Şimdi Ara

Note 8 Pro 128GB, Mi 9T 128 GB, Reno 2Z

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 3000 liraya kadar telefon almayı düşünüyorum. Aklımda Note 8 Pro 128GB, Mi 9T 128GB, Oppo Reno 2Z var. Mi 9T'ye hafıza kartı takılmadığı için 64lük düşünmüyorum.

    Sizce Note 8 Pro 2200 lira, Mi 9T ise 2800 lirayken aradaki 600 liralık farkı vermeye değer mi?. Aslında Reno 2Z işlemci hariç her anlamda daha iyi bir telefon ama işlemciden dolayı pek sıcak bakmıyorum. Normalde yurt dışı Mi 9T Pro çok uyguna geliyor ama garantisinin olmaması büyük risk. Aldıktan birkaç gün sonra bozulursa para çöpe gidecek. Siz ne tavsiye edersiniz?

    Telefonu ağırlıklı olarak multimedya üzerine kullanıyorum. Film, dizi, video izlemek, müzik dinlemek üzerine kullanıyorum. Kamera, GPS, NFC önemli, oyun ise pek oynamam. Sizce 600 liralık farkı Mi 9T'ye vermek mantıklı mı? Yoksa direk Note 8 Pro alıp geçeyim mi? Aklımda Meizu 16th de vardı ama bataryası düşük olduğu için onu eledim. Bir yandan da yeni çıkacak telefonları mı beklesem diyorum. Kararsız kaldım. Alacağım telefonu garantisi bitene kadar kullanmayı düşünüyorum. Teşekkür ederim.

    Edit: Fiyatı nedeniyle Mi 9T 64 GB aldım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi healthypatient -- 14 Ocak 2020; 18:27:57 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Vereceğin farka değmez,note 8 pro alıp geçebilirsin.İki cihazında kameralarıda benzer sonuçlar ortaya koyuyor.Video da ise ikiside tökezliyor note 8 pro'da odak problemi olabiliyor,aynı şekilde mi9 t ise kare atlıyor,fotoğrafta iyiler ama video konusunda iki cihazda stabil değil.Reno 2z ise sunduğu özelliklere göre fiyat fazla ve mtk platformuna 3000 ve üstü verilmez.
  • Teşekkür ederim cevabınız için. Ben de Note 8 Pro'ya daha yakınım. Reno 2Z'yi teknoloji marketlerinde biraz inceledim. Tasarımını, ekranını, kamerasını 9T'ye göre iyi buldum. Arayüz de daha güzel gözüküyordu ama dediğiniz gibi işlemcisi ve fiyatını düşünecek olursam sıcak bakmıyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam işlemci falan deniliyor ama gündelik kullanımda bunu ne kadar farkediceksiniz? Oppo reno2 z şuan hepsiburada da 3 bin lira ve bence kalite ve tasarım olarak diğer iki telefondan da iyi. Kamerası da bence iyi. Ben olsam Oppo Reno2 Z tercih ederdim. Çok araştırdım ben de ama bi karar veremedim açıkçası. LG G7 ThinQ alıcam galiba.
  • Muqarnas kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim hocam. Aslında haklısınız. Günlük kullanımda ben de pek fark edeceğini düşünmüyorum. Uzun süredir bekliyorum, takip ediyorum. Ama son zamanlarda siteler kampanya yapmıyorlar. Dün gece Reno 2Z Trendyol'da 2850li fiyatları gördü. Ama almadım. Bu hafta sonuna kadar almayı düşünüyorum. İnşallah iyi bir fırsat yakalarım. Durumu göre Reno Z2, Mi 9T ya da Note 8 Pro'dan birini alacağım. G7 ise zamanında 2800 civarında seyrediyordu ama bir anda yükseldi fiyatı. Gayet güzel bir telefon bence. LG G2, G3, G5 kullandım ve arayüzünü de seviyorum LG'nin. Yalnız bataryası düşük kaldığı için düşünmüyorum.
  • healthypatient H kullanıcısına yanıt
    Evet bataryası 3000 mah ama ekran %35 tasarruf sağlıyor gibi bi iddiaları var. İnanın uzun zamandan beri bakıyorum, hepsiburadaya giriyorum telefon kısmı üstten aşağı bütün sayfalarda sanki aynı telefon varmış gibi hissediyorum. Tek elle kullanılacak bir cihaza yöneldiğim için aslında lg'yi düşünüyorum. Zamanında g3 beat kullanmıştım üzmemişti. Bence telefonları elinize alın inceleyin ufak tefek rakam olaylarına takılmayın. Nitelik nicelikten her zaman öndedir.
  • Mi 9t kullanıyorum ve sorunu yok şuan. Video konusunda evet hiç hoş değil fakat fotoğraf tarafında çok tatminkâr. Telefondan ne beklediğiniz çok önemli. Konfor istiyorsanız mı 9t ekran içi parmak izi okuyucu olarak daha kullanımı kolay. Çentik olmadığı için göze daha hoş geliyor. Ekran kalitesi olarak da mı 9t önde işlemci anlamında yeni trend işlemci fakat bu demek değil ki note 8 pro işlemcisi kötü. Kötü diye bir şey yok zaten. Öyle olsa piyasaya sürmezler. Şimdi siz tutup bu telefonu 8 10 sene kullanmayacağınız için işlemci mevzusuna takılmayın. Tasarım olarak ekran olarak mı 9t kamera olarak ikisi de 12 megapiksel sensör kullanıyor gerisi yazılım. İyi alışverişler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu soruyu aslında mi9T den yana kullanacaktım ancak tam olarak beklentiniz neler bu soruyu sorduktan sonra cevabını alacağınızı düşünüyorum şimdi o paraya herşeyi mükemmel telefon bulmak zor illaki birşeylerden feragat etmek gereklidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.