Şimdi Ara

EVO 2 katlanabilir Drone modeli DJI’a rakip oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Ticari Drone sektörünün açık ara lideri DJI olsa da farklı firmalar rekabeti ısıtacak modeller çıkarmaya devam ediyor. Autel Robotics katlanabilir yapıdaki EVO 2 Drone modelini CES 2020 fuarına getirdi.



    EVO 2 özellikleri



    EVO 2 modeli motorları katlandığı zaman çantanıza sığacak hale geliyor. Özellikle kamera ve görüntü işleme tarafındaki yetenekleri ile DJI muadillerine kafa tutacak yapıda. EVO 2 modeli 3 farklı versiyon ile gelecek.



    Ayrıca Bkz.AirPods ile kapışacak JBL TUNE 220 TWS ülkemizde satışa sunuldu



    Standart EVO 2 versiyonu 0.5 inç CMOS sensör barındırıyor. Sensör 6K ve 8K çözünürlük seçeneklerine sahip. EVO II Pro versiyonu 1 inçlik CMOS sensörde 5472x3648 piksel çözünürlük sunuyor. EVO 2 Dual ise aynı 0.5 inçlik CMOS sensörün yanına bir de FLIR termal kamera ekliyor.



    EVO 2 tek şarj ile 40 dakika havada kalabiliyor. Ulaşabildiği hız ise saatte 70Km. Görsel işlem sensörleri ve sonar sensörleri sayesinde EVO 2 modeli aynı anda 64 nesneyi tanımlayabiliyor, engellerden kaçınıyor ve güçlü rüzgarlara karşı durabiliyor. Henüz EVO 2 için çıkış tarihi açıklanmadı.



     



     



     










  • Sağlam bir rakip.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güzel yapmışlar ama fiyatıda güzel olur umarım

  • dji fiyat aralığıyla gelirse insanlar buna yönelmezler

  • Aynı özelliklere sahip dji modellerinden fiyat olarak yarı yarıya ucuz oluyor autel. Evo modeli harikaydı evo 2 ile modelleri ile diğer firmaları ağlatıyor.

  • Cihazı alıp deneyen oldu mu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel açıklama olmuş. yaklaşık 2000 dolar fiyat seviyesi var sanırım.
    bir konu flir in termal kamerası takılabilir denmiş ama hangi modeli acaba. zira drone üzerinden yüksekten iş yapabilecek flir duo2 pro termal kamera 650gram civarı ağırlığa sahip.
    Türkiyede bu kamerayı entegre edilebilen bir drone modeli üretiliyor ama daha büyük bir hexacopter. Linki buradahttps://tr.mriha.com/raven/
    Arama kurtarma operasyonları için bu Raven Dron iyi iş çıkartabilir. Zira uzun uçuş süreleri de önemli bu tip operasyonlarda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.