Şimdi Ara

steelseries arctis 3 mikrofon sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
8.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • yaklaşık 1 hafta önce steelseries arctis 3 aldım ancak discord'tan arkadaşlarla konuşurken sesim karşı tarafa çok kötü gidiyor. sürekli olarak nefes sesi olduğunu söylüyorlar ve sesim de sanki burnumda et varmış gibi çıkıyor. 2019 editionlarda steelseriesin kendi programını kullanamıyoruz, bu da 2019 olduğundan dolayı nereden ayarlayabileceğimi bilemedim. yardımcı olabilecek var mı?



  • İyi günler, sorununu çözebildin mi?
  • panzayko P kullanıcısına yanıt
    çözemedim. epey bir zararına satmak zorunda kaldım kulaklığı iade edemediğim için. sakın almayın bu ürünü, beş para etmez. ürün hakkında hiç olumsuz inceleme yok çünkü çok iyi reklam yapıyorlar ama ürün resmen çöp. 150 liralık bir kulaklıktan tek farkı kullanışının rahat olması.

    şimdi ss arctis 3'ten daha ucuza almış olmama rağmen çok daha memnun olduğum logitech g432'yi kullanıyorum ve aralarında dağlar kadar performans farkı olduğunu söyleyebilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DDempseyRoll -- 4 Mayıs 2020; 15:5:25 >
  • bu forumdada onca olumlu yorum gördüm, anlaşılan onlarda kazıklanmış milletide bu bataklığa çekmek için öyle bir yorum yapmışlar. bende iade işlemlerine başlıyorum...
  • hocam hijyen açısından iademi kabul etmediler benim ama sen iade edebilirsin umarım. hayatımda bu kadar overrated bir ürün görmedim. ürün hakkındaki inceleme ve yorumların %90'ı çok olumlu ama özellikle fps oyunu oynayanlar için ses performansı kesinlikle yetersiz ve burada da yazdığım gibi mikrofonu da çok kötü. bu duruma o kadar çok bozuldum ki bi ara "neden ss arctis 3 alınmamalı" diye video çekmeyi düşünüyorum
  • Dostum uzun zamandır o bahsettiğin kulaklığı memnuniyetle kullanıyorum bu ses muhabbeti senin kullandığın ses kartına kadar etkiliyor. yani lafın kısası hemen yargılamayıyacaksın bak ben çok memnunum hem yayın olsun hem video kaydı hem discord olsun mükkemmel temiz bir ses veriyor :)
  • hemen yargılamıyorum zaten çoook araştırdım merak etme. ses kartına göre etki ettiğini biliyorum ama öyle tanıtsınlar o zaman? 500 lira olan bir kulaklığın neden ses kartı olmaz bunu açıklasınlar. bu fiyat bazında tüm kulaklıklar yanında kendi ses kartlarıyla gelir her zaman. mesela şuan kullandığım kulaklığı da ses kartı usbsi ile değil de normal jak ile bağlarsam yine ses kalitesi düşüyor hâliyle.

    bağladığın anakarttaki ses kartı kaliteliyse veya harici bir ses kartı usb ile kullanırsan zaten her kulaklıktan iyi performans alırsın. bu ürünle alakalı bir durum değil ki

    SS 5, SS 7 falan güzel olabilir bilemiyorum ama SS 3 (2019 Edition) kesinlikle fiyatını hak etmeyen bir ürün. özellikle FPS oyunu oynayanlar uzak dursunlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DDempseyRoll -- 18 Mayıs 2020; 20:24:4 >
  • Bu ürünü bende aldım ve arkadaşa kesinlikle katılıyorum. 20 tl lik bimde satılan ürünlerin bile mikrofonu çok daha iyi.
  • Biraz konuyla alakasız ama 350-400tl civarı bi headset bakıyorum,tesadüfen sizin konuyu gördüm,eğer araştırdıysanız bana bu aralıkta önerebileceğiniz bi kulaklık var mıdır?(ss3 kötü oldugunu öğrendiğim iyi oldu )
  • u shall not pass U kullanıcısına yanıt
    hocam ben bu ss 3'ten kurtulduktan sonra 400TL'ye logitech g432 almıştım yukarıda belirttiğim gibi ancak şimdi fiyatı çok yükselmiş. indirimle falan 400 civarına yakalarsan kesin al bence çünkü çok memnunum. fps oyunlarında çok iyi ses kasıyorum ve mikrofonu da işimi görüyor.
  • ss arctis 3 kullanıyorum ben de arkadaşın dediği her şeye kesinlikle katılıyorum, iphone 7 kulaklığım var arctis 3 ten iyi, discordda arkadaşlarımla konuşurken telefondan bağlanıp iphone 7 kulaklığımı takarak konuşuyorum artık, Hunt:Showdown oynamaya başladım, tamamen ses kasmaya odaklı bir oyunda hangi sesin nerden geldiğini bile ayırt etmekte zorluk yaşıyorum bu kulaklıkla. En kısa zamanda HyperX Cloud2 almayı düşünüyorum. Arctis 3 düşünenlere de tavsiye etmiyorum.
  • Arkadaşlar ek olarak şunu söyliyim, bu mikrofonun sesi algılamaması gibi şeyleri steelseriesin instagram sayfasında bir gönderiye yorum olarak yazdım, hemen ardından yorumumu silip beni engellediler.
  • Flakel kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun. maalesef ben de sorun yaşarken instagram hesaplarına ulaşmaya çalıştığımda bana da geri dönüş yapmamışlardı.

    şuanki kurda bu ürün 700TL'ye satılıyor ama hâla en çok satılan ürünler listesinde. trajikomik
  • satıp yeni bir şey almak istiyorum ama çok kararsızım hyperx core strig modelindede aynı sorunlar varmıs.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Flakel kullanıcısına yanıt
    hocam o ürünü denemediğim için bir şey diyemem ama ben bu kulaklığı sattıktan sonra logitech g432 aldım, performans olarak gayet memnunum. istersen bir bak sen de. fiyat olarak arctis 3 2019'dan 200 lira daha ucuz. kendi ses kartıyla birlikte geliyor ve kendi yazılımı mevcut



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DDempseyRoll -- 28 Eylül 2020; 12:5:24 >
  • Dostum şu sorunlar mevcut mu üründe sattıktan sonra boşta kalmak istemiyorum ondan soruyorum, vakit ayırırsan çok sevinirim cevaplamak için şimdiden teşekkürler.
    1) arctis 3'de dc de konusurken ismimin etrafı biraz geç yeşile dönüyordu bende kelimenin başını karşıya iletmiyor sanıyordum logitechtede böyle bir sorun var mı?
    2) mikrofonu tuştan kapatsam dahi DC de biri konustugu zaman benimde ismimin etrafı yeşil oluyor logitechte böyle bir durum var mı?
    3) mikrofon kalitesi nasıl arctis 3 deki gibi sesi boğuk mu veriyor karşıya ?

    şimdiden teşekkürler.
  • Flakel kullanıcısına yanıt
    o saydığın sorunları hiç yaşamadım logitech g432'de. ancak mikrofon sesi olduğu gibi iletiyor karşıya, mikrofon bassı arttırılmıyor. bu benim için sorun değil ama sesini kalınlaştırmak falan istersen harici program kullanmak zorunda kalabilirsin.

    mikrofonu kullandığın programdan desibel ayarı yapmazsan tüm sesleri alıyor. ben discorddan -45'dB ayarında kullanarak gayet temiz konuşabiliyorum karşıdakilerle, çevre sesleri hiç almıyor, böylece bas konuşa gerek kalmıyor. video çekmek vs. istersen yine kullandığın program üzerinde dB ayarı yaparak gayet temiz ses alabilirsin. tabi temiz sesten kastım profesyonel seviyede bir mikrofon değil yanlış anlama

    steelseries arctis 3 mikrofon sorunu

    bu da logitech programının arayüzü. burada şuan default ayarları kullanıyorum ama fps oyunu oynayacağım zaman gelişmiş ayarlara girip ayak seslerinin artmasını sağlayabiliyorum cs go vb. oyunlarda



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DDempseyRoll -- 28 Eylül 2020; 21:39:59 >
  • DDempseyRoll D kullanıcısına yanıt

    Yasadigin sorunun bir farkli versiyounu bende yasiyorum. Sesim karsi tarafa cok kisik bir sekilde gidiyor neredeyse discord da duyamiyorlar. Asus Tuf B550 anakart kullaniyorum, zannedersem ses kartli usb converterlar olmadan bu kulaklik adam olmaz. Gidip 110 TL ye usb converter alana kadar Rampage Cashe aldim 160 TL ye. Normalde Jabra 75t kullandigim icin pasalar gibi rampage isimi goruyor. Bir daha da steel series hic bir urunune dokunmam, elimi surmem.

  • Mikrofon konusunda tamamen katılıyorum benim yaşadığım en büyük sorun arada sırada sesim kısılıyor vb. ama ses kasma konusunda bence gayet iyi.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.