Şimdi Ara

YENİ ASSASİNS CREED OYUNUNA TÜRKÇE DİL DESTEĞİYLE GELİRMİ ? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Türkiye de sattıkları lisanslı oyun sayısına bakıyorlar kaç tane orjinal satıyorlar ki resmi Türkçe çıkartsınlar. Bu arada ben orjinal aldım origin ve oddsey i .
  • Umarım gelir ama sanmıyorum.
  • Büyük yapımların metin dosyası büyük olduğu için çevirisi daha pahalıya patlıyor sanırım ve yaptığı masrafı karşılaması da kolay olmuyor türkiye tarafında. Şuan aaa oyun yapıp da türkçe dil desteği sunanlar bana kalıyor ki pek kar etmiyor ama topluluk için koyuyor(bana öyle geliyor, iyi sattıktan sonra türkçe ekleyenler dahil değil.)
  • Sırf dil yok diye rdr2 oynamayan adamım ac kim köpek Türkçe koymucak da ben gidip parayla alcam hee böyle bencil firmaların oyunlarını korsan oynarım o yüzden leleleyleleley witcher 3 e verilen paralar helal olsun derim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 5 milyon nüfusu olan ülkelere dil desteği sağlayıp nüfusunun büyük kısmı genç olan 80 milyonluk ülkeye destek sağlamamak onların ayıbı trde potansiyel on milyonlarca müşteri var ki bunun satış rakamıyla alakalı olduğunu düşünmüyorum finlandiya danimarka macaristanın toplamından daha fazla satış yapıyorlardır muhtemelen türkiyede
  • Türkiye'de Assassin's Creed oynayan kitle çok küçük bu yüzden gelmiyor. TR'de daha çok rekabetçi oyunlar oynanıyor. Rainbow six siegede Türkçe desteği var mesela. Ayrıca bunu korsana falan yormayın, eminim ki büyük firmalara bu korsan oynama istatistikleri gidiyordur. Ubisoft TR'de 1 milyon satabilecekken burayı görmezden geldiğine inanmak saçmalık. Çok korsan oynansa eminim ki o korsan oynayanları kazanmak için en kötü fiyat ayarlaması yapar. Kitle küçük bu kadar...
  • Gelmez .Konusu Istanbulda geçen iki ac oyununa bile gelmemişte Ragnarok'a mi gelecek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet51 -- 14 Şubat 2020; 0:54:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence gelmeli

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir kez olsun denemeli, fiyatı uygun yapıp dil desteği getirmeli, hiçbirşey vermeden birşeyler almak istiyor ubisoft, bu nasıl pazarlama !

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu yorumu da anlamıyorum oyun satmıyor diye Türkçe çıkmıyormuş. Acaba Türkçe çıkmadığı için satmıyor olabilir mi? Sen Ubisoft olarak önce Türkçe çıkar, satmazsa ondan sonra konuş. Ayrıca bir altyazı nın maliyeti nedir? Köpek gibi para kazanılıyor zaten bir oyundan. Altyazı nın maliyeti emin olun devede kulak. Dublaj istedik de ses sanatçılarına milyon dolar mı ödüyorlar?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaciTTOR -- 14 Şubat 2020; 19:50:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke olsa ama benim düşünceme göre Ubisoft Türkçe Altyazı yapsın destek vermeyen firma kalmaz. O derece bana olmaz diye geliyor. Benim düşüncem bu yönde
  • imkansız türkçe dil getirmezler şuana kadar gelse gelirdi zaten adamların türklere bakışı belli
  • Adamlar İstanbul’a geldi, Kapalı Çarşı Sultan Ahmet derken her tarihi yeri gezdiler. Çok güzel bulduklarını çok misafirperver olduğumuzdan bahsedip iyi dileklerle ayrıldılar İstanbul’dan.
    Dedik tamam oyun en azından alt yazılı geliyor süper of mof çok olacak dedik çok sevindik.
    Oyunun çıkmasına (Assasin’s Creed Revalations) 1 ay kala kötü haber geldi oyuna dil desteğinin gelmeyeceği. Tabi demediğimizi bırakmadık mail yağmuruna tuttuk vs.
    Sonuç Adamlar %97’si İstanbul % 3’ü Kapadokya’da geçen Tamamı ile ülkemizin Kültürünün kullanıldığı, Zamanın Padişahlarının sembolize edilip karakter canlandırması yapılan oyuna Alt Yazı bile getirmedi.
    Sevmeyenler neden sevmediğini de söylerse bizde bilgi sahibi olalım, yada bu Ubisoft neden bize neden art niyetli davranıyor.
    Müslüman ülkesi olduğumuz için mi acaba diycem, Origins ile beraber oyun Arapça dil desteği geldi.
    Bu ne anlama geliyor Şerefsizlerin derdi başka demek bize neden ve ne yüzünden cephe alırlar gerçekten çok merak ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ubisoft`un bizi şaşırtmasını diliyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.