Şimdi Ara

Turk net aktivasyon cilesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 3 Aralikta sozlesme islemlerinin baslamasindan beri hala internet baglatim saglanamadi.
    Sozde YAPA altyapisi sayesinde soyle super olacak boyle ucacak diyorsunuz, ayin 18'inde anca ekip gonderip ic bina baglantisini yapmaya kalkiyorsunuz ve Turk Telekom baglantisinda problem var diyip gidiyorsunuz. Sonra ayin 18'inden bugune kadar hergun 2 email ve 2 telefon gorusmesi. Her mesajinizda aramanizda ayni cumle kaliplari "telekom ekiplerine ariza kaydiniz iletildi, en hizli sekilde cozumlenmesi icin takip ediyoruz" mesajlari... Gercekten sinir krizi sebebisiniz. Superonline fiber hattimi iyi ki iptal etmemisim, ancak 430 liralik yeni modem aldim o ne olucak simdi??

    Ayrica bugun arayan hanimefendi tam bir rezalete imza atarak, ekiplerimiz modem almaniz gerektigini soyledi seklinde cinayet sebebi bir cumle kurmayi basardi, her kimse kendisini tebrik ediyorum hatti nereme soktugumu dusunduyse artik!

    Bana gonderilen emailler icin SS:
    Turk net aktivasyon cilesi







  • Merhaba, öncelikle karşılaşmış olduğunuz durum nedeniyle üzgün olduğumuzu bilmenizi isterim. Bana PM üzerinden müşteri numaranızı iletseniz size bu konuda yardımcı olmaya çalışabilirim. Sürecinizin takibini yapıp hızlandırabilirim.
  • Bir ay oldu ancak hala aktivasyon gerceklstirilemedi, sizin yapmis olmaniz gereken isler icin cagirdigim elektrikci, router vs vs derken 600+ lira masrafim oldu. Artik ugrasmak istemiyorum lutfen aboneligimi iptal edin. Tek bir kurus dahi acilmayan hizmet icin para isterseniz de turketici hakem heyetine gitmekten cekinmem haberiniz olsun.

    Ayrica telefon actigimda kimseye ulasamadigim gibi, bir de yazili iptal dilekcesi vs gibi sacmaliklardan bahseden bir sms geldi, onu da siz halledin bir zahmet madem yardimci oldugunuzu iddia ediyorsunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozthewiz -- 28 Aralık 2019; 17:12:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.