Şimdi Ara

İFŞA: Şube Şube Harami Kargocular Listesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Binlerce kargo göndermiş ve almışlığım var. O nedenle Anadolu ve İstanbul'da bir çok şube ile muhatap oldum.
    Devletin denetlemesinin yetersiz olması,şikayetlerle ilgilenmemesi ve şikayetlerin bireysel ilginenilmesi nedeniyle kargocular bu tür haramiliklere devam etme de mahzur görmüyor.Bir de buna Sürat kargonun sahibinin artık devlet olmasını ekleyebiliriz.
    Ne de olsa kimse 10-20 Tl için mahkemeye başvurup vaktini heba etmek istemiyor. Neredeyse kimse gönderdiği aldığı kargonun ebatlarını kontrol etmiyor.Bir de şirketler kargo takip sayfasında kargonun fiyatını kasten yayınlamayıp mağduriyete sebep oluyorlar.Devlet devlet olsaydı buna izin vermez ve bu tür haramilere okkalı cezalar verirdi. misal Avrupa devleteleri gibi olsaydık. Şu an Türkiye'deki esnafların bir çoğu bildiğin sahtekâr..

    En çok sahtekarlığa Tabi ki Sürat Kargoda rastladım. Bu 4 yıldır böyleydi. Halen de böyle.

    Yaşadığım ve şikayette bulunduğum durumlar altta. Hepsinin belgesi var. Ve şu ana kadar hiçbir şirket : "Sizin hakkınıza girmişiz paranızı iade edelim" demedi PTT kargo hariç.. PTT kargoda 2 defa yüksek girilmiş desi olayı oldu.İstanbul'da 130 gramlık bir şeyi 16 desi girmişlerdi.(1 desi bile değildi) Sivas Cumhuriyet üniv. şubesi de 1 desiyi 6 desi girdi. Şikayet sonucu iade edeceklerini söylediler.Yani kargo fişini kontrol etmeden şubeden çıkmayın.

    Mutlaka ama mutlaka kolinizin ebatlarını, ağırlığını kontrol edin, ettirin. Hem bu sizin her türlü mağdur olmanızı engelleyecektir.
    Misal bir anakart satın aldınız. Ama adam içine hıyar koydu gönderdi. Ağırlığı 200 g gelsin. Bu kargonun hileli olduğu dışından belli olur. Mahkemede elinize bir kozdur.

    Kargocular bunu niye yapıyo;Çünkü gönderdikleri fiyat üzerinden komisyon alıyorlar.

    Sürat Kargo Sivas Kongre Şube :1 desilik ürünü 10 desi girdi. faturayı görüp anında düzeltirmek istedim bu sefer de 4 e indirdi.
    MNG Kargo Sivas Kızılırmak:(müdürü bayandı, elemanı ülkücü bıyıklı) Kampanya kodu ile verdiğim kargoyu normal (4 kat pahalı) göndermeye çalıştı. kod çıkmıyor yalanı söyledi. Gökmedrese şubeden gönderdim.
    Sürat Kargo istanbul Mercan Şube: Aynı şekilde kod çıkmıyor yalanı..( 600 kere kargo yolladığım bir yılda ilk defa burda böyle bir yalan gördüm) "Siz kutu üzerine ad soyad yazın biz sistem düzelince 4 kat pahalıya yollayalım yani..
    Sürat Kargo Kars Acente: 5 Desilik bir kargoyu 10 desi girip haram yemiştir. Kutusu ağırlığı bellidir. Resim atacağım. 4 kg olduğunu ispatlarım. Telefonda aradım "fiyatta farketmiyor" yalanını attı.farketmiyorsa neden hiçbir sürat kargo şubesi 10 desiyi 5 desi diye göndermiyor? 8 Tl mi çaldı. bir de "ne olacak ki bir sigara parası abi yaaahh" diyo. Sanki sigarayı fakirler içiyor. Müşteri hizmetlerine şikayette bulundum. Kargoyu almadım. "Şubede ölçün faturayı değiştirin" dedim YAPMADI Allahsızlar.
    Sürat Kargo Yenikapı Şube: Desisini yüksek girip çalmıştır.

    83 / MUTAFFİFİN - 1

    Veylun lil mutaffifîn(mutaffifîne).
    Eksik ölçenlerin (ve eksik tartanların) vay haline.


    Lütfen admin beyler. Şirket baskısı nedeniyle konuyu silmeyin. Ben bunların hepsinin şikayetini yaptım.Bilhasssa sürat kargo durumu ispatlayabileceği halde ilgilenmedi ve tazmin etmedi.. Alttaki ayakkabı kutusu desi olarak 2,5 desidir.içinde 4 kg kaşar vardı. kutuyla birlikte en çok 5 desidir. Ama barkoda bakın 10 yazıyor..

    İFŞA: Şube Şube Harami Kargocular Listesi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikail13 -- 29 Aralık 2019; 20:55:35 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.