Şimdi Ara

Teknobiyotik/Akortek coil whine'ı sorun saymıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık bir ay önce Teknobiyotik'ten High Power 750 watt PSU aldım. Bilgisayara bağlar bağlamaz yoğun coil whine sesi geldiğini farkettim. Akortek destek video istedi attım, sonrasında ürünü kargo ile yollamamı istediler, yolladım.
    Bir hafta sonra PSU kargo ile geldi, sisteme taktığımda aynı sesin devam ettiğini gördüm. Akortek desteğe ne işlem yapıldığını sordum, ürünün sıfırı ile değiştirildiğini söylediler (benim gönderdiğim üründe sıfır olduğu için arada kozmetik fark yoktu). Kendim kasayı alıp servise götürdüm, amacım teknisyene sesi dinletmekti fakat servis kabuldeki arkadaş aramasına rağmen teknisyen gelmedi, PSU'yu tekrar servise aldılar. Bugün kargo geldi, üründe sorun saptanmadığını yazmışlar.
    Sesin olduğu video'yu ekliyorum.
    1. Bu ses gelen bir ürüne sağlam denilebilir mi?
    2. Madem sağlamdı ilk seferinde niye sıfırı ile değiştirdiniz?










    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRhero -- 24 Aralık 2019; 20:32:10 >



  • https://www.turkiye.gov.tr/tuketici-sikayeti-uygulamasi

    Öncelikle durumunuz uygun ise yeni bir güç ünitesi alın. Ama bu markadan olmasın. EVGA ya da Corsair psular tavsiye ediliyor. Forumda araştırma yapıp tavsiye edilen ürünleri satın alın. Tüketici Hakem Heyetine başvuru yapın ve arızalı ürün için bilirkişi incelemesi talep edin. Para iadesi isteyin.Bilirkişi yüzde 90 talebinize uygun rapor yazacaktır. Videoda ses çok net belli oluyor.
  • Teşekkür ederim, hakem heyetine başvurdum.
  • MRhero kullanıcısına yanıt

    hocam merhabalar akibeti ne oldu? bende 600w high power performance gd gold+ psu aldim.

    çok bariz coil whine var daha dün geldi, degisim talebinde bulunacagim iade edebilir miyim diye sordum montaj yaptiysaniz kasaya edemezsiniz degisim ariza talebinde bulunun dediler.

  • Merhaba, tüketici hakem heyeti arızayı anlayamadık diye reddetti, sonra ben pcyi upgrade ettim, yeni pcye taktığımda coil whine kayboldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.