Şimdi Ara

Arabası Olup Heryere Yürüyerek ve Tanıdıklarının Arabasıyla Giden Adam (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
4
Favori
26.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
175 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hoksi

    var böyle tipler.Orjinal koltuklar kirlenmesin diye bayi çıkışı kılıf taktırmıştı tanıdık 3 yıl bindi sattı arabayı askfjaksf 2.sahibi tertemiz koltuklarla kullanıyor ...

    Yüzyılın paradoksu aklıma geldikçe gülerim.
    2017 de sıfır aldığım aracı geçen hafta sattım alan arkadaş neden kılıf kullanmadın vs dedi bak buralar çökmüş şurda leke var diyip fiyat kırma yoluna dedim benim g....ün altında eskimeyecekse neden bu kadar para verdim bu arabaya dedim sıfır alacaksan plaza orda hocam dedim ? Sustu kaldı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoctorEconomy -- 4 Ocak 2020; 16:18:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DoctorEconomy kullanıcısına yanıt
    Benim de mantığım bu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Celalcım ben komsun..
    Oldumu şimdi buralara beni şikayet etmişin. .
    Gel bunları bir cafede yüz yüze konuşalım.
    Ayıp ayıp yakıştıramadım sana
    Gel beni evden arabanla alda buluşalım....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzin parası sorun olabilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı benım babam boyle bırısı ve bu konu yuzunden kendısıyle çok tartıstım.

    2010 da sıfır aldıgı araba 2020 de 10.000km yenı oldu. Yemın ederım onu da ben surdum kendısı toplasan 1 km bıle surmedı arabayı. Her gun arabayı silip gölge nereye gıderse arabayı oraya surup park eden hasta bır adam.

    Ornegın sabah baska yere ogleden sonra baska yere park edıyordu arabayı. Hatta bır ara arabayı brandaya gecırıyordu. Bır yere gıdecegımız zaman gunesın altında 1 saat brandayı çıkarmasını beklıyordum.

    Arabanın sileceklerını bıle cıkarıyordu, yazın yagmur yağmadıgı ıcın. Bırkaç defa yaz yagmuruna yakalandık yolda, yagmurun altında sağa çekıp sılecek takıyordu.

    Arkadaşlarıyla balık tutmaya gıdıyorduk kendı arabası arkadasının evıne park edıp arkadasının arabasıyla gıdıyorduk denıze. Kendı arabasını sürmeye kıyamıyordu. Bu arada araba lada nıva arkadaşlar hanı tam da bu işlerın arabası.

    Bır yere gıdecegımız zaman arabayla gıtmıyordu hep kavga edıyordum bu yuzden. Madem surmeyeceksın ne dıye aldın bunu dıyordum. Tep yaptıgı arabayı silmek ve gölgeye park etmektı. Dedıgım gıbı 10 yıl gectı araba sadece 10k km suruldu onu da ben surdum yazları yanına gıttıgım zaman.

    Kendısıne şampuan krem vb. urunler almıyor cımrılıkten ama araba ıcın yemın ederım 1 dolap dolusu şampuan,krem pasta cıla vb. urunler almıstı.

    Boyle cımrı ınsanlardan nefret edıyorum ıster babam olsun ıster baskadı fark etmez. Sabahın köründe kalkıp arabayı siliyordu. Hanı sabahları arabanın ustu nem olur ya, o nem kurumadan kalkıp arabayı silerdı ama hıcbır yere surmezdı korkudan.

    Edit: Arabanın koltuklarının ustune hep örtu serıyordu. Gaz,fren ve debrıyaj pedalı çizilmesın dıye uzerını koli bantıyla bantlamıştı.

    Toz camları çizer diye camları açmadan once hepsını bezle silerdi. Bır yere gıdecegımız zaman abartmıyorum en az 1 saat arabayı silmesiyle, uzerındekı brandayı çıkarmasıyla sonra o brandayı katlayıp bagaja koymasıyla ugrasırdık.

    Yok kapıyı yavas kapat yok ayagına dıkkat et ınerken soyle ın binerken soyle bın. Sankı askerdeydık anasını satayım. Alt tarafı lada nıva, mıllet bunu 2. araba olarak alıp daga taşa suruyor bu sankı s class mış gıbı tapıyordu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 4 Ocak 2020; 17:25:26 >




  • Arabası varken çocuklu şekilde gezmeye arabasız gidiyorsa da ne bileyim. Görüşmeyi keserdim ben. Ya çok cimri malının kölesi olmuş, ya da uyanık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 Aralık'ta aldığım arabamla 4600 km geçtim.
    Binmeyeceksem, gezmeyeceksem niye aldım?

    Böyle küçük hesaplar yapan insanlardan uzak durun bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla benim altimda 2017 cc var tuvalete bile onla giderim yarina cikacagimizin garantisimi var dunya mali dunyada kalir. Geçen şanziman siyirdi iyi niyet vs 1500 kusur para odedim zerre üzülmedim oyle aman aman paralar kazanan biride değilim orta duzey yoneticiyim acımam zerre umurumda olmaz altimda cc var otobuse binmek nedir. Birde boyle varyemezleri dikkatli takip edin ya çoluğu yada cocugu o mallari çatır catir ezer hiçte acımam. Yemeyenin malini yerler.Öyle insanlar yaşadığını zannederler oysa yaşamazlar sadece varolurlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlphaKnight -- 4 Ocak 2020; 18:18:58 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • y.e.c. kullanıcısına yanıt
    Kesin yaşanmıştır bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal olsun adama, benimkide kapının önünde yatıyor her yere yürüyerek, otobüsle,metroyla ya da bisikletimle gidiyorum sadece gercekten lazim oldugunda araba devreye giriyor.

    Haa ama su var baskasinin malina kesinlikle tenezzul etmem , arabam olMAsa ve arabalik isim olsa gider kiralarim ayrica kendi arabami da kimseye vermem, babama da vermiyorum esirgiyor musun diyor evet babacim cunku senden bulasti bu sende bize vermiyordun

    Edit: Arabayi km yapmamasi icin degil, cevre daha az kirlensin, trafige saplanip kalmayayim ve mazot yerine yağlarım yansın sağlık önemli vs diye tercih ediyorum.

    Benim arabam ne resmi ne de keyfi hizmete mahsus sadece zorunlu hallere mahsus kapımda



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 5 Ocak 2020; 9:46:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Şimdi balkonda sigara içiyorum , dairelerinin ışığı yanıyor ama kombi sesi gelmiyor . Arakat daire , kesin montla dolaşıyorlardır evde :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ..Raptor..

    Maalesef hocam. Birde bizim ülkede araç paylaşımı mantığı doğru düzgün kimsede yok. Halbuki arabada yalnız gidene kadar 2-3 kişi gitmek daha keyifli en azından yol boyu muhabbet ediliyor.

    Eskiden bu kadar trafik olmadığından keyfine arabayla çıkıp turluyordum. Cumartesi 300 metre ötedeki sahile giderken çanakkaleye vs gitmisliğim çoktur istanbuldan. 1 gece kalır geri donerdim. Şimdi ise trafikten arabayı dışarı cikarasim gelmiyor. Yolda 1 dk sakin gidemiyorsun ki keyif alasın. Arabayı yıllık bakımına götürüyorum, muayenesi gelince muayene gidiyor sonra yine otoparkta. Hava güzel olunca arabayı otoparkta bir güzel yikiyorum sonra geri koyuyorum.

    Son 4 senede 4 bin km yolu zor yaptım. Keyfine çıkasım gelmiyor. Belki bu yaz yunanda egnatia odos üzerinden biraz gezerim diye düşünüyorum. Bu seferde arabayla istanbulu geçmek gözümde büyüyor.

    Alıntıları Göster
    Egnatia eskisi kadar iyi değil hocam maalesef :((( keşke 6 7 yıl önceki yol gibi olsaydı çok bozulmuş yollar.




  • Böyle bir tanıdığım var.En son hem acemi gibi hemde acayip seri sürdüm.Kapı kolunu kıracaktı nerdeyse Sanırım bir daha binmek istemez
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam tüp takılmadan hareket edemiyorlar amerikan nasıl peki onun hakkında ne düsünüyorsun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • valla arkadaş ben de tam tersi zaten vergisini, kaskosunu vermişim. yatırmaya mı geldim. alır boş boş gezerim hanımla, çocuklarla. ayağımızı yere değdirmeden sadece araçla gezmişliğimiz çoktur. tabii güzel yerlerde. bu konuda hanımla Allah tan kafamız uyuşuyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: y.e.c.

    Arabasi olupta arabasiz geliyorsa yürümek istemistir yuruyerek doner eve felan birakmam.. Isten ciktim bitanesi benide biraksana dedi.. Araban nerde dedim evde dedi.. Heee sen yürümek istemissin o zaman yürü abi dedim almadim.. Isine gucune baksin ole adamla samimi olmam olmamak içinde gerektikce terslerim..
    Süper yapmışsın. Keşke ben de böyle davranabilsem. Bizim komşu var, rahat 10 tane falan dairesi vardır. Arabası hep garajda. Merkeze gidecekse bana takılır. Otobüste döner. Bence otobüse de para vermiyor. Kesin yaşlı kartı almıştır ücretsiz biniyordur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Maşallah hocam 😁pedallara bant işine baya fazla şaşırdım 😁ben özellikle cam temizlensin tozdan arinsin diye aç kapa yapıyorum temizleniyor 😁

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pvp_headshot kullanıcısına yanıt
    Aç kapa yapınca camın kenarındaki tozlar camı çiziyormuş o sebeple önce bezle camdaki tozu siliyor sonra camı açtırıyordu. Yazın 35-40 derecede güneşın altında camları silmesini beklıyordum.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.