Şimdi Ara

LG 27GL850-B Monitör kullanan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Tasarım ofisiyiz.İşimiz çoğunlukla 3D tasarım (CAD+Render) üzerine ama arada bir proglamama/kodlama da olabiliyor.Günün 18 saati gözümüz monitörde olduğu için yaş 40 olduktan sonra evrim geçirmeye başladık ve normal windows penceresinde bile 60Hz tarama frekansı rahatsız etmeye başladı.60Hz'i bile gözümüz görüyor artık düşünün yani (espri tabi) ;)

    Sistemleri yeni monitörlerle değiştirmek istiyoruz ve şu an için ilk başta 8-10 monitör ihtiyacımız var.Geçen gün vatan bilgisayara gittiğimde LG27GL850-B monitörü gördüm ve beğendim.sRGB, renk gamutu, gaması, izleme açısı güzel ve 144Hz taramsı var ancak kontrast biraz yanıltıcı geldi.2K yada 4K olması bizim için çok önemli değil.FHD olsun ama tazeleme oranı ve renk düzgünlüğü iyi olsun yeter.

    Bu monitörü kullanan, özellikle 2'li yada 3'lü kullanan var mı? Bizde mesela aynı monitörden 5 adet var 3'ü aynı diğer 2si farklı gösteriyor.Garip bir durum ama oluyor maalesef.
    Artıları/eksileri konusunda bilgi paylaşımında bulunan olursa çok memnun olurum.







  • Hocam ben kullaniyorum ancak yanyana birkac tane koyup denemedim. Gaming perspektiginden bakildiginda segmentinde oldukca basarili. Elbette bir Fald monitor gibi degil.. kontrast degerleride panel tercihinden oturu vasat. Ancak panel hizi, renkler gsync uyumu falan cok iyi. rtings detayli incelemesini yapmıştı. Google dan model numarasi ile ararsaniz çıkacaktır

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • AskN0More A kullanıcısına yanıt
    Bilgiler içşn çok teşekkürler.
    Monitörü beğenmesine beğendim orada bir sıkıntı yok.Sadece günde 10 saatten fazla kullanacağımız için göz yorgunluğu ve izleme açısından kaynaklı renk yanılsaması vb. gibi sorunlar yaşar mıyım acaba diye düşünüyorum.Tabii bunu da alıp 1 hafta kullanmadan anlayamam.O yüzden uzun süreli kullanan varsa tecrübelerini bilmek istedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Charmlander kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Ben soylediginiz yonde bi sorunla karsilasmadim. Fiyatina gore piyasada alabileceginiz en iyi cihazlardan biri diyebilirim. Yaninda chg70 ile beraber kullaniyorum. Kontrasti saymazsak daha iyi bir monitor bence

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • AskN0More A kullanıcısına yanıt
    Anlaşılan ilk etapta 2 tane alıp deneyip öyle göreceğiz gibi duruyor.Tamam memnun kaldık dediğimizde korktuğum nokta diğer 8ini alınca renk gamutlarının farklı olabilmesi.Umarım o problemi artık çözmüşlerdir panellerde de bir sıkıntı olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Charmlander kullanıcısına yanıt
    Buna bir garanti vermek cok zor tabi. Ozellikle ayni serideki urunlerin boyle bir sorun yasayacagini dusunmuyorum ama insan yapisi bu... uretim sureci, kalite kontrol surecleri gibi asamalarda dusunuldugunde konu genis..

    Bencede 2-3 tane alip gerisini tecrubenize göre kararlastirmaniz daha keyifli olacaktir. Devaminida ayni serinin devami gibi ayni yerden alabilirsiniz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Monitörden memnun kaldınız mı aynısını almayı düşünüyorum da. Kullanım amacım yazılım.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.