Şimdi Ara

İran Nükleer Anlaşmadaki Taahhütlerin Hiçbirisine Uymayacağını Duyurdu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Son dakika haberine göre, İran hükümeti nükleer anlaşmadaki taahhütlerin hiçbirisine uymayacağını duyurdu.

    İran hükümetinden yapılan yazılı açıklamada, Tahran yönetiminin nükleer anlaşmadaki tüm taahhütleri askıya aldığı belirtildi.

    İran'ın bundan sonra uranyum zenginleştirme, depolama, araştırma ve geliştirmeyle ilgili hiçbir taahhüde uymayacağı ifade edildi.

    Açıklamada, İran'ın santrifüj sayısında hiçbir sınırlamaya gitmeyeceği, ülkenin, nükleer programı da teknik ihtiyaçlarına göre uygulayacağı kaydedildi.

    İran yönetiminin Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı ile çalışmaya devam edeceği belirtilen açıklamada, yaptırımların kalkması ve menfaatlerin temin edilmesi halinde Tahran yönetiminin anlaşmaya dönmeye hazır olduğu bildirildi.

    (AA)



  • o zaman toprağınız bol olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: buradan bir taytlı geçti

    o zaman toprağınız bol olsun.
    Tomahawk ve THAAD ile..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iran'ın elinede iyi koz geçti bölyece..onlar için bu nükleer proje her geçen yıl sıkılan bir urgan gibiydi,abd süleymani gibi önemli bir ismi öldürünce iran "kime ve niye" sorusunu sormya başladı..İran için uranyumu zenginleştirmek kendi imkanları dahilinde çok kolay.Belli bir seviyede yapılacak tatkik başlıklı nükleer füzeleri yapmak çok kolay dolayısıyla abd ve avrupanın bunca yıl iranın üstüne gitmeleride bu yüzden.Misal taktik nükleer başlıklı bir füze bir abd üssüne atılsa sadece o alan ortandan yok olur.Hiroşima ve nagazaki gibi büyük ölçüde bir tahribat olmaz.İran'da kalkıp tüm ülkeyi yok edecek bir füze yapacağını sanmam zira kutsal saydığı bir çok yer var yanıbaşlarında.Olay israile karşı gözdağı vermek,iran nükleer bir güç olursa israil yerinde durmaz,abd yi ortadoğuya çektikçe çeker.




  • DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt
    Rusyadan dost olunmayacagini anlamis.adamlar cok sessiz kaldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.