Şimdi Ara

Kartal İmam Hatip Lisesinin inanılmaz başarısı (İtiraf) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tigers615

    Valla ben bildiğin düz lise mezunuyum hicbir kurumda da ayrıcalık görmedim açıkçası hor görülen kesimden de sayilmam ama o zaman arkadaşım olan simdi esim olan kişi üniye girerken başını acar çıkartırken kapatırdı ne kadar aci verici olduğunu empati yaparak anlardım buna rağmen zamaninda yanlışlar yapildi diye bir kesmi ayırmak, devlet imkanlarıni bir sınıfa zümreye özel hale getirmek yanlıştır, hatadır hatta kul hakkıdır ama bu kişiler atanma yolu vs şeklinde kurumlarda çalışıyorsa devlet istediği kişi ile çalışabilir. Kimsenin hakki yenmiyorsa benim acimdan sakınca yok.
    "devlet istediği kişilerle çalışır" demissiniz. Devlet özel şirket değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Treth kullanıcısına yanıt
    İşte o yüzden devlet yönetirken siyatet üstü düşünceyi savunuyorum. İdeolojiler devleti yönetmemeli. İdeolojiler geçicidir ama devlet daim olacaktır. Rövanşif duyguyla devlet yönetirken duvara toslayacınca sonuç bambaşka yere götürüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biri torpili, adam kayırmayı savunmuş, devlet istediği ile çalışır demiş. Kul hakkı yiyenleri savunmuş. Bariz bir AKP yandaşı.

    Diğeri sırf İHL diye direkt karalamaya girişmiş, saçma sapan argümanlarla öfkesini kusmuş. Çirkef bir CHP yandaşı.



    Rabbim bu ülkeyi de, milleti de bu iki kirli partinin siyasetinden korusun. Amin.
  • yaşı genç olanlar bilmediği için dalga geçiyor tabi, imamhatipler şu an çöp evet ama önceden öyle değildi.

    Sırasıyla istanbul fen lisesi, galatasaray, kabataş, pertevniyal, adnan menderes anadolu lisesi zamanında ne ise, kartal imamhatip de tamamen aynı derecedeydi. Orası da muhafazakar kesimin dahi çocukları gönderdiği yerdir. Önceden bu tür imamhatipler baya prestijliydi hatta buranın mezunlarına üniversitiler direkt burs verirlerdi, dershaneler seçme sınavlarına öğrencileri girsin diye evlerine davetiye göndertirlerdi öğrencilerin. Şimdilerin liselerden devşirme çakma imamhatiplerini karşılaştırmayın.

    Kadrolaşma konusu hep vardı. Yapacak bir şey yok. Bunu chp de yapıyor ülke hiç kurtulamadı bundan.
  • unutmayın reis de imam hatip mezunu. ve dünyaya önderlik , liderlik yapmakta. evet bunu imam hatip mezunu yapıyor düşünün yaaa

    birde elit sandığınız cehapelilere bakalım. celal şengör diye bir meczup. kendi dışkısını yemekle meşgul.

    arada çok büyük bir fark var.

    teşekkürler akp. teşekkürler reis. teşekkürler bilal.
  • Ben İmam hatiplere karşı biri değilim, muhafazakar bir ailede büyüdüm, Kartal imam hatip gibi okullar yakınlarımızda olsaydı ailem muhtemelen oralarda okutacaktı. Başarılı imam hatiplerde okuyan çok arkadaşım var. Sıkıntı şurada başlıyor. İmam Hatip liseleri neden var "dini bilinçli modern dünyaya ayak uydurabilecek nesil yetiştirmek".

    Dücane Cündioğlu bu çelişkiyi çok iyi açıklıyor. Sorgulanamaz sistemden geleceğe yönelik bireyler yetiştirmek istiyorsan bu çarpıklaşmayla ister istemez yol açıyor. İslam o kadar parçalara bölünmüş ki hiç kimseyi memnun edecek bir sistem oluşması mümkün değil. Birisini memnun edersin karşı taraf seni kafir ilan eder. Göz yumarsın sonrasında kendine dokunmaya başlayınca bağırmaya başlarsın. Abdurrahman Dilipak'ın bu aralar sesi neden fazla çıkmaya başladı çünkü eserini görmeye başladı, çelişkiler dağları geçti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirror of Deception -- 15 Ocak 2020; 16:30:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.