştirelim İYİ eleştirelim mhp eleştirelim. Ama yani nerdee.

    Siz akp bi halt yediği zaman heh konu açılacak bir malzeme çıktı diye seviniyorsunuz. Böyle koşullanmışsınız.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kayrabey

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Ney ney ney. Şimdi Amerikada yaşayan zat oldu bundan 10 sene önce yalvarıyorlardı adama ne olur gel diye hoca efendi idi hayırdır kavga çıkınca mı zat oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mevzu bahis ziyaret değil. Adam gizli gizli yine görüşür yine iletişime geçebilirdi. Zamanında fetö ile yakınlaşmamadı bu adamlar?

    Sonra ne oldu?
    Meydan meydan gezip demokrasi şehitlerimiz var diyebiliyorsunuz ama oralara nasıl gelindi hatırlamak istemiyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Numenorian Man kullanıcısına yanıt
    Gayet rahatsız olabilir. Birisi Ermeni patriği resmi bir unvanı ve görevi var. Aynen diyanet başkanında olduğu gibi. Hatta Patrikhanenin resmiyetini Fatih Sultan Mehmet vermiştir. Bir devletli Diyanet başkanını ziyaret etse kimse yadırgamaz. Diğeri ise dini konular dışında ne faaliyet gösterdiği belirsiz ama muhakkak devlet içinde FETÖ ile aynı amaca hizmet eden yüzlerce oluşumdan sadece birisi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.chaLi -- 13 Ocak 2020; 15:50:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Numenorian Man

    Bu mesaj silindi.
    " Fatih padişahtı devletin başıydı. Halkı hakkında istediği ziyareti yapmakta hakkı var. Şuan da en yüksek mertebe CBlik mesela. Gitmiş görmüş ne olacak? "

    Benim dediğimle sizin dediğiniz alakasız . Gitmiş görmüş ne olacak mı ? Devletin en yükseği resmi olmayan bir kurumu ziyaret ediyor. Resmi bir kurum (mesela diyanet) olsa sorun olmaz. Din konusu çok hassas konu unutmayınız.

    " Tamam cemaatten çektik bi müddet ama şuan bi kere sütten ağız yandı zaten. Şu saatten sonra bi daha böyle bi hataya düşülmesi imkansız gibi bi şey daha fetönün yaraları sarılamadı çünkü. "

    Bu cümlenize sadece inşallah diyebilirim. Ders çıkarılmazsa bu boşluğu başka cemaatler doldurur yoksa. Allah korusun.

    " İmamoğlunu Fatihle kıyaslar gibi aynı cümlede kullanmak nedir. İmamoğlu bi belediye başkanı arkadaşlar. Basit bi belediye başkanı. Ben kadir topbaşın vs hiç böyle boş boş ben 15 milyonun temsilcisiyim bana milyonlarca oy verdi şu kadar farkla kazandım vs dediğini duymadım. İmamoğlunda bi cumhurbaşkanı havaları bi gündemde kalma çabaları. "

    İmamoğluna karşı benimde bir hissim yok. Oy istese vermem mesela. İmamoğlunu ben fatih ile kıyaslamıyorum. Kıyaslanamaz zaten. Kendisi evet gündemde kalmaya çalışıyor. İşine odaklanmalı yoksa birdaha seçilmez. Yanlışları çok var şuan.

    " Geçen bi yayında Celal Şengör, İmamoğlu'nun konuk olduğu programa bağlandı telefonla. Celal Şengör telefonu kapadıktsn sonra bizimki başladı: Ben 16 milyonun temsilciyisim, bana insanlar oy verdi, ben istanbul büyükşehir belediye başkanıyım, ben buradayken Celal Şengör'ün buraya bağlanması yanlış bi hareket. "

    Olayı bilmiyorum ama yanlış bir hareket. Sürekli övünmek saçmalık bence.

    " Bakın Mansur Yavaş'a hiçbir şey demiyorum. güzel güzel yönetiyor adam. Ama imamoğlu, kılıçdaroğlu napıyosa aynı şekil hdpcilik yapıyo bu da. Acayip balon çıktı. "

    Mansur'u bende yakından takip ediyorum. İşinde şuan adam . Tv'de çok gözükmez. Yanlışı varsa ona göre oy kaybeder.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.