Şimdi Ara

Sözde iş ilanı siteleri ama İŞ YOK !!! İLLA CANIMIZA MI KIYALIM? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
15
Favori
39.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
299 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ya bu evlenmeyenden vergi alınması muhabbeti cidden var mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben okuduğum da şaşırmadım. O eşiği coktan aştigimizi düşünüyorum ulke olarak.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vatani görevimi yapmak için askere gittim , işten ayrıldım. Kendim önlisans mezunuyum 12 ay askerlik yaptım. Askerden geleli 7 ay oldu başvurmadık yer , çalmadık kapı kalmadı iş bulamadım. Hayata ve ülkeye karşı umudum tükendi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cro magnon kullanıcısına yanıt
    Kimya mühendisleri ne ara ahkam kesecek derecede oldu. Breaking bad mi izledin naptın 😀

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu devirde ya memur olacaksın ya da anada babada varsa iş kurup kendi işini yapacaksın. Diğer türlü özel sektörün en yüksek maaşlı işi bile garanti değil maalesef. Diyelim 10.000 TL maaş alsam bile ne krediye girer araç alabilirsin ne ev.
  • Kıyma diyen mi var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zerathull

    Ulan kerimcem 2012’den beri ayni Akp’li degilim yalanini soyluyormussun ya, 8 yildir ikna edememissin forumu.




  • emrz kullanıcısına yanıt
    Bu kırık Türkçe ile iyi ahkam kesiyorsun
  • Yahu derdimiz iş güç birbirinizi yiyorsunuz halen. Siyasetçilerin nasıl başarılı olduğu belli oldu, birbirinize düşün onlar cukkalasın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su satmayi denedin mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Y.S.E kullanıcısına yanıt
    Istersen sana da keseyim ahkam. Içeriğe bakmayip hata bulmaya çalıştığına göre lafim sana da dokunmuş. Hadi ikileyip ötede oyna

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • emrz kullanıcısına yanıt
    Kes reis kes. İçeriği okurken zaten gözüme çarpıyor, hata aramaya gerek yok. Oynarız müdür sakin ol
  • Start Again kullanıcısına yanıt
    :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7E2A7C465 -- 13 Ocak 2020; 13:6:19 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Chelonian kullanıcısına yanıt
    Adam tüm dergi işini yaptırıyor vereceği de taş çatlasa 3000tldir.belki onu bile vermeyi düşünmüyodur. Bu devirde iş veren olup insanları sömüreceksin başka yolu yok sanırım. Sonra da işine gelirse kardeşim derler.
    Burada hala geleceğe dair umudu olan insanlar ve gencecik insanlar var, acıyorum onlara.. Sadece acıyorum. Bi nesil köle modunda yaşamını sürdürecek belli ki.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • işsizler wp grubu kurarak birbirimize destek olalım mı?
    :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2017 Türkçe öğretmeni mezunuyum. Kpss de dördüncü yılıma gireceğim ve gücüm kalmadı.

    Özel sektöre de başvurdum, buradaki belediyeye de (yabancılara Türkçe öğretimi kursu) başvurdum. Sonuç hüsran oldu. Ücretli öğretmenlik bile çıkmadı bütün ilçeleri ve köyleri yazmama rağmen. Şimdi sağlık sigortamı ödemeye çalışıyorum ki dişimi yaptırabileyim diye.

    Babamdan para istemiyorum, evden dışarı çıkmıyorum, fazla harcama yapmıyorum ama okumuş bir insanın bu hale gelmesi canımı yakıyor. Üzülüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Plansız programsız günü kurtarmak için üniversite açarlarsa olacağı budur. Gençleri geleceği düşünen mi var sanki, bu kadar verimli topraklarda belki dünyanın üretim merkezi olabilecekken gençlerin belki bir çoğu işsiz, çok yazık, ve sistem değişmedikçe bu katlanarak devam edecek...
    Ortaokul'da sbs zamanlarından beri belki aşırı değil ama ömrüm ders çalışmakla geçti, eşit ağırlıktan meşhur olduğu zaman -belki kendi hatalı tercihim sebebiyle de- pdr furyasına katıldım, tabi atama puanları yükseldi mezun sayısı arttı falan derken mezun olduktan sonra aylarca işsiz gezdim. On tane kariyer sitesinden 200 işe başvuru yapıyorsun, o 200 arasından profilin anca 20 kez görüntüleniyor, o 20 görüntülemeden 10'undan mülakata çağırılıyorsun, çağırdıklarında da hemen Her yer tecrübe ve referans soruyor, sormayan da 6 gün günde 10 saat asgari ücret öneriyor.
    Gönüllü staj vs. ayağına birkaç hafta parasız veya 200 liraya çalıştıktan sonra şimdilerde başka bir alanda part time çalışıyorum, cep harçlığımı çıkarıyorum anca buna da şükür. Bir yandan da kpss kursuna yazıldım, çok ümidim olmasa da son kez deneyeceğim, olmazsa da ingilizce gibi farklı alanlara yönelebilirim, önümü göremiyorum ama hayırlısını diliyorum.
    İşsiz arkadaşlara tavsiye olarak; kariyer siteleri sanıldığı kadar etkili olmayabiliyor, bizzat telefonla arayarak veya işyerine gidip görüşüp elden cv bırakmak daha etkili olabilir. Keza çevrenize eşe dosta haber salarsanız işe girme ihtimali daha yüksek zira ülkemizde bu işler hala bu kanallardan yürüyor. İşkur eşube sitesi de işe yarayabilir. İşsiz kaldığınız süre zarfında boşta kalmayın, zira insan bir vakit sonra düşüne düşüne kendini yemeye başlıyor, gidin halk eğitimin ücretsiz dil kursuna veya başka ilgi alanınız olan ücretsiz kurslara yazılın, hem meşgale olur hem cv'ye katkı olur. Allah gençlerimize kolaylık versin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam çalıştığım yerde bile bir bölgeye iş alımı yapılacaktı iş ilanı sitesinde 500 kişi başvurmuş 15 kişi görüşmeye geldi ve inanmazı zor ama burda bir çalışanın tanıdğı mülakat olmadan işe alındı.

    Durum böyle siz tahmin edin... çok yazık
  • Dostum is var aslinda da durum araya tanidik sokmaya donmus tamamen. Bunu bizzat deneyimledim. Kamuda buna torpil dersin, ozelde tanidik dersin. Maalesef ki durum bu. İsi kapamasan bile o tanidik araciligiyla mulakata cagriliyorsun. Obur turlu is tamamen bosa kurek cekmek, haklisin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.