Şimdi Ara

Samsung Qled 70R 55” hdmi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, 3 gün önce cihazı satın aldım. Genel olarak çok memnunum. Görüntü kalitesi ve kanal geçişleri, internet tarayıcısı vs.
    Fakat sorun konsol bağladığımda yaşanıyor. Nintendo switch bağladığımda 2-3 saniyelik hdmi kesintileri oluyor. Her geçen gün daha çok sıklaştı bu problem. Otomatik açılan oyun modunu ayarlardan kapattığımda o gün birdaha sorun yaşamadım. Bugün tekrar yaşamaya başladım. Konsolun kendi ayarlarından 720p ye çektim şimdi yine sorun kesildi fakat yarın yine başlar diye düşünüyorum. Yatak odamdaki 32” philips tvde hiçbir sorun yaşamadan kullandığım konsolu bu tvye bağladığımda sürekli sorun yaşıyorum. En sonunda konsolu hiç görmemeye bile başladı. Farklı hdmi girişlerinide denedim. Şans mı yine dün oyun modunu kapattığımda düzeldiği gibi denk mi geldi bilmiyorum ama kaynağını çözmeden her gün karşıma çıkacak gibi. Sebebini yada çözümü bilen var mı?



  • Bende de kendi uydusu canlı gösteriyor harici uy Digitürk bağlı aynı performansı vermiyor mat bir görüntü veriyor neden cozemedim ayarlarda bir sıkıntı yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.