Şimdi Ara

YouTube kripto para videolarına savaş açtı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Kripto para piyasası tabuları yıkarak iyi bir yatırım aracı olma yolunda çaba sarf ederken zaman zaman bu çabaları kıracak gelişmeler yaşanıyor. Bu hafta YouTube’un kripto para ile ilgili videoları engellediği haberi gelmeye başladı.



    Sıkıntı büyüyor



    Hafta başında kripto para videoları ile ün yapan ve 200 bin civarında abonesi olan Chris Dunn’un pek çok videosunun YouTube tarafından kaldırıldığı haberi geldi. Videoların yasaklanmasının sebebi ise zararlı içerik barındırması.



    Ayrıca Bkz.Samsung NEON geliyor



    Dün ise yine diğer bir ünlü kripto para içerik üreticisi IvanOnTech’in son iki yıla ait videolarının yasaklandığı ortaya çıktı. Üstelik ünlü YouTuber hak ihlali suçlamasıyla 1 uyarı aldı ve 1 hafta boyunca video yükleyemeyecek. Bunun gibi pek çok örnek mevcut.



    YouTube tarafından yapılan bu işlemlerin net olarak sebebi bilinmiyor. Kripto para dünyasında diğer içerik üreticileri de aynı akibeti yaşamaktan korkuyor ve YouTube’a karşı bir hareket başlamış durumda.



    Bazı uzmanlar kripto para birimlerinin asıl projelerinde yer alan ürünlerinin giderek YouTube için daha büyük tehdit olduğunu düşünüyor. BitTorrent tabanlı BLive, Tron tabanlı VibraVid gibi pek çok platform içerik üreticilerine daha fazla kazandırma sloganıyla yola çıktı. YouTube’un bundan sonraki davranışları merakla bekleniyor.




  • Arkadaşlar ..ne yazikki şu yaşadihimiz zaman dilimi emeksiz ve zahmetsiz ....zengin olmaya calişma dönemi....artik buna ulaşmak icin okadar cilginca şeyler yapiyoruzki ...mesela tosuncuk vakasi....masala bitcoine rakib one coin.. masala bitcoin..arkadaşlar malum sadece dicital rakama.. be buna verilen binlerce dolar....be bizim bu hirsimizi sömüren akilli ve dolandirici kesim...araştirin dehişik ulkelerdeki digital para borsalari ..Gerek iflas gostererek gerekse hekirler yoluyla...herkesi milyonlarca dolar..hatta milyarlarca dolar ..sanal saadet vadiyle gelen carpiyor giden carmiyor..sirf piyasada taleb olsun diye..şu yilda bukadar olur...bu hilda bu kadar olur .....Arkadaşlar ayikin artik ..bu arz ve taleb meselesi olduhu icin.... taleb olmassa oo balinalar yani yüksek miktarda coin cileer elinde cok sayisida tutanlar batacak ...her reklamlarinda bizden ..yarin battik deseler hicbi hak ariyamayacahimiz..sadece dicital rakam almaya teşfik ediyolar..ballandiriyolar .....one coin dunyanin 175 ulkesinde kestirmeden zengin olmaya calişanlardan 15 milyar dolar dolandirici.......birileri ama bitcoin oöyle deyil ...alt yapisi cokmez aldihin sattihin gorunur derler....evet ama neyi aliyoz neyi satiyoz....Elle dokunulamaz hissedilemez her an bitme ihtimali olan dicital .....okadar dusmeyin bunlara saygilar

  • KOLAYCA BİTCOİN KAZANMAK İÇİN YARALI BİR VİDEO İZLEMENİ ÖNERİRİM
    https://www.youtube.com/watch?v=MznDe29IB5Q&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avalonYT -- 28 Aralık 2019; 23:19:57 >
  • ...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.