Şimdi Ara

Huawei freebuds 3 kullananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
2
Favori
6.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhaba
    Bu kulaklığı merak ediyorum. Ama internetteki Türkçe incelemeler hepsi sponsorlu. Gerçek bir inceleme bulamadım
    Kullanan var mıdır?
    Gürültü engelleme özelliği nasıl?
    Ses kalitesi memnun ediyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Kullanan yokmu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • freeheart44 F kullanıcısına yanıt
    Görüşlerimi paylaştığım konum var bakabilirsiniz.

    https://forum.donanimhaber.com/freebuds-3-kullanici-incelemesi-ve-airpods-2-ile-kiyaslama--141185278

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cnytkyz

    Görüşlerimi paylaştığım konum var bakabilirsiniz.

    https://forum.donanimhaber.com/freebuds-3-kullanici-incelemesi-ve-airpods-2-ile-kiyaslama--141185278
    Teşekkürler
    Gürültü engelleme gerçekten o kadar kötümü?
    Free buds lite 399tl
    O kadar fiyat farkına değer mi sizce

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • freeheart44 F kullanıcısına yanıt
    Evet alakası yok gürültü engelleme ile sırf o yüzden alacaksanız almayın, lite modelini kullanmadım o konuda bişey diyemeyeceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, asagidaki linkte olan konudaki yorumumu aynen kopyalayip yapistiriyorum.

    https://forum.donanimhaber.com/huawei-freebuds-3-hakkinda-her-sey--141188419-2

    Kulakligi kotuleyenleri anlamakta gucluk cekiyorum.

    Bu kulakligin siyahi bende, beyazi da nisanlimda olmak uzere iki ayri cihazimiz var.

    Noise cancelling ozelligine camur atanlar neye dayanarak bunu soyluyor bilemiyorum. Ben huawei p20 pro, nisanlim da samsung a70 kullaniyor. Ai life uygulamasindan noise cancelling ozelligini aktif edip kendimize gore ayarladiktan sonra kafede vs. Gurultulu yerlerde gurultunun %90-95 ini engelledigini ikimiz de deneyimledik. Sesler cok net. Cok temiz ses veriyor. Bas belki bir tik dusuk gibi geldi bana ama daha profesyonel arkadaslarimiz daha iyi yorumlayabilir bu kismi.

    Ayrica evet belki iphone ile bazi ozellikler tam aktif bir sekilde kullanilamiyor olabilir. Ama ben huawei kullandigim icin telefonumda bluetoothum acikken freebuds in kapagini acmamla baglanmasi arasinda saliselik fark var. O kadar iyi. Nisanlimin telefon icinde 1 sn. İcerisinde baglandigini soyleyebilirim.

    Netflix, youtube vb. Uygulamalarda ses gecikmesi yok denecek kadar az. Online bir oyunda denemedim. Buna yorum yapamam.

    Cihazin tek eksi yonu olarak soyleyebilecegimiz sey ise kulaklarimizda emanet gibi durmasi. Kulaklarimiza tam oturmuyor hissi vermesi. Fazla hareket etmeden kullanimda sorun yok ama hizli hareket ederken bazen sikinti yaratabilir.

    Genel bir degerlendirme yapacak olursam, cihazin fiyati pahali gelebilir cogu kisiye gore. Haksiz da degil kimse. Ama ulkemiz sartlari maalesef boyle. Ama imkan varsa alinabilecek bir cihaz. Kutusu kablosuz sarj olabiliyor. Type-c gibi guncel bir arabirimi var. Bluetooth 5.1 destekliyor. Kutusu cok hizli sarj oluyor (huawei orjinal supercharge kullaniyorum 22.5 watt). Kulakliklari da hizli sarj ediyor. Baglanti hizi iyi.

    Fiyat olarak;
    Ben 850 tl'ye
    Nisanlim 900 tl'ye aldik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar sorum olacak bu cihaz bekleme modunda sizde ne kadar bataryası azalıyor. Bir gün hiç kullanmadım ama kutusunun bataryası %10 azaldı. Kendiliğinden şarjı azalan başka kimse var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıkarınca müziğin otomatik durması andoridde çalışıyor mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gürültü engelleme özelliğinden tam anlamıyla faydalanabilmek için Android telefonunuza uygulamasını indirip ayar yapmak gerekiyor. Herkesin kulak yapısı farklı diye böyle bir uygulama geliştirmişler. Uygulamadan seçerek kendi kulağınız için en iyi durumu belirliyorsunuz. Sonrasında gürültüyü inanılmaz ölçüde kestiğini siz de göreceksiniz zaten. Bir de bunu yaparken tıpaç falan gibi birşeye ihtiyaç duymadığı için kulakta ağrı falan gibi sıkıntılar da yapmıyor kesinlikle. Bence Android için en doğru kulaklık diyebilirim.
  • Gürültü engelleme ve dış ortamdan izolasyon ıçın kulaklıkta silikon üç olmalıdır.Bu şekilde anc de olsa dış ortam sesleri gelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ses seviyesi bana az gibi geldi. Sennheiser kulakiçi kulaklıktan geçtiğim için olabilir mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sacrament1 -- 20 Mart 2020; 0:57:2 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kulaklık çok feci alışkanlık yapıyor arkadaş ya acıtmadığı için saatlerce taksam kulağımda olduğunu bile unutuyorum. Bu kadar iyi ses kalitesine insan alışınca bırakılmıyor. Adamlar en ince ayrıntısına kadar düşünmüşler resmen. Gürültü engelleyici diye bir özellik var siz onu kendi kulağınıza göre ayarlayabiliyorsunuz dışardaki sesleri ona göre kesiyor. Zaten android telefonlar için başka önerilen daha iyi bir kulaklıkta bulamadım.
  • Kulaklığın gürültü engelleme olayı gerçekten efsoo olmuş çünkü gürültü engelleme özelliğini ne zaman açsam ortam birden sessizleşiyor ve ben abimin dırdırından kurtuluyorum nerdeyse tüm gün kulağımda.Ucunda tıpa gibi birşeyde olmadığı için büyük rahatlık oluyor. Ses kaliesi desen on numara müzik,dizi,film hiç fark etmiyor çok iyi ses veriyor.
  • iyi ki çıktı şu kablosuz kulaklıklar. kablolulardan yılmıştık. ama bu sefer de en iyi kulaklığı seçme sorunu çıktı. bir android kullanıcısı olarak pek çok kulaklık denedim şimdiye kadar. ama freebuds kadar yüksek performansla çalışanı görmedim. bu kulaklığı almak en iyi kararlarımdan biri olmuş. gürültü engelleme özelliğine bayıldım mesela. ayrıca müzik dinlerken ya da telefonla konuşurkenki ses kalitesi de çok iyi
  • Eğer kulaklıkla oyun oynarken seste gecikme istemiyorsanız kesinlikle bu kulaklığı alın derim. Ben aldığımdan beri hiç bir sorun yaşamadım resmen oyun oynama zevkim birse bin oldu. Hem Seslerde çok netti. Birde oyun oynarken evdekilerin sesleri olmasın diyorsanız. Açıyorsunuz gürültü engelleme özelliğini mis gibi kimsenin sesi olmadan oyununuzu oynuyorsunuz beyler .
  • Bu kulaklığı aldığımdan beri ona yapışık yaşıyorum nerdeyse . Ses kalitesi gerçekten anlatıldığındanda iyi. Baslar ve tizler çok iyi çıkıyor. Gürültü engelleme özelliğiyle bunu daha iyi anlıyorum çünkü sadece dinlediğim müziğe odaklanıyorum. Kulaklığı çıkardığım anda müziğin durması olayını çok beğendim.
  • Huaweinin adamları mısınız hepsi yeni üye reklam amaçlı.
  • Buradaki yorumları okuyarak almıştım kulaklığı. Android telefonlar için en iyi seçenek yazıyordu. Gerçektende öyle. Ses kalitesi, kutusunun şıklığı, hafifliği her şeyini çok beğendim. Ucunda tıpaç olmaması benim gibi sürekli kulağında kulaklık olanlar için hayat kurtarıcı. Gürültü engelleme özelliğinin bu kadar kullanışlı ve iyi sonuç vermesini beklemiyordum doğrusu.
  • Kulakta duruş ve ses kalitesi güzel.
    Anc tamamen abartma bir durum, anc hakkında olumlu yorum yapanlara aldırmayın, yeni üyelerin yaptığı yorumlara aldanıp hiç almayın zaten hepsi huaweinin tuttuğu kişiler.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.