Şimdi Ara

N11 iade talebim kabul edilmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, bu saatte daha çok cevap alabilmek için konudışına açıyorum. N11'den laptop için şarj adaptörü aldım orjinal. Kargoyu teslim aldım, kargo paketini açtım baktım düz karton kutu. Acelem de vardı normalde video çekmeden kargo paketi açmam bunu video çekemedim. Karton kutunun içinde köpüklü bir zarf onun içinde de adaptör. Bu arada adaptörün kendisi zarf içerisinde, power kablosu zarfın dışında kartonun içinde. Zarf ve karton kutunun üzerinde hiçbir şekilde ne bir mühür ne bir bant hiç bi işaret yok orjinalliğe dair sadece adaptörün üzerindeki yazılar orjinal olduğunu gösteriyor yani alelade bi karton bulup onun içine koyup
    göndermişler. Zarfı da yırtmadan yapışkan yerinden zedelemeden açtım ve geri gönderirken aynı şekilde yapıştırıp paketledim.

    Adaptör işimi görmedi diye iade etmek istedim ve kargoyu 14 aralıkta gönderdim. 15 aralıkta şehirdışına çıktığım için süreci takip edemedim 17 aralıkta red cevabı vermişler paketin orjinalliği bozulmuş diye. Ben ise 23 aralık günü fark ettim reddedildiğini, hesabıma iade bekliyordum geç kaldı kontrol edeyim dedim mail bile gelmedi tarafıma süreçle ilgili. Ne yol izlemem gerekiyor bugün tekrar iade talebi gönderdim yine reddedildi. İsterseniz ürünü geri gönderebiliriz diyor mağaza. 1 haftadır mağaza tarafıma ulaşmadı ücreti iade etmediği gibi ürünü de alıkoyuyor.
    Nereye şikayet etmem gerekiyor N11'de ticket açtım arayacağız dediler arayan olmadı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Djarum Menthol -- 26 Aralık 2019; 1:25:26 >







  • Up arkadaşlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tüketici hakem heyetine başvuru yapabilirsin e devlet üzerinden yapılabiliyor.
  • n11 canlı destekle konuş. Koşulsuz iade hakkımı kullanıyorum firmanız aracılığı ile aldığım ürünü almaktan vazgeçtim satıcı yardımcı olmuyor kanunsuz davranıyor de. N11 iade işlemini yapar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Muten Baba

    n11 canlı destekle konuş. Koşulsuz iade hakkımı kullanıyorum firmanız aracılığı ile aldığım ürünü almaktan vazgeçtim satıcı yardımcı olmuyor kanunsuz davranıyor de. N11 iade işlemini yapar.
    dediğiniz gibi yaptım hocam arayacaklarını söylediler destek kaydı açmışlar. durumu anlattım iadeye engel bi durum olmadığını söylediler. teşekkür ederim gelişmeleri paylaşacağım.

    @hepyazanadam
    hocam bilgilendirme için teşekkür ederim bunu bilmiyordum. n11 sorunu çözmezse thh ye başvuracağım en son.
  • Arkadaşlar N11 sorunumu çözdü. Satıcı da haklı aldığınız elektronik cihaz falan diye zırvaladı ama beni haklı buldular. Bu akşam da hesabıma geçmiş iadesi. Yardımcı olan herkes için teşekkür ederim. Google aramadan gelecek arkadaşlara rehber olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.