Şimdi Ara

Parmak izi okuyuculu Samsung Portable SSD T7 Touch duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • SSD pazarının lideri konumundaki Samsung, beğenilen Portable SSD T taşınabilir depolama serisine uzun bir aradan sonra yeni bir üye ekledi. CES 2020 fuarında tanıtılan Samsung Portable SSD T7 modeli güvenliğe odaklanıyor.



    Samsung Portable SSD T7 Touch özellikleri ve fiyatı



    Portable SSD T5 modeli yaklaşık 3 yıl önce tanıtılmış ve Samsung bu ürünün üzerine bir güncelleme çıkmamıştı. Aradan geçen zamanda serinin temel dinamikleri oldukça değişti.



    Ayrıca Bkz.Artık sefer tasları da teknolojiye ayak uydurdu



    Samsung Portable SSD T7 modelinin firmanın 136 katmanlı V-NAND bellek modüllerini temel aldığı tahmin ediliyor zira Portable SSD serisi biraz daha test amaçlı oluyor. Hızlı iletişim için NVMe SSD kartları USB 3.2 Gen 2 köprüsüne entegre edilmiş. Okuma hızlarında 1050MBps seviyesi, yazma hızlarında ise 1000MBps seviyesi yakalanıyor.



    256-bit AES şifreleme ile verileri koruyan Samsung ayrıca bir parmak izi okuyucu da entegre etmiş. Böylece güvenlik seviyesi yukarı taşınmış. Model parmak izi ve standart olmak üzere iki versiyon halinde satılacak. Parmak izi versiyonda bildirim amaçlı Motion LED aydınlatma da yer alıyor.



    Parmak izi barındıran Samsung Portable SSD T7 Touch versiyonu satışa çıkmış durumda. 500GB için 130$, 1TB için 230$, 2TB için ise 400$ fiyat etiketi belirlenmiş. Standart versiyon ise yaz aylarında piyasada olacak.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.