Şimdi Ara

Mutsuzluk ve Hala Üniversiteye Alışamama (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
1.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Geçen sene ben de böyleydim, üniversite konusunda beklentim fazlaydı sonra beklentilerimin gerçekçi olmadığını fark ettim ve düşürdüm. Bi kaç arkadaş bul kulüplere gir haftasonu çevre şehirleri dolaşın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı bensin küçük bi arkadaş grubum var, samimiyiz, onlarla vakit geçirmeyi seviyorum okulda felan. Fazla kalabalik iyi değildir. Elbet 3 5 kişilik grup bulursun zamanla acele etme.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıkılsanda herkesle muhabbet etmeye çalış

    Mutlaka içlerinden bir kaç kişiyle uyuşursun. Uyuşamazsan bi kontağın olur onun arkadaşı ortama girer onla tanışır kaynaşırsın.
    Kendini çekersen yanlızlaşırsın. Bu ihtimaller ortadan kalkar.
    Sınıfından bulamazsan üst sınıf olur.yada alt... Tabi bu 2 seçenek bir sonraki seneye ve ortak derslere bağlı olarak oluşur:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bandobrass kullanıcısına yanıt
    Ben de üniye büüyük bir şehirden çok küçük bir şehirde okumaya gittim. Şehir benm yaşadığım şehirden çok farklıydı küçüktü tutcuydu sıkıcıydı. Gittiğim gün başladım ağlamaya daha.Sonra okula gittim okulda da dediginiz gibi berkes birbiriyle bi arkadaslik icindeydi yuzeysel iliskiler kuruyorduk ama sanki herkes mukemmel arkadas gruplar sosyllesiyor ssn tekmissin gibi hissediyorsun..Neyse zaman zaman bu gruplar
    Kisilee iliskiler cok degisiyor. Kendini hic sıkma ve akışına bırak bazen hayat hiç beklemediğin bir anda karşına bir dostluk çıkaracak benm mesela bigün okula gittim yine tek başıma oturuyorum yanıma bir arkadaş geldi oturabilr miyim die bir de aynı memlektli çıktık 4 yıl birbirimizi hiç bırakmadık arada yanımıza gelip gidenler oldu ama bazen iki kişi bazen 3 bazen 4 arkadaşlıklarımz devam etti(bundan önce ben de bunu çok yaptım yanına oturduğumda kalkıp gidenler. Bile olmuştu insan kendini çok yalnız dışlanmış ve çaresiz hisseder bilirim ki ben konuşkan güleç arkadaş çevresi olarak vs oyle antisosyal bi insan değilimdir çevremde yakınlarım tarafından eğlenceli sevilen biri olarak tanımlanırım) benm bile başıma geldi yeni ortam yeni bi hayat bamşbaka bir deneyim bunlar bitek sizin başınıza gelmiyor emin olun ilk döneme kadar bu okulu bırakcam die yatakta ağlamktan içim çıkardı.Sonra kaldığım özel apartta oda arkadaşlarımla yavaş yavaş dhaa smaimi olduk çok farklı karekterlerdeydik fakat birbirimizde baI eksiklieri tamamladık illa herkes sizinle aynı kafada olacak die birşey yok bazen hiç ummadığınız insanlarla hiç ummadığınız deneyimler yaşayıp çok farklı gelişimler elde edebilirsiniz insanlarla ilişki kurarken bu bana ne kadar die baştan önyargılı olmayan hayatın akışına kendinizi bırakın sorgulamadan harrket edin zaman zaman ve bun zamanların geçici olduğuna eöin olun ben şun ilk senemde döktğğğm gözyaşlarını hatrlamıyorum mesela son sene ayırılırken yaşadıklarımı hatrlıuorum:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.