Şimdi Ara

MediaTek Dimensity 800 yonga seti tanıtıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Büyük potansiyel taşıyan 5G teknolojilerine erken adım atarak pazarda avantaj sağlamayı planlayan MediaTek yeni Dimensity serisi ile ilgi çekmeyi başardı. MediaTek Dimenisty 1000 ve 1000L yonga setlerinden sonra Dimensity 800 de tanıtıldı.



    Dimensity 800 neler sunacak?



    Dimensity 800 yonga seti orta ve orta üst seviyede uygun fiyatlı 5G akıllı telefonlara yol açmayı hedefliyor. Henüz teknik detayları verilmeyen Dimensity 800 gelecek yılın ilk aylarında detaylanacak. İlk telefonların piyasaya çıkması ise yaz aylarını bulacak.



    Ayrıca Bkz.Fortnite kendi battle royale kurallarınızı belirlemenize izin verecek



    Dimensity 1000 yonga seti ise üst seviyede mücadele edecek. 4 adet Cortex-A77 ve 4 adet Cortex-A55 çekirdeğinin yanında 9 çekirdekli Mali-G77 grafik birimini koyan Dimensity 1000 yonga seti Helio M705G modeline yer veriyor. Modem 4.7Gbps aktarım hızları ile bağımsız ve entegre bantlarda en yüksek seviyeye çıkmayı başardı.



    MediaTek Dimensity 1000L ise çekirdek hızlarını biraz daha düşürerek orta seviyeye doğru odaklanmayı hedefliyor. Samsung gibi devlerin ilgi gösterdiği Dimensity 1000 yonga seti gelecek yılın ilk aylarında piyasada olacak.








  • Şimdi gelir "Ama ısınıyor bu" diyenler.

  • astegon kullanıcısına yanıt
    Olur mu canim.. KEsinlikle isinmiyordur ...

    Cinli sirket! ...

    Intel ortaklasa ne kadar riskli olacaktir muamma ...
  • Bu imei kayıt fiyatları ve vergiler ile (eğer kolay "imei tamiri" yine mümkün olacaksa onumuzdeki yıllarda ülkede bir çok kişinin telefonunda olacak işlemciler bunlar.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.