Şimdi Ara

ByteDance, ABD'nin güvenlik suçlamalarına rağmen TikTok'u satmayacağını açıkladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • TikTok uygulaması bu yılki internet sansasyonlarından biri ancak Çinli bir şirkete ait olduğu için hedef tahtası haline gelmiş durumda. Amerikan yetkililer uygulamayı potansiyel bir güvenlik tehdidi olarak görüyor.



    Ayrıca Bkz.iPhone XR, 2019'un en çok satan telefonu olmaya devam ediyor



    Hafta başında Bloomberg tarafından yayınlanan bir rapor, TikTok hakkındaki güvenlik endişelerinin ana şirket ByteDance'i uygulamanın satışı da dahil olmak üzere farklı seçeneklere yönelmek zorunda bıraktığını öne sürmüştü.





    2 milyar indirme sayısına yaklaştı



    Ancak şirket tarafından çalışanlara gönderilen bir bildiride, TikTok'un satılacağına dair söylentilerin tamamen uydurmaca olduğu ve Amerikan yetkililerin ortaya attığı güvenlik endişelerine rağmen şirketin uygulamadan vazgeçme niyetinde olmadığı vurgulandı.



    SensorTower tarafından sağlanan Kasım ayı verilerine göre TikTok, 2019 yılında 614 milyon kez indirildi. Popüler uygulama Apple App Store ve Google Play Store'da 1.5 milyar indirme sayısını geride bırakmış durumda.








  • Çinli bi şirket başarılı olunca otomatik olarak güvensiz ilan ediliyo abd tarafından...

  • Xloud X kullanıcısına yanıt


    Tiktok meselesine bu sekilde ele almak lazim...

    Avrupa bile farkinda...
  • Yahu bırakın bu ezik ve mağdur ayaklarını. Çin dünyanın en büyük ve en korkunç terörist devletidir. Çin komünist partisi çin devletinin sırtından geçinen dev bir asalaktır ve ülke rejimi diktatörlüktür. Kendi vatandaşını bile yüz tanıma ile dikizleyen bu haydut devlet, başkalarına neler neler yapmaz?a

  • Amerika, Çin'in yanında cennet kalır. Çin kadar vatandaşının özgürlüğünü kısıtlayan bir ülke varsa İran falandır başka da yoktur...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.