Şimdi Ara

Taksim gerçekten istilâ altında (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
10.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
144 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Sen daha yeni gelmişsin..

    Ben 1979 yılından beri Taksim'deyim. İlkokulu Kazancı Yokuşu'ndaki ilkokulda okudum. Biri Gümüşsuyu'ndaki Alman onsolosluğu'nun civarında diğeri de İstiklal Caddesinde olmak üzere Taksim'de 2 tane işyerim var.

    1979 yılından beri Taksim ve İstiklal Caddesindeki değişimi canlı canlı gözlemleyenlerden biriyim.

    Aradaki değişimi görmek istiyorsan Cem Yılmaz ve Mazhar Alanson'un oynadığı "Her Şey Güzel Olacak" filmini seyret..

    Türkiye'de Araplara özellikle Suriyelilere bakış açısı nasılsa Almanya ve özellikle Avusturya'da (başkenti Viyana) yaşayan Türklere bakış açısı aynı. Yaşım gereği 1980'li yıllarda Almanya'da Türklere saldırılar oluyordu. Bunun en güzel örneği 1993 yılında Solingen'de TürkLerin yaşadığı binanın yakılmasıdır. Bu yangının videoları Youtube'da var, seyredebilirsin.

    Almanya'da halen Neo-Nazi'ler var ve bunlarla ilgili haberleri internette bulabilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarski -- 15 Ocak 2020; 13:50:24 >




  • Red_devil33 kullanıcısına yanıt
    adamların fethetme taktiği bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen cumartesi büyükadaya gittik bizde sonbahar nostaljisi yapalım kalabalık olmaz vs kafasıyla. adım atar atmaz Türkçe neydi unuttuk, her yerde şişman araplar, kaba tavırlar. bir ortama girdiğinde bunlar kadar hem görüntü hem yüksek ses hem de kokusuyla varlığını saniyesinde belli eden bir ırk daha görmedim.
  • Hocam sorun ülke genelinde var ve buna sebep olan kararı alanların bunu önceden görememesi gibi bir durum da söz konusu olamaz. 10,000-100,000 kişi alırsın dağıtırsın ülke geneline 1-2 nesil sonra senden farkı kalmaz. Ama milyonlarca alıp bunların belirli bölgelerde toplanıp tümöre sebep olmasına izin verirsen sana direnir ve kendi kültürünü nesiller boyu yaşatır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulan Musk -- 15 Ocak 2020; 15:3:18 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1 yılı geçti gitmiyorum. Midem bulanıyor orada İstanbul’un en pist yeri her türden insana rastlamak mümkün. Ayrıca başınıza bişeylerin gelmesi kaçınılmaz yer devamlı gitarını alıp saçma sapan şarkılar söyleyenlerden midem bulanıyor gördükçe kusadım geliyor, ulan hiç mi işiniz gücünüz yok?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 200ugececekaga

    Bu coğrafya cok uluslu bi cografya. Turkiye cumhuriyeti oncesinde Osmanli donemindede sadece Türklerin oldugu bir cografya olmadi burasi. Cumhuriyete gecildigindede ha keza oyleydi. Eumlar ve ermeniler İstsnbuldalar.

    Bu zamana kadar Suriye’liler icin gitsinler defolsunlar vs hic demedim. Ama nedense son bir yilda artik Suriyelilerden nefret etmis durumdayim. Kaba etlerini yayay yaya gezmeleeinden nefret ediyorum. Kendi ulkelerinden kacan adamlar(!?) birde burda cetelesip kavga ediyorlar. O kadar erkeksen kendi vatan topragini savunsaydin.

    Bir arkadas siyasal islam soyleminde bulunmus. Siyasal islamin bununla alakasi yoktur. Suriyelileri yada savas magdurlarini korumak kollamak insani bi durumdur. Lakin bunu bi stsndarts oturtman gerekirdi.
    Nedeni çok açık. Suriyeliler taşkınlık yapıyor, modern ve eğitimli değil(zaten düşük olan bu seviyeyi daha da aşağı çekiyorlar), yardım almalarına rağmen 4-5 çocuk yapıyorlar, gittikleri ortamlarda saf %100 Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının huzurunu bozuyorlar, içimize işlemişler etnik kimliğimizi bozuyorlar, ülke zaten kalabalık değilmiş ve kendine yetiyormuş gibi hala göç ediyorlar. Hangi ülke olursa olsun milyon kadar insanı göç alırsa ve bu insanlar ne olduğu belirsiz rastgele tipler olursa ve bu insanlar genellikle eğitimsiz ve yediği kaba tüküren tiplerse kimse istemez. Yani suriyelileri istememen seni vicdansız yapmaz haklı yapar rahat ol kardeşim en sonunda defolup gidecekler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan457 -- 15 Ocak 2020; 16:19:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ankara Kızılay meydana gel durum aynı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serdarski S kullanıcısına yanıt
    Dediğine katılıyorum. Zamanında kırmançilerden nefret edilirdi. Şimdi Suriyeliler sevilmiyor, aynı şeyi yurtdışındaki Türkler yapıyor. Düğün konvoyu yapıp trafiği birbirine katıyorlar böyle olunca da ırkçılık yükseliyor. Ondan sonra sevilmeyen bir millet olarak ortaya çıkılıyor. Mevlanın bir sözü var. “Nerede olursan ol, o yerin ruhu ol.” Bunu anlamayan her insan ve millet ırkçılığı hak ediyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haksim ayağa düştü artik ne iş yaparsiniz oralarda. Bitıklerin yuvasi olmuş.
    Haksime gitmeden keşke bulgaristana yunanistana gitseydin gülüm,yazik etmişin kendine

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mertcan y

    Rum musun ?

    Alıntıları Göster
    Değilim. Olsaydım ne fark ederdi? Doğru söylemek için rum falan olmaya gerek yok. Gerçekleri çarpıtmayın ikiyüzlülük yapmayın. Beğenmeyince hemen rum musun falan filan.
  • İkiyüzlülük felan yapmadık zaten duyar kasma boşuna

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara Gençlik Parkı da aynı durumda. Ülke bilfiil işgal altında.
  • The Invasion
    IMDb 5.9/10
  • bu araplar erdoğanın eseri

    o aldı ülkeye onları
  • taksim arap kenti olalı epey oldu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.