Şimdi Ara

WhatsApp'e de reklamlar geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
1.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
     
    1 milyarı aşkın aktif kullanıcı sayısı ile dünyanın en çok tercih edilen anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp için her yıl kullanıcı deneyimini iyileştirmesi beklenen pek çok yeni özellik yayınlanıyor ve bazıları kullanıcıları hiç ama hiç hoşnut etmiyor. Bunlardan bir tanesi de önümüzdeki günlerde yayınlanacak olan ve şirketin geçmişte de söz etmiş olduğu "durum reklamları".
     
    İsminden de rahatlıkla anlaşılabileceği üzere bu WhatsApp'in yakında kullanıcılara çeşitli reklamlar göstereceği anlamına geliyor. WhatsApp reklamları, ilk olarak Hollanda'da gerçekleştirilen Facebook Pazarlama Zirvesi(FMC) 2019'da ortaya çıkmıştı.
     
    FMC'de şirket, WhatsApp reklamlarıyla alakalı olarak, bahsi geçen reklamlarda kullanıcıların reklamla birlikte reklam verenlerin adını da görebileceklerini açıklamıştı. Ayrıca kullanıcıların reklamları yukarı kaydırarak daha detaylı bilgi alabilecekleri kaynakları ziyaret edebileceklerinden de söz edilmişti. Yani WhatsApp durumlarındaki reklamların çalışma prensibi Instagram Hikayeleri ile tamamen aynı.
     
    Tıpkı Instagram'de olduğu gibi WhatsApp'de de kişilerinizin durum paylaşımlarında gezerken karşınıza çeşitli reklamlar çıkacak.
     
    WhatsApp çıkış yaptığı ilk günden bu yana kâr amacı gütmediğinin ve kullanıcıların verilerini toplamadığının taahhüdünü veren bir platform olduğu için bu tarz bir U-dönüşü yapması pek çok kullanıcıyı hayal kırıklığına uğratabilir ve uygulamanın tahtını sallayacak miktarda olmasa da hatırı sayılır sayıda kullanıcısını kaybetmesine yol açabilir.







  • Mesajlaşma sayfalarında olmadığı sürece çok problem değil.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Telegramcı tayfa gelmeden ben cevabımı vereyim
    -Dostum telegramın çok daha iyi olduğunu biliyorum. Fakat benim rehberimde kullanan yok. Bazı insanlar 16gb telefon kullanıyor. Zaten azıcık olan hafızalarına neden sohbet uygulamasını bile çifter çifter kursunlar? Telegram, anca Whatsapp ülkemizde yasaklanırsa popülerlik kazanır. Popülerlik kazanırsa emin olun Whatsapp'tan daha da vahşi kapitalist olurlar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Durum murum bilmem ben mesajlara gelirse de direkt silerim zaten nefret ediyorum su dandik uygulamadan cit cit cit gereksiz mesajlasma seysi..

  • Yıl 2020 oldu hala whatsap mı kullanıyorsunuz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Facebook neye elini atsa kurutuyor zaten beklenen bişeydi bu.

  • Zamanında ios için para verip almıştım uygulamayı. Hem para verip hem de reklam görmek istemem açıkçası

  • gelsin istediği kadar reklam, Watusi kullanıyorum geliştiricisi bunuda halleder.
  • Güzel alternatif ne var

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayatımız reklam olmuş artık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gun

    Mesajlaşma sayfalarında olmadığı sürece çok problem değil.
    Ben biraz daha tutucuyum bu konuda. Evet durumlarda hatta her durumda bir kere de reklam gösterse bile umursamam sorun etmem ama mesaj sayfaları dışında da profil ve görüşmelerin oldugu sayfa şu alt alta sıralı kişilerle olan sohbetler sayfasınında altında üstünde yanında reklam istemem. Bunun harici dediğim gibi durum sayfasında istediği gibi at koştursa zerre üzülmem kaldırabilcek olsam kaldırırdım ö zelliği
  • WhatsApp'e???

  • Arkadaşlar hangi model telefonu kullanıyorsunuz bilmiyorum ama dns kısmına şu adresi girerseniz hiç bi şekilde reklam çıkmıyor. Bende bi anda kesildi reklamlar çok memnunum. Abim de huawei kullanıyor o da denedi çalışıyor. Kuzen xiaomi kullanıyor dns ekleme yerini bulamadık. Siz de deneyin sonucu yazarsanız buraya


    WhatsApp'e de reklamlar geliyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flegga34 -- 5 Ocak 2020; 21:2:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerli mesajlaşma uygulaması yapicam adı SOGO olacak...
    Sosyalleş...
    Organize ol...
    Güncel kal..
    Ortam kur...

    Bittin sen WhatsApp

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WhatsApp'ın mottosuydu reklamsız mesajlaşmak, Facebook aldığında kurucu ayrılıp kendi alternatif sohbet uygulamasını yaptı ama pek tutmadı tabii, hala aktif bu arada.https://signal.org/ Fakat teknik olarak bakınca reklamlar hala sohbeti etkilemiyor, hikayeleri kullananlar için Keza Facebook, WP For Business'dan sonra bir gelir kapısı daha üretmesi gerekiyordu, bunu sohbet içine reklamla yapamayacağı belliydi...

  • WhatsApp'ı zaten insanlar kullanıyor diye mecburiyetten kullanıyorum. Artık iş, proje, okul vs. bile WhatsApp gruplarından hallediliyor. Bizim üniversitede koskoca hocamız ders için derse özel WhatsApp grubu kullanıyor okulun koskoca online sistemini kullanmak yerine duyurular vs. oradan. Şaka gibi bi' hocamız var sırf bu yüzden bile WhatsApp kullanmak zorundayım. Neymiş online sisteme girmeye yazmaya vakti yokmuş.
  • Pazarladığı verilerimizden gelen para tatmin etmiyor demek daha.s

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • WhatsApp, Facebook, Messenger, Instagram. Hepsini toplasan 200 mb falan tutar. Toplam piyasa değeri yaklaşık 200 milyar dolar vardır herhalde. Kişisel verileri sat, yapay zekayla yönlendirme yap, reklam al, akşam da para say...

    Ulan ne güzel işler var be!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kişisel bilgilerimizi ve yazışma içeriklerimizi satmak yeterince kazandırmıyor mu da, bir de reklam göstermeye başlayacaklarmış???

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • darkhair kullanıcısına yanıt
    16gb telefon kullanan whatsapp silsin çünkü telegram bütün yazışmayı bulutta saklarken whatsapp telefon belleğini kullanır. Whatsapp da chace silinirse o resimler medya dosyalarına bir daha ulaşamazsınız telegramda silin bir yıl önceki resmi istediğiniz zaman tekrar açın isterseniz son bir hafta dışında kalan bütün medyaları otomatik olarak telden silsin siz istediğiniz zaman geri yüklesin işte böyledir telegram :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.